21.07.12
09:50
Догото е мн яко :) И аз се отказах заради размерите.
Niki G, купете на момчето по-голям фотьойл (nhappy2), гледам едричък върви (nfun).
казано от Яница на 21.07.12, 10:17:
Ето го и нашия Дундьо :)
Хубаво британче :))
@Alexander Grigorov, скоро - зимата ще стане на 5.
@Buhtata, когато се роди синът ми, като всяко средностатистическо българско семейство и ние направихме ремонт:)) По хигиенични причини и за по-удобно на жена ми, преместихме кучето в отделна стая, в която имаше два фотьойла един голям диван и две табуретки, а и килим също. Когато разбра, че няма да живее постоянно с нас, бялата ламя не се спря до момента, в който не остави в стаята един уред за кофички и набирания, и лостовете ми с тежестите, и един гол паркет. Малко преди да изхвърлим и поседния фотьойл спеше на пружините и се гърчеше като червей, но никога не лягаше на земята. Сега, когато малкият порасна и отново е сред нас, спи навсякъде по земята и не припарва до легло:))
До голяма степен, точно това имах предвид, че не всичко у нас е същото:))
Мнението беше редактирано от Niki G на 21.07.12 16:12.
Нещо ми трие съобщеняита като цъкна едит..
Мнението беше редактирано от Riko на 21.07.12 17:37.
Тука е към 40-50 дена. Незнам колко точно. Имам и още 2, спасени от казаните от майка ;-)
Тази е шотландска клепоуха ли каква беше, незнам :Д
23.07.12
15:21
Много мила тема, предизвиква най-хубавите ми спомени. Безброй пернати и четириноги приятели съм имала през живота си, но ще спомена тук само тримата, оставили най-трайна следа. Десет години се радвах на любовта и предаността на един сиамец, отишъл си поради глупостта на единствения ветеринар, с който се срещна. Имах и две кучета, Шейла и Лавджой. С Шейла прекарахме великолепни 16 години заедно, с Лавджой - 14, бяхме неразделни. И двамата си заминаха от старост, съответно през 2007-а и през 2009-а.
Показвам ви любимите физиономии, а тъй като сега сме под наем и с бебче, мисля да изчакам да поизрасне и да й дам същата възможност, каквато ми дадоха на мен моите родители - сама да избира верните си спътници. :-)
Мнението беше редактирано от Ани Костова на 23.07.12 15:24.
23.07.12
18:21
Ето го и моето зверче. Вече остаря (8 години), иначе беше голямо диване като по-малка, направо не можеше да се запре :D Сега обаче набляга на спането и гушкането :D
23.07.12
18:50
Ето го моя бандит :D
Мнението беше редактирано от Mario Zahariev на 23.07.12 18:51.
01.08.12
22:26
Хайде и аз да се разпиша със коте.
Вчера във дъждовете на бул. Витоша си намери стопанин ей този разбойник.
Беше бит, липсва му пръстче от предната дясна лапичка, много уплашен и захвърлен по следата на едни храсти, където се беше заплел. Днес мина през банята, доктор, обезпаразитяване, че даже и преди малко хапна. Та въпросния мъник си намери домашен любимец със жилище :D :D :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.08.12 22:27.
казано от head_hunter на 01.08.12, 22:26:
Хайде и аз да се разпиша със коте.
Вчера във дъждовете на бул. Витоша си намери стопанин ей този разбойник.
Беше бит, липсва му пръстче от предната дясна лапичка, много уплашен и захвърлен по следата на едни храсти, където се беше заплел. Днес мина през банята, доктор, обезпаразитяване, че даже и преди малко хапна. Та въпросния мъник си намери домашен любимец със жилище :D :D :D
(bow) (bow) (bow)
Ако можех, 10 000 лайка бих дал !!!
Мнението беше редактирано от Петър на 01.08.12 22:44.
01.08.12
22:47
Чакай малко ,бе хънтъре :D Как така мъника си е намерил домашен любимец,ти ли си домашния любимец на мъника ? :D
01.08.12
22:52
казано от Петър Петров на 01.08.12, 22:43:
(bow) (bow) (bow)
Ако можех, 10 000 лайка бих дал !!!
Ще пусна по-натам повече снимки, че сега има оток от едната страна на муцунката /от черната, то и от другата има, но по-малък/. До няколко седмици ще заглади косъма.
казано от Teen Power на 01.08.12, 22:47:
Чакай малко ,бе хънтъре :D Как така мъника си е намерил домашен любимец,ти ли си домашния любимец на мъника ? :D
Ми вече бях изгонен от дивана :D :D :D
head_hunter
Това, което си направил е страхотно, ще ти се върне десетократно тази добрина. (bow)
За съжаление повечето мъже, които познавам, просто биха подминали тази гледка.
казано от Puppy на 01.08.12, 22:55:
За съжаление повечето мъже, които познавам, просто биха подминали тази гледка.
Или биха го донабили ... което е още по-жалко ...
Наистина ЕВАЛА!
Мнението беше редактирано от Вики на 01.08.12 23:03.
01.08.12
23:05
казано от Петър Петров на 01.08.12, 22:57:
Късметлия е котето :), измисли ли му име?
Ами не съм още - колебая се между Лъки и Пух. Лъки, но клоня към Лъки, защото действително извади късмет. :D
Утре ще се водим на ренген, че и натъртвания има, а искам да съм сигурен, че е добре.
Иначе съм далече от добър човек, но си имам и своите проблясъци :D :D :D
п.п. Всъщност ми хрумна една идея - защо вие не му изберете име?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.08.12 23:06.
01.08.12
23:06
Не знам колко е късметлия,но някой път кат’ си ядосан го мисля от сега к’во ще му правиш :D
казано от head_hunter на 01.08.12, 23:05:
клоня към Лъки, защото действително извади късмет. :D
Само не прибирай и космати извънземни след това! :D
казано от head_hunter на 01.08.12, 23:05:
п.п. Всъщност ми хрумна една идея - защо вие не му изберете име?
Лъки ми се струва много подходящо. :)
Мнението беше редактирано от Петър на 01.08.12 23:11.
01.08.12
23:11
казано от Teen Power на 01.08.12, 23:06:
Не знам колко е късметлия,но някой път кат’ си ядосан го мисля от сега к’во ще му правиш :D
Разликата е, че към животните човек трябва да е търпелив, защото не разбират и им трябва време да осъзнаят някои неща. Хората, които са със далеч повече разум и изграден начин на общуване - за тях няма оправдание ;)
Ех, страхотна постъпка!
Заа име - Гарфилд :D той също много обича да се намества на дивани и фотьойли.
Шегата настрана Лъки според мен е много хубаво име.
01.08.12
23:52
казано от head_hunter на 01.08.12, 23:11:
казано от Teen Power на 01.08.12, 23:06:
Разликата е, че към животните човек трябва да е търпелив, защото не разбират и им трябва време да осъзнаят някои неща. Хората, които са със далеч повече разум и изграден начин на общуване - за тях няма оправдание ;)
Търпението е сила
02.08.12
00:16
Браво за постъпката. Вижте на какво се натъкнах днес в фб-
Мнението беше редактирано от Mario Zahariev на 02.08.12 00:17.
(dull)
Намери ми я тази кифла, някакси, явно е от България, така като гледам интериора.
Господ наказва, аз само помагам. Чупене на два крайника ми звучи приемливо, тя ще си избере кои.
казано от Mario Zahariev на 02.08.12, 00:16:
Вижте на какво се натъкнах днес в фб-
Като го видях това в неделя, въпреки огромната възможност да е измислица, съм плакала като малко дете!
Аз подкрепям предложението на Марина! :D :D :D Да дадем български имена на домашните си любимци :D :D :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.08.12 07:47.
Абсолютна постановка. Животинчето си е ОК. Все пак идеята да се инсценира мъчение на кученцето ми е малко непонятна, вероятно е “социален експеримент”, за да се предизвика реакция във ФБ общността.
Хед,
Имаш искреното ми уважение за постъпката ти. Стискам ти ръката виртуално.
А, да - мисля, че трябва да му добавиш и фамилия на котето ;). Нека цялото му име да е Лъки Хънтър 8-)
Хънтъре поздравления за новия ти господар!
Подобна е историята и на нашия звяр - намерихме до една дъждовна нощ в храстите мокър, замръзнал и пребит близо до Пазарджик. Едното му око беше с кръвоизлив, който стоя доста време. Поживя известно време в София и после взе ключово решение за живота си. Една снежна Коледа опакова гумените си играчки, взе малко уискас и замина за Плевен, където до момента лешпери по цял ден, тормози хората и лови птички по терасите.
02.08.12
11:13
Това е моят звяр - Брейн. Снимките са доста стари вече е на 3 години. На другия компютър са по- новите, но му трябва нова видео карта. Така или иначе вече живее при бабата -:).
Мнението беше редактирано от Петър Димитров на 02.08.12 11:14.
02.08.12
15:04
казано от Vic на 02.08.12, 10:58:
А, да - мисля, че трябва да му добавиш и фамилия на котето ;). Нека цялото му име да е Лъки Хънтър 8-)
Решението е взето - така ще се казва :D :D :D
казано от Moonray на 02.08.12, 11:00:
Една снежна Коледа опакова гумените си играчки, взе малко уискас и замина за Плевен, където до момента лешпери по цял ден, тормози хората и лови птички по терасите.
Аааа, как съм се смял на това - представих си го образно ;)
казано от Vic на 02.08.12, 10:58:
Абсолютна постановка. Животинчето си е ОК. Все пак идеята да се инсценира мъчение на кученцето ми е малко непонятна, вероятно е “социален експеримент”, за да се предизвика реакция във ФБ общността.
Имало някаква нова мода/фетиш - да задушаваш малки(бебета) животинки и да се чекнеш(гола/секси пози и др.)...?!?!
Така чух...
Хората са извратени...
Това може и постановка да е...и да ми е грешно инфото, като цяло...
Много готини любимци имате (sun) Браво, Хед, за постъпката!!!
Трябва да щракна и моите...
казано от Мая на 06.08.12, 16:43:
Това може и постановка да е...
Колаж е - личи си по неестествените пози най-вече на краката - най-вероятно мацката е позирала с нещо или за нещо и после под краката й са вмъкнали паленцето (същото важи и за ръцете - няма натиск, няма напрежение - сякаш държи лека дреха, а не борещо се за живота си кученце)
Мнението беше редактирано от Петър на 06.08.12 16:50.
Ето още една котарана. Не мога да кажа, че е мое коте, не мога да кажа със сигурност, даже, че е и коте. Това е едно Зверилище. Идва на терасата когато си поиска, намъква се, за да прави намеци за храна и да гледа втренчено. За сметка на това, обаче, не дава да се гали. Два-три пъти я хващах чрез подлост и измама, но си продължава да темерутства. Съсипах се да й се хиля днес, когато се захлупи с кофичката от храната си. Ако не се превивах от смях, вероятно щях да я сгащя в този момент на безпомощност, със заклещена муцуна в кофичката.:D
Мнението беше редактирано от Мари А. на 06.08.12 21:00.