25.07.12
13:44
Здравейте, искам ви попитам дали програмата която ще покажа по-долу е подходяща за “чистене”.
П.С: Кардио във фитнеса не правя, а у нас. Сутрин на гладно 30 мин велоергометър и вечер 30 мин и се придържам към НВД.
Гърди, корем.
Изтласкване на щанга от лег
Изтласкване на щанга от полулег
Повгидане на дъмбели от полулег
Флайс / Пек-дек
Кросоувър
Рамене, корем.
Раменни преси с дъмбели
Раменни преси на смит машина пред гърди / зад врат
Повдигания на дъмбели напред
Разтваряния с дъмбели встрани / Разтваряне встрани на портален скрипец
Пек-бек
Гръб.
Гръбни преси, хиперекстензии
Гребане с щанга
Придърпване на хоризонтален скрипец
Придъпване на вертикален скрипец
Мечка
Пулоувър
Набирания
Трапецовидно повдигане на рамене на смит машина / с дъмбели.
Крака , корем.
Клякане с щанга
Бедрено сгъване
Бедрено разгъване
Калф машина
Бицепс, трицепс,предмишница.
Бицепсово сгъване с дъмбели
Бицепсово сгъване с щанга
Бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж
Скотово сгъване
Избутване на щанга тесен хват
Трицепсово сгъване на скрипец
Френско разгъване с щанга / с дъмбели
Трицепсово сгъване с дъмбел зад врат
Темата беше редактирана от Hakio Mhmd на 25.07.12 13:47.
25.07.12
14:02
За чистене е важна храната не програмата!Все пак не може да правиш 3 упражнения за бедра и 4 за бицепс и трицепс!Не си мисли,че като тренираш повече бицепс и трицепс за сметка на краката ръцете ти ще пораснат по-бързо,напротив ще става по-бавно!Намали упражненията за бицепс и трицепс на 3 и увеличи упражненията за бедра на 5!
25.07.12
14:06
Мога да добавя лег преса за бедрата. Иначи програмата г/д добра ли е. Както казах се придържам към НВД.
25.07.12
19:21
Ако се придържаш към НВД ще имаш резултати!Чесно казано не знам дали изобщо се нуждаеш от чистене.Според мен имаш само мазно в корема и искаш “плочките” да излязат,но може и да греша.Дай малко информация за себе си колко си висок,колко тежиш...
25.07.12
19:33
Ами 75кг, 182см, 16години, с 5месеца фитнес стаж. Честно казано имам бая мазничко по корема и малко по гърдите, така че трябва да се съм на диета. Искам да попитам кое ще е по-добре за мен в фитнеса: по-малко кг-повече повторения и серии, или повече кг и по-малко повторения и серии.
26.07.12
04:30
Абе все си мисля, че две голями мусколни групи нетрябва да се тренират в два последователни дни, а ти даже си вкличил крака след гърдите и гърба. Според мен много по-добре ще е да редуваш малка с голяма мусколна група .., също така къде са ти трапеца и рамото ?
Мнението беше редактирано от Димитър Еринин на 26.07.12 04:32.
26.07.12
08:43
И трапеца и рамената ги има в тренировката!Ако се възстановяваш добре,наспиваш се и се храниш добре не е проблем да има 2 големи мускулни групи в 2 последователни дни.