Флайс и Пулоувър

LA

09.08.05
16:09

Така...Значи горната част на гърдите ми изостава.От полунаклон нямам възможност да работя със щанга,затова правя флайс(от полуналкон).Решил съм да оставя замалко лежанката изобщо и да правя само флайс от полунаклон и пулоувър - флайс  мах.6-7 серий,и пулоувъра мах. 3-4 серий.Искам да постигна “уголемяване” и оформяне на горната част.Какво ще кажете?

09.08.05
16:10

Вместо флайс прави преси с дъмбели.

09.08.05
19:16

Да алтернативата с дъмбели даже е по добра защото дава по голям обем на движение

09.08.05
20:54

За горната част аз правех след лежанка изтласкване от полулег с дъмбел и после флайс пак от полулег.
Изтласкване от полулег е най-доброто за горната част, а пък с флайса ги оформяш и става муцка :D
Аз сега дайе съм спрял да правя горни понеже много ми напреднаха. Но не спирай с лежанката, освен ако наистина не си прекалил с долната.

LA

09.08.05
21:30

Значи Хоризонтална лежанка правя само,щото като я изправя под 35-45 градуса и стоиките на щангата като дигна на последната дупка сичко почва да се клати,а няма и кой да ми пази и мога да се зачистя :  )Долните наистина са ми развити,ама има и бая мазно!Та мислех да направя нещо ново - Само флайс + пулоувър и да видя кво ше стане...Май вие нещо не го уважавате това упражнение а?

09.08.05
21:38

Флайса и пулоувърът са за оформяне. Ти пишеше че ти трее горната част на гърдите. Ако си по пълничък и искаш да има придадеш релеф е ОК. Но ако ти изостават горните (в смисъл мусколът е малък и искаш да увеличиш обема му) то прави това дето ти написах по горе.
А щом ти се клатат стойките не прави с лост а с дъмбел

09.08.05
22:51

Понеже ме мъчи един въпрос много отдавна а ме мързи да пускам друга тема бихте ли ми казали кое прави канала на гърдите еднакъв защото точно под горната част имам лека празнина и не е пълен канала горната ми част стана угромна ..бяха ми казали че там е проблема трябвало маса ама сега така стана че запреличаха на рога ;) като ги стегна,кажете моля упражнения за вътрешната част на сяка част на канала..ДО сега си мислих че флайса удря там ама не ... Кросоувър няма как да правя :(

LA

11.08.05
11:16

Вчера правих пулоувър.Чудя се дали не ми дойде много обаче - както прочетох в сайта, оставих го за накрая.Преди това правих избутване на дъмбели от лег - 3х8, от полулег 5х7-8 и със щангата в началото направих  3 серии (хоризонтално).Пулоувъра беше 3 х 10.Обаче имам чувството че дишането е НАЙ-ВАЖНОТО в това упражнение.като че ли обаче не мога да поема докрай въздух докато спускам дъмбела назад.А дали трябва?Щото нали викате че увеличава капацитета на белите дробове?После се чувствах все едно някой ме е давил!Добро упражнение е,само че незнам дали като го включвам и него не трябва да намаля другите упражнения?

PR

11.08.05
12:42

Най-добре е да се сменят често упражненията - тоест да се въртят ,за да не се дава на тялото да се адаптира бързо и да спре разтежа .

12.08.05
00:12

[quote author=“Epoc”]Понеже ме мъчи един въпрос много отдавна а ме мързи да пускам друга тема бихте ли ми казали кое прави канала на гърдите еднакъв защото точно под горната част имам лека празнина и не е пълен канала горната ми част стана угромна ..бяха ми казали че там е проблема трябвало маса ама сега така стана че запреличаха на рога ;) като ги стегна,кажете моля упражнения за вътрешната част на сяка част на канала..ДО сега си мислих че флайса удря там ама не ... Кросоувър няма как да правя :(

Това си е генетика формата на мускула е такава

12.08.05
17:51

На мене пък ми казаха да правя от полунаклон в по тесен хват затази част ;)

12.08.05
19:17

[quote author=“Epoc”]На мене пък ми казаха да правя от полунаклон в по тесен хват затази част ;)

И на мен така са ми казвали.

13.08.05
00:03

Ако формата на мускула е такава нито едно упражнение няма да ти помогне да го измениш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1