Проблем с к.преса и гърди

30.07.12
12:05

Здравейте ! Видях че доста разбирате от фитнес и други работи и реших да ви питам следното. Аз съм на 16 години , 170 см. , 58 килограма. Може би от 2-3 седмици правя коремни преси ( 200 - 300 на ден ) , но ми се оформиха само най-горните 2 плочки , какво да правя ( какви упражнения освен коремни преси ) за да се оформят и останалите ? Другият ми въпрос е относно гърдите , а именно само лицеви опори ли да правя за гърди и ако е така как , защото правя класически лицеви опори по 50 сутрин и 50 вечер и не знам дали е достатъчно ( и тях ги правя от 2-3 седмици ,което ще рече , че съм начинаещ ). И след всичко изписано с което ви занимавам искам да попитам за нещо като програма ( сутрин к.п , вечер л.о или между лицевите да вкарвам няколко коремни и т.н )

30.07.12
12:15

И 10 000 да правиш сутрин, обяд и вечер ... не виждам как ще стане. За храна и дума не си казал, а тя е по-важна в случая.

30.07.12
12:25

Остави ги тези плочки и вземи да качваш маса.Купи си едни дъмбели , включи набирания , кофи , стойки на ръце и още няколко упражнения с които да си формираш програма за цялото тяло или тръгни да тренираш в зала.
Иначе ако лицевите са ти станали лесни и можеш да правиш повече повторения , по-добре ги прави с допълненителна тежест.

30.07.12
14:29

Да , сега виждам , че съм пропуснал да кажа за храненето.Храня се 3 понякога 4 пъти дневно като сутрин закусвам предимно със боклуците от магазина ( сандвичи и т.н ) и изяждам 1-2 ябълки , защото доста често нямам време заради тренировките ми по футбол.Почти винаги обядвам някакви зеленчуци / салати.Вечер ям често месо ( пилешко , свинско ) и задължително плодове ( 2-3 банана ).

П.П. Забравил съм да попитам първия път затова питам сега - как да стопя мазнините от корема , защото ми казаха , че ако имам мазнини няма как да изкарам пресата ?

На тези килограми ако не си изкарал преса , просто няма какво да изкарваш, първо трябва да я изградиш за да излезе навън

31.07.12
11:55

Точно това питах в началото , а именно само коремни преси ли да правя за корем ?

31.07.12
11:57

Стани 70 кила и ела пак

31.07.12
12:04

Можеш да имаш невероятен корем и без да направиш една коремна преса (има раздел Корем тук).
Направи мускули - тренирай малко по-тежко, евентуално и някакво високо интезивно интервално кардио.
Но най-важното е храната - виж в раздел Хранене и харесай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1