Малко съвет за начинаeщ :)

ET

10.08.05
11:53

Почти на 15 години съм и започвам сериозно да се занимавам с фитнес но ме тревожи чи съм слаб т.е 1.78/58 :?
И се чудя какво да направя за да кача килограми.
Дайте някакcв съвет :)

LA

10.08.05
12:27

ходи на фитнес!И яж!

ET

10.08.05
12:39

Eми тва второто.... не можеш да си представиш колко ям за човек на моята възраст ям страшно много
Мисълта ми е определен вид храна да ям или нещо от сорта

BR

10.08.05
13:12

попрочети из саита малко-има хубави предложения за хранене и съчетано с тренировки дава добри резултати.имаше един подпис на един от user-ите на бб-теам”не ми казваи ,че нямаш растеж щом ядеш”(нещо такоа беше)

CR

10.08.05
13:22

[quote author=“Eternity”]Eми тва второто.... не можеш да си представиш колко ям за човек на моята възраст ям страшно много
Мисълта ми е определен вид храна да ям или нещо от сорта

Мисля че трябва да пуснеш тая тема НЕ тук, а в раздел
Хранителни добавки за покачване на теглото

ET

10.08.05
14:06

Да извинете ме за което ще е хубаво ако moderatorite я изтрият

LA

10.08.05
14:19

Яж всичко по много,ходи на фитнес,(ама не там като идеш да се мотаеш само и нищо да не правиш) и просто Няма начин да не качиш!Просто няма такъв филм!  : ) И без добавки става работа,стига воля да има човек!

ET

10.08.05
14:29

Всичко?!?!
Чета че сладкишчетата чипсовет трябва да се спрат

LA

10.08.05
15:11

Абе чипсове!Храна бе,манджа,ядене!Яж и хляб!

ET

10.08.05
15:30

значи хляба е добре така ли щото го ям в промишлени количства 8)

10.08.05
16:21

яж повече сутрин и на обед, вечер по по-малко. Гладай да не прекаляваш с храната след 3h щото после ще се чудиш как да се отървеш от тлъстини. Ако имаш финанси си вземи и някакви хранителни добавки. Тренирай сутрин на хлад и пии вода. Не се задуржай повече от час и полувина. И след това си почивай.
Мускула расте докато си почиваш, а и ще усетиш повече енергия

Eternity понеже си доста нов ти препоръчвам първо да прочетеш малко от материалите във Сайта.Така много от въпросите ще ти се изяснят без да се налага да ги пишем и казваме на ново.виж в радела хранене сметни от какво и колко храна има нужда тялото ти разгледай тренировките и се старай всичко да е оптимално добро.А това да е оптимален начина ти на живот зависи от десетки неща.
Благодаря за вниманието.

ET

10.08.05
19:15

Благодаря ви много хора мисля че ми помогнахте достатъчно на този етап :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1