Може ли да се свалят килограми само с каране на велоергометър?

Прескочи до:

16.06.11
16:23

Мнението беше редактирано от elena petrova на 04.07.11 11:30.

17.07.12
15:16

здравейте, преди време бях писала тук...сега не ми се иска нова тема да отварям във форума, затова тук ще задам въпроса си. Надявам се все някой да го види пък и за никъде не бързам :)
Преди година някъде бях ок. 65кг, с велоергометъра,малко плуване и отказването от каквито и да е тестени, пържени и сладки храни за четири месеца свалих някъде към 6 кг.След това все по - рядко започнах да се качвам да въртя. Килограмите си ги запазих, 59/60. От три седмици обаче отново възстанових лудото въртене. Въртя всеки ден по 40мин някъде, в общи линии въртя докато не ми се измокри тениската :) след това правя ето това нещо http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg и след него това http://www.youtube.com/watch?v=nM_amg3812I&feature=related . До момента няма никакъв резултат на кантара, видимо е минимален, граничещ с внушение,че нещо се е променило...чувствам се все едно организмът ми спи зимен сън в разгара на лятото

Можете ли да ми дадете съвети за това какви упражнения и въобще натоварвания в домашни условия мога да правя. Струва ми се,че не е ефективно повтарянето на едно и също натоварване всеки ден. Целта ми е 2кг на месец до 54кг.
Ако някой е попадал на подобни клипчета ще е супер да ги сподели

ПС.Правя го всеки ден т.о. нямам абсолютно никакво натоварване през деня а и не се чувствам изморена за да оставям тялото да почива.

26.07.12
09:12

Здравей и от мен.. видях темата ти за сваляне на кг с велоаргометър - колебая се дали да си взема и а3 за смъкване на килограмите но ще видим .. така по същество искаш да свалиш 3-4 кг ... моя съвет ако приемеш е следният упражненията от този сайт fitnesinstruktor com - гаранция ще се поизпотиш правя тия упражнение вече седмица и нещо и съм ацки доволна - там има за всичко което ти идва на ум правилни диети упражнения за всички мускули отдели си 30-40 мин на ден и ще има6 отличен резултат... другото което а3 правя е нисковъглехидратна диета комбинираш с чай Инхуа и за месец ще си в тия килограми които искаш - не се притеснявай за чая не е вреден даже е полезен а3 лично го ползвах преди месец два и смъкнах с него 3 кг и сега съм на всичко това което ти казах и резултата е видим... Та така от мен това е дано да сам ти била от полза :)

29.07.12
02:20

С кардио и балансиран хранителен режим се отслабва със сигурност, АКО ги правиш правилно. Няколко съвета от мен:
1. Не си взимай л-картнитин - никаква полза няма да извлечеш от него.
2. Калориите не трябва да са прекалено много, но и не трябва да са прекалено малко. Ако ги орежеш съсвем, хем ще си гладна, хем няма да отслабваш.
3. Това нестле фитнес дето го ядеш за закуска, направо го хвърли в кофата и ако искаш да ядеш мюсли на закуска, то си вземи някакъв микс от овесени ядки и сушени пловоде (даже най-добре е да си ги купиш по отделно и да си ги смесваш, с превес на овесените ядки разбира се).
Успех!

30.07.12
12:43

благодаря ви за отговорите.
вече почнах една от програмите във въпросният сайт. дано даде резултат :)

казано от Юли на 14.06.11, 13:15:

Може да се свалят мазнини, то това си е кардио, а за едновременното качване на ММ и сваляне на мазнини... няма да стане работата... поне не и лесно!

Може може аз така правя на ВВД съм силова тренировка и 3 пъти в седмицата след трен. правя 10 мин велоергометър и ми дава СИЛА, ММ И ЧИСТА МАЗНИНИ !

13.11.13
12:18

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.11.13 12:20.

Здравейте, висок съм 170см и съм 92кг. Изследванията ми за черния дроб ггт и триглициридите са завишени както холестерола и захарта. Холестерола е много, захарта е съвсем малко. Пия лекарства за тях. Имам много нарушена обмяна на веществата и явно бавен метаболизъм. Спрях тестяното, закуски и т. н. Сладко не ям само портокал. Единствено кафето не мога без захар. Та по темата. Искам да си взема някакъв уред за вкъщи, за да поспортувам и да засиля обмяната на веществата, понеже от работа в къщи, а на работа нямам движение, стоя прав на едно място. Какво ще ми препоръчате и каква марка. Искам да вляза малко във форма, понеже от над 10г е такъв застоял живота ми и от там се вдигнаха кг и холестерол и т.н. Бюджета е ограничен максимум до 300лв. Моля за предложения и начин на ползване на уреда. Благодаря ви.

Carbohydrate

29.01.17
08:04

Почни по 1 час да тренираш в къщи и така в продължение на 1 месец. Ако не се откажеш, то чак тогава си купи уреда, за да не се превърне в закачалка за дрехи ;)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 29.01.17 08:04.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1