27.07.12
14:46
Интересува ме някой може ли да ми препоръча къде има големи размери на неофициални ризи от типа риза. Онзи ден се разходих в 2 мола и всичките им размери бяха все едно за малки деца, едвам се наврях в една xxl и пак ми беше тясна в ръцете другите пък изобщо не ми ставаха в рамената. Дори да намеря някоя която да ми става в корема ми е 2 по-голяма отколкото трябва да е :D но аз си ги нося разкопчани та не е проблем.Наскоро ми подариха подобна риза която в раменете е все едно шита за мен и стои перфектно а е размер M, а тука по магазините едва влизам в xxl баси. Споделете ако някой е виждал някъде на разумни цени.
27.07.12
15:22
Намираш си серия slim fit и взимаш възможно най-големия размер, те по принцип са тесни, но като вземеш най-големия размер ще ти е добре в ръцете, раменете и гърба, а ще ти е по мярка на корема.
В Пловдив такива серии има в MORROA.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.07.12 15:22.
Незнам за ризите, ама жената оня ден ми беше купила тениска XXL, в която не само, че едвам се вкарах, но и се оказа, че без чужда помощ не мога да я сваля цяла от себе си. :D И това при условие, че от зимата насам съм смъкнал 23кг. (dull)
27.07.12
15:44
казано от Valdis на 27.07.12, 15:37:
Незнам за ризите, ама жената оня ден ми беше купила тениска XXL, в която не само, че едвам се вкарах, но и се оказа, че без чужда помощ не мога да я сваля цяла от себе си. :D И това при условие, че от зимата насам съм смъкнал 23кг. (dull)
Не е като да не нахрани яко летните ;) :D
27.07.12
15:45
Тая тема ми напомня за едно двд на Маркус Рул,където ходеше да си купува дрехи и тениски от рода на 4-5 пъти XL направо се пръскаха по шевовете :D
27.07.12
15:48
казано от James Hinks на 27.07.12, 15:44:
Че ги нахрани - нахрани ги, ама защо им го сипа през противоположното отверстие :D :D :D
Изобщо съм го нямал за цел, малко са по-летните от мен на този етап :D Казал съм, че ако ще 100кила да остана, този път ще се нацепя истински :D :D
27.07.12
15:51
казано от head_hunter на 27.07.12, 15:48:
казано от James Hinks на 27.07.12, 15:44:
Че ги нахрани - нахрани ги, ама защо им го сипа през противоположното отверстие :D :D :D
Култов лаааффффффффффффффффффф, хънтъре !!! :D :D :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.07.12 15:51.
27.07.12
16:08
Тая година подозирам, че по морето са ми разлепили снимката по цялата плажна ивица. Нямам идея, каква е наградата за главата ми, но миналата година беше кило Голд Стандарт /че от него най-растяли бицепса и се появявала пресата/ :D :D :D
Неможеш да си намериш риза, защото не си летен. Ризките по моловете са правени за тях- тесни в раменете и ръцете , абе като цяло тесни :D Иначе незнам, някой шивач неможе ли да направи някоя магия?
27.07.12
18:43
Ако си от София,знам за няколко шивача които освен че ти я правят по поръчка на размер,хем ще си избереш шарка,цветове,дизайн и всичко :)
За съжаление не вярвам при шивач да ми стъпи под 100-150лв :(. Иначе някой ако търси официални ризи миналата година си намерих в Andrews номера които си отговаряха и не бяха като за малки деца, иначе отделно се оказа че при шивач повечето класически ризи могат да се вталяват леко в корема за сума от типа 3-5лв
01.05.14
01:23
Гледам имате опит с проблема дрехи... къде да търся дънки за мъж с талия 80, ханш 100 и бедро 65 сантиметра, без да се цепят на сядане или да се връзват с въжета да не падат :D
Мнението беше редактирано от Stefania Testove на 01.05.14 01:24.
17.06.14
15:22
Аз си поръчвам от интеренет :)