08.08.05
23:02
Ако правя всеки ден по 10 набирания какво ще стане? Грешно ли е това и ще повлияе ли негативно?
Дай повече инфо за тренировката ти правиш ли или не Ако не правиш е добре но с 10 набирания ще подържаш 1 ниво само
е това е ясно но през почивните дни така и така минавам под лоста...
има един пич в залата при нас дето ме кара да правя лицеви опори в почивните дни, понеже на него така му растяли гърдите. което значи през ден да ги помпам. абе секви хора има.
09.08.05
10:33
[quote author=“grafa”]има един пич в залата при нас дето ме кара да правя лицеви опори в почивните дни, понеже на него така му растяли гърдите. което значи през ден да ги помпам. абе секви хора има.
и има ли ефект при теб ?
10.08.05
02:00
На мен набиранията ми действат разпускащо между вдиганията на щанги. Колкото по на широко са ръцете толкова по-добре за гърба.
не ги права тия лицеви така че незнам дали щще има ефект. на тоя малко му нямам доверие, а и не ми се иска да претренирам.
11.08.05
09:59
На мене набиранията също ми действат доста добре, когато са извън залата. Направил съм си лост на балкона и освен в деня за гръб си ги правя когато имам време 4х10-12 колкото мога. Усещам винаги ефект и ми е приятно. В тренировките за гръб в залата не правя набирания :P . За всеки си е индивидуално, както го усещаш. Аз така си правя от доста годинки.