Подходяща ли е тази програма?

27.07.12
13:46

Програма за изпълнение в първи, трети и пети ден

повдигане на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения
  избутване на дъмбели от полулег - 3 серии по 10 повторения
  придърпване на вертикален скрипец - 3 серии 10 повторения
  придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 10 повторения
  раменно разтваряне встрани - 3 серии по 10 повторения
  трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 10 повторения
  бицепсово сгъване с щанга - 3 серии 10 повторения
  бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
  бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
  повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения
  кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
  повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения

Ще сменям всяка тренировка някои упражнения. Например : трицепсово разгъване някой път ще го сменям с кофички за трицепс , придърпване на вертикален скрипец с набиране , раменно разтваряне встрани с разтваряне на пек-дек машина или с раменни преси на машина и т.н. ...  А и мисля да включа 4-ти ден 25-30 мин кардио + корем .

Целта ми е покачване на килограми . В момента съм 1,79-80 на 64кг . По 1-2 кг на месец чиста ММ ми стига . Храня се по 7 пъти на ден .

HE

27.07.12
14:32

казано от Rick Ross на 27.07.12, 13:46:

В момента съм 1,79-80 на 64кг . По 1-2 кг на месец чиста ММ ми стига . Храня се по 7 пъти на ден .

Друго нещо да искаш? Почвай да търсиш вълшебната пръчка на Хари Потър или лампата на Аладин, че като ти видях питането във темата за протеина - само те ще те оправят. Пак там ти бях казал да спреш леенето на простотия и да се отдадеш на несвойствени занимания, като четене. ЗА МОРЕТО НЯМА ДА СТАНЕШ ЯК

Почвай да четеш.Има достатъчно информация в сайта за хранене и тренировъчни програми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1