проблем с гърдите

10.08.05
14:19

здравейте аз сум на 17 години и имам един проблем дясната ми гърда е по-голяма и оформена от лявата,в къщи имам 2 гири по 5 кг.какви упражнения да права и да наблягам ли повечеупражненията в лявата част,моля ви помогнете,защото направо ме е срам да се съблека,сега ще сложа и една снимка да видите за какво става въпрос
http://failovee.hit.bg/vijte_resize.jpg

10.08.05
14:40

Първо, не пускай картинката като [img], а дай линк, че е много голяма. Второ - аз проблем не виждам, изглеждат ми еднакви, нещо си въобразяваш. И да има разлика, не е чак толкова голяма, че да се забелязва и чак да те е срам да се съблечеш, просто си внушаваш разни неща.
И трето - трябва ти още доста маса по цялото тяло, за да можеш да твърдиш, че нещо ти изостава. Тренирай и не се занимавай с такива подробности. Разлики в двете половини ВИНАГИ ще има, колкото и малки да са.

CR

10.08.05
16:23

и аз преди да почна да тренирам имах същия проблем едната гърда ми беше доста по голяма от дръгата .... ся разликата е еъвсем малка

10.08.05
17:10

а понеже аз не ходя на фитнес а си тренирам в къщи с гирите,да ми кажете какви упражнения да права,да кажеме един ден за гурди,друг ден за трицепс,друг ден за бицепс и т.н.,

11.08.05
09:56

Ако проблема ти е в че в долната част има разлика, това и при мен е така от години, но когато поналееш няма да е видно за друг освен за теб. Прави повече кофички и за долна част /пуловери и т.н./ ако ще се успокоиш.

11.08.05
14:57

Двете половини на тялото НИКОГА не са симетрични, бих казал аз :P :)

11.08.05
20:21

[quote author=“TiKi-TaKa”]а понеже аз не ходя на фитнес а си тренирам в къщи с гирите,да ми кажете какви упражнения да права,да кажеме един ден за гурди,друг ден за трицепс,друг ден за бицепс и т.н.,

A и в къщи с тези гири по 5 кила трудно може да се направи нещо...ходи 1-2 пъти поне в седмицата на зала и вдигай като хората :D

11.08.05
20:39

прави лицеви има много разновидности-нормален хват,широк,тесен,под наклон също са много добри :wink:

12.08.05
00:43

Ами има някаква минимална разлика но е в реда на нещата дясната ти ръка е по силна затова идва разликата гарантирам ти че след една година няма да има разлика ако бъдеш постоянен в тренировките

13.08.05
14:36

един приятел ми беше казал,че за по големи мускули трябва с по-големи тежести,по-млако повторения, а за по-здрави обратното.Това верно ли е? И можете ли да ми кажете на кои упражнения най-много да наблягам и какви повторения и т.н. :)

PR

13.08.05
14:50

Разликата е в нормите - както ти казаха и по-горе !
Само да добавя, че със малките гирички няма как да налееш - ако имаш възможност посети зала .

MO

27.08.05
17:42

Пък и да нямаш вазможност да отидеш в фитнес прави лицеви упори,кофички и набираня а това че с тия гири неможеш да направиш нищо ваобще не е вярно и аз започнах с 2 гири по 5 кила и направих рака близо 36 преди да почна се занимавам по сериозно.....и най важното определено е да се храниш с подходяща храна!

29.08.05
20:00

като например ....

MO

30.08.05
14:38

Еми месо,плодове,млечни продукти яйца поинтересувай се има бая източници от които можеш да разбереш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1