никакъв ефект от фитнес програма ?

здравейте

Тренера ми направи 1 програма,но няма ефект при мен ...Преди да почна да хода на фитнес тренирах уличен фитнес от 5 месеца.

Програмата ми е следната

Пон Гърди

пейка на 180градуса с 2 дъмбела от 5кг 4х10-12
пейка 45градуса с 2 дъмбела от 5кг 4х10-12
Кофички 4х10(или до отказване)
Пек-дек 4х10-12

Вторник Гръб

Набирания над хват 4х10
Горен скрипец 4х10-12 с 40кг
пудоър(или нещо от сорта) 4х10 с
долен скрипец 3х10-12 35 кг
гръбни преси 4х20

Сряда рамена- изгубих си програмката
до колкото си спомням имаше раце встрани,раце напред

Четвъртък-Бицепс и трицепс

1во Бицепс

с дъмбели 4х10

с дъмбели 3х10

с дъмбели 3х10

(така ми ги е написал тренера)

2ро трицепс

кофички 4х10
френски преси 3х10
разгъване и воте(нещо от този  сорт,не мог да разчета)

Това ми е програмата,правя я от 1 месец и нито ме затруднява нито нищо.Няма ефект
Ако някой ми препоръча нещо допълнително да сложа в програмата ще съм му много благодарен

23.07.12
15:08

Не знам за програмата , но замислял ли си се над хранителния режим.Ако той куца е нормално да няма ефект от програмата , другия момент , ако тренираш от скоро също е нормално да няма ефект. :)

Поздрави !!!

Избери си една нормална програма и започни да слагаш тежести, които наистина да те натоварват (затрудняват).

казано от Krisko ivanov на 23.07.12, 14:11:

1во Бицепс

с дъмбели 4х10

с дъмбели 3х10

с дъмбели 3х10

Тренера ти ме радва определено ;dd

23.07.12
15:21

казано от Марлон Наков на 23.07.12, 15:08:

...другия момент , ако тренираш от скоро също е нормално да няма ефект. :)

В какъв смисъл?

Към автора, цял месец правиш лежанка с два дъмбела по 5кг? Ако нещо не си се объркал не знам какъв прогрес очакваш, всеки уважаващ себе си петокласник няма да се затрудни с тези килограми... Иначе си регистриран от достатъчно дълго, за да си попрочел това онова из сайта и форума, има немалко примерни програми, това, че твоята е направена от “инструктор” изобщо не означава, че не можеш да я променяш или направо смениш...

казано от Krisko ivanov на 23.07.12, 14:11:

здравейте

Тренера ми направи 1 програма,но няма ефект при мен ...Преди да почна да хода на фитнес тренирах уличен фитнес от 5 месеца.

Програмата ми е следната

Пон Гърди

пейка на 180градуса с 2 дъмбела от 5кг 4х10-12
пейка 45градуса с 2 дъмбела от 5кг 4х10-12
Кофички 4х10(или до отказване)
Пек-дек 4х10-12

Вторник Гръб

Набирания над хват 4х10
Горен скрипец 4х10-12 с 40кг
пудоър(или нещо от сорта) 4х10 с
долен скрипец 3х10-12 35 кг
гръбни преси 4х20

Сряда рамена- изгубих си програмката
до колкото си спомням имаше раце встрани,раце напред

1во Бицепс

с дъмбели 4х10

с дъмбели 3х10

с дъмбели 3х10

2ро трицепс

кофички 4х10
френски преси 3х10
разгъване и воте(нещо от този  сорт,не мог да разчета)

Това ми е програмата,правя я от 1 месец и нито ме затруднява нито нищо.Няма ефект
Ако някой ми препоръча нещо допълнително да сложа в програмата ще съм му много благодарен

Не е в теб грешката, а в програмата и най-вече в “тренера”!

проблема е че въобще не ме затруднява тази програма... единствени когато правя гръб малко се потя по гърба иначе никакви напрежение

мжд.Еми как да ви кажа,срам ме е просто да сменя програмата,какво ли ще си помисли тренера за мен ?А, и в фитнеса няма много уреди... и не мога да правя програмките дето са в форума ...

Мнението беше редактирано от Кристиян Китов на 23.07.12 23:29.

24.07.12
16:33

казано от Krisko ivanov на 23.07.12, 23:28:

проблема е че въобще не ме затруднява тази програма... единствени когато правя гръб малко се потя по гърба иначе никакви напрежение

мжд.Еми как да ви кажа,срам ме е просто да сменя програмата,какво ли ще си помисли тренера за мен ?А, и в фитнеса няма много уреди... и не мога да правя програмките дето са в форума ...

Никой не е вързан със синджир за даден треньор или зала. Сменяй тренера и залата евентуално (освен ако не си предплатил предварително за дълъг период от време) и си намери зала, в която да има подходящите уреди, и треньор, който да подхожда сериозно и който да ти състави наистина подходяща за теб програма.
Какво значение има какво ще си помисли тренера, нали ти плащаш, той също е длъжен да се старае. Все пак заплатата му зависи най-вероятно и от това колко души тренира.

24.07.12
20:30

а що не опиташ с по-мъжки килограми - кво е това 2х5 - жените загряват с толкова (и то не всичките) ;) махни и тези скрипци, и крака започни да тренираш, и МНОГО да ядеш!

еми франко освен скрипците друг уред освен мъртва тяга и лоста няма ....

25.07.12
14:48

Увеличи тежестите,бе момче. Иначе с тия 5 кг няма да видиш ефект и след 5 години.

27.07.12
20:36

не ти трябват уреди, а свободни тежести - щанги, дъмбели ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1