Лост за набирания, който се закрепва на касата на вратата

28.07.12
13:48

Има доста теми в сайта за такива лостове, но са на доста годинки и реших да пусна нова тема. Въпроса ми е от къде мога да си закупя такъв лост и на каква цена са? Доволни ли сте от него? Не съм сигурен дали темата е в правилната секция, но моля да ме извинят модераторите. Благодаря предварително за отделеното време. :)

28.07.12
13:57

В Sport Depot има..
http://www.sportdepot.bg/bg/product/lost_za_vrata_-31034-25_sport.html?state=Y2F0ZWdvcnlJZD0xODU=

Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 28.07.12 13:58.

28.07.12
14:15

Би трябвало да има и в Metro.

28.07.12
14:36

http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&sa=N&noj=1&tbm=isch&tbnid=m3tomxfw-lwfTM:&imgrefurl=http://www.activsport.net/lost-za-vraa-1866&docid=TSbN6TDaKVKYRM&imgurl=http://www.activsport.net/image/cache/data/fitnes/silovi%2520uredi/lost_za_vrata_insportlajn_1866-500x500.jpg&w=500&h=500&ei=Pc4TUOSRM8rgtQa03YCIBw&zoom=1&biw=1243&bih=559 <——- От такъв лост се интересувам. Иначе и този лост от спортдепо е хубав, но на този може да се правят и кофи. Предложения, къде може да има този лост, който съм си харесал? :)

28.07.12
15:35

То на тоя лост хватките дето мислиш , че са направени за кофи не съм сигурен ама според мен са си само за набиране неутрален хват.
Кофи ако искаш да правиш , ще трябва да го монтираш по на ниско , а тогава пък за набиранията ще трябва доста да се сгъваш в коленете и няма да ти е много удобно.

Кофи можеш да си правиш на 2 стола ако имаш подходящи.

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 28.07.12 15:37.

28.07.12
16:42

Ами не знам мисля, че може и кофи да се правят, но може и да се лъжа. :D Ще поразгледам в по-големите магазини и ще си избера някой сигурно. :)

MF

28.07.12
21:31

Този, който ти предлагат в Спорт Депо, го има и в Джъмбо. Моят е от там. Бързам да кажа, че издържа голям мъж. :D

28.07.12
23:34

Здравей. Мисля, че мога да отговоря на въпроса ти. Имам същия лост вкъщи. Струва към 20 лева от Кауфланд, като за същите пари го има в Карфур, но малко по-различен- няма я горната хоризонтална подпора, ами само точково се подпира. Много съм доволен от лоста- може би една от най-добрите инвестиции, които съм правил. Много по-удобен е от тия дето се навиват на касата (като 1вия линк), защото може да го махнеш по всяко време. Става за лицеви и коремни (не го ползвам за тях). Издържа до 120 кг. Само не трябва рязко да се изтрелваш като се набираш, защото може да падне- от болезнен опит ти го казвам.
За жалост не може да правиш кофички на него, освен ако нямаш каса 2 метра и таван 3 метра. Съквартирантът ми даже пробва да направи силово, но си удари главата в тавана :Д. Иначе купувай смело, за студените зимни вечери, когато не можеш да отидеш на лостове, е идеалната тренировка за гръб.
Поздрави!

28.07.12
23:35

Доволна ли си от него, Miss Fight? Питам, защото да не падне касата някакси или пък да тупна като оная кака от онова клипче, която се преби като куче. :D

Мнението беше редактирано от tomboxer на 28.07.12 23:37.

28.07.12
23:39

Петър Стоянов, не съм лостаджия, но много съм се навил да се науча да правя набирания. Много добри упражнения са за гръб, а уви в залата няма лост за набиране.. Ще видя лостовете, които се продават в магазина дето каза и ако ме устройва ще го взема. Мерси на всички, които писаха. :)

29.07.12
00:01

Обърни внимание ако си харесаш да има такива неопренови или какви са там ръкохватки , щото моя е без и при повечко серии почва да се хлъзга и става много гадно :D

MF

29.07.12
08:26

казано от tomboxer на 28.07.12, 23:35:

Доволна ли си от него, Miss Fight? Питам, защото да не падне касата някакси или пък да тупна като оная кака от онова клипче, която се преби като куче. :D

Доволна съм, да. Завинтва се много яко под касата на вратата, само чрез развъртане на двата края на лоста и съответно тяхното одължаване. Наистина е здрав. Освен това си спомням, че беше сравнително евтин - нямаше 20лв.
Не мисля, че ще тупнеш. :D

12.02.13
09:00

този добър ли е според вас ? http://prodavalnik.com/nov-lost-za-nabirane-i16996591

12.02.13
09:19

Лостът, който се натяга на касата, за мен е по-неудобен, защото трябва много да внимаваш да не си праснеш главата в касата в най-горната точка на движението. А и идва малко по-нисък от този, който просто се поставя отгоре.
Хубавото на този, от снимката на Julsa е, че си го слагаш и махаш когато ти притрябва, има различни хватове, може и за дълбоки лицеви опори да се ползва. Аз имам такъв и съм доволна. Единственото условие за него е да има хубав, стабилен ръб на касата на вратата. Държи докъм 80 кила според описанието. Взех го за 25лв. от Карфур.

12.02.13
10:30

ок.благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1