21.07.12
15:14
Здравейте! Аз съм новак във форума и в сайта изобщо, така че се извинявам, ако темата не е поставена в правилния раздел или въпроса не е зададен както трябва. Тренирам редовно от около 3 месеца. Научих за ABS Workout тренировката започнах да я правя. И нея я правя от около 2 месеца и половина - 3 месеца някъде... Сега прегледах упражненията за корем в сайта и прочетох темата за грешките във фитнеса. Въпроса ми е дали тази тренировка може да ми помогне за заздравяване на коремните мускули, и следователно, правейки я в комбинация с кардио да получа желаните резултати - оформяне на коремна преса. Някои от вас навярно са запознати с тази програма, но я поствам и за тези, които не са я чували до сега. http://www.youtube.com/watch?v=nWZkRFWsxBM&feature=player_embedded Благодаря предварително!
21.07.12
16:01
Ще ти помогне за заздравяване на коремната преса както и за оформянето и но забрави да получиш желаните резултати ако нямаш изграден хранителен режим.Както известните бодибилдъри обичат да казват: “Abs are made in the kitchen , not in the gym!”
Успех !!! :)
Поздрави !!!
21.07.12
17:03
Благодаря за бързия отговор! Хранителен режим спазвам горе-долу...и като че ли това ме обнадежди да продължавам със здравите тренировки... :)
май не разбра
с хранителен режим ще извадиш плочките и без тренировки
стига да ги имаш
той трябва да се спазва строго а не горе долу
22.07.12
13:14
Е старая се да го спазвам строго...