Y34RZ3R0: Start the Dance - Дневник на Юли (а.к.а. Oranje)

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.03.12
23:00

Избрах отговор :D

23.03.12
23:05

Юли,
кожата ти е хубава от свинското, а не от рибеното масло...:)

DO

24.03.12
10:38

казано от Oranje на 23.03.12, 22:10:

казано от Denny Crane на 23.03.12, 16:14:

Е айде айде,тогава защо пиеш рибеното масло.

Избери си отговор:
а) преценил съм плюсове и минуси както на рибеното, така и на прахосмукачката
б) рибеното прави по-хубава кожата и така доставям по-вкусна храна на акарите

Избирам в) добре знаеш,че говориш глупости,но промяната във възгледите е с определена цел.

Къде е промяната във възгледите?

Действай и с дневника. За мен представлява интерес как ще се възстановяваш с времето.

казано от Иван Шишманов на 29.03.12, 13:25:

Действай и с дневника. За мен представлява интерес как ще се възстановяваш с времето.

И за мен представлява интерес, но не мога да разбера точно. Знам само, че всичко е ок и върви по план, последната визита при лекаря беше съпроводена с доволна усмивка от негова страна и се зарадва, че нещата се случват точно както трябва.
Ползвай личните съобщения за лични въпроси.

Христос воскресе!
Честит празник и да направим толкова здрави бицари, че да можем да държим кръста ;)

АЧ

15.04.12
12:27

И нека силата бъде с нас ! :)

Честит Рожден Ден!!!Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов, винаги преследвай мечтите си и много професионални успехи :)

И от мен една честитка! Всичко най-хубаво желая! :)

01.08.12
09:34

Честит рожден ден! Здраве, щастие и от мен! :)

Честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие,любов и дълголетие!

01.08.12
10:49

Жив и здрав!
Сила, здраве и вдъхновение!

Честит Рожден Ден Юли, пожелавам ти здраве - защото без него не може, пожелавам ти и щастие - защото е смисъла на всичко ценно в живота -:).

03.09.12
17:16

казано от Oranje на 25.04.09, 07:42:

Здравейте!

Реших и аз да се включа в дългата редица от дневници. Виждам, че се получават ценни съвети, интересни дискусии, а и може трениращият да си следи прогреса/регреса.

Преди:
1.Мерки: Не се меря, а използвам огледалото за ориентир. Затова не мога да дам някакви мерки. Вчера си купих кантар, а днес ще ида и за сантиметър, за да може да се следи как се развивам. Висок съм 180см, с 16.5см китка и 21.5см глезен, късничко е за промяна на тези мерки :)
2.Диета: Винаги се храня по една и съща схема. Когато искам да свалям просто орязвам въглехидратите. Понеже имам тясна талия не мога да ям по много храна, което свежда въглехидратите ми до филийки хляб. Заменям ги с ориз, картофи, спагети...но не много често, защото не ми е конфортно издул се след хранене. Източниците на протеин не са много (пилешки гърди 175-200гр, 10 яйца с 1 жълтък или риба 175-200гр), но трябва да се съобразявам с финансите, които имам. Накратко се хранех така:

Закуска 7.30
Шепа ядки (овесени, ръжени, фъстъци, тиквени, слънчогледови...) 130гр
Доза суроватка на Сайвейшън

Закуска 10.30
175гр извара, разбъркана с кисело мляко или само 200гр извара
Кафе

Обяд 13.00
Салата
Протеинова храна
Въглехидратна храна
Кафе

Закуска 17.00
175гр извара, разбъркана с кисело мляко или само 200гр извара
Кафе

Закуска 18.00
Филийки

Вечеря 21.30
Салата
Протеинова храна
Въглехидратна храна
Чаша вино

Преди лягане
175гр извара с кисело мляко (пропускам го често, ако не са минали поне 3 часа от вечерята)

3.Добавки:
2 пъти съм пил по 100гр етил естер на Био Фит - по 2,5гр преди и веднага след тренировка, а почивните дни сутрин и следобяд
Неизменно обаче е шейк доза суроватка на Сайвейшън с мед веднага след тренировка.
Вече привършвам и кутия Екстенд, много съм доволен от нея. Пия я по етикета - 2 лъжички преди и докато дигам, 2 лъжички 2 веднага след.
Преди Сайвейшъна ползвах протеини на Пауър Фуудс и Юнивърсъл, доволен съм и от двата. Имало е периоди, в които вместо изварите съм вземал от тези протеини с филийки.

4.Тренировка:
Хората със слаби сърца и ръце да пропуснат този пасаж :) :не тренирам ръце. Те си се товарят достатъчно с другите упражения.

Тренировка А
1. Преси с дъмбели от наклон
2. Преси с дъмбели
3. Флайс
4. Кофички
5. Пулоувър с дъмбел
Кардио

Тренировка Б
1. Набиране надхват отпред
2. Набиране тесен подхват
3. Мечка
4. Гребане с дъмбел
5. Тяга
Кардио

Тренировка В
1. Раменни преси с дъмбели
2. Разтваряне с дъмбел напред
3. Разтваряне с дъмбели встрани
4. Разгъване на бедрата
5. Клек
6. Напади
7. Сгъване на бедрата
8. Повдигане на пръсти на един крак с дъмбел в едноименната ръка

Кардиото е пътечка с пулс 65-75% от оптималния. Правя го само когато чистя.
Корем правя преди кардиото 3х16 повдигане на краката от вис с въртене и 3х16 повдигане на трупа със завъртане от лек наклон
Почивките са по 2 минути, ако поддържам, 1,5 на първия и минута на втория месец, ако чистя.
Сега:

1.Мерки:
1. Тегло 75.9кг
2. Врат: 40см
3. Рамене: 119.5см
4. Мишница (стегната): 39см
5. Мишница (отпусната): 35.5см
6. Предмишница: 24см
7. Гръден кош: 99см
8. Талия: 75.7см
9. Ханш: 93.5см
10. Бедро: 56.5см
11. Коляно: 49см
12. Прасец: 37.5см
13. Тяга: 110х8
14. Клек: 115х8
15. Лег: 75х6

Мерките са сутрин веднага след сън, силовите постижения от последната направена тренировка за даденото упражнение.

2.Диета:
Заменям изварата с протеините на П.И.К.ко. Ще отделя необходимито време да видя как действат, след като не можахме да съберем пари за изследването, за което Стоянчо загуби много нерви и време.
Мазнините малко ги вдигам, като на обяд и вечер ще хапвам маслини
3.Добавки:
Ще пия по месец с месец почивка етил естера на Праймафорс. Суроватката след тренировка си остава Сайвейшън-а, както и Екстенда им продължавам да го пия. Ще вземам и витамини (някакви си Виталайф си купих) сутрин с храната по седмица със седмица почивка. Дали на седмица, или на повече е добре да се пият витамините?
Сутрешен пико-протеин: 30гр. 80% суроватка + 20гр. калциев казеинат
Пико-протеинова матрица: 5гр. яйчен прах, 15гр. калциев казеинат и 30гр. 80% суроватка
Нощен пико-протеин: 10гр. яйчен прах, 10гр. 80% суроватка и 30гр. калциев казеинат

4.Тренировка:
В тренировката слагам още малко упражнения за крака (заради една от целите), отделям ги в отделен ден, рамото слагам с гърба и започвам и ръце в деня за гърди.
Мисля да сложа и предмишница, но още не съм решил колко често и дали да не си я правя отделно вкъщи. Ще се радвам да помогнете в избора на системка за тях.

Цели:
0. Проверка на гореспоменатите протеини;
1. Да пооправя долната част на бедрата си;
2. Да увелича предмишницата си;
3. Работни серии от 150кг на клека (за 6-8 повторения);
4. Работни серии от 150кг на тягата (за 6-8 повторения);
5. Да кача поне 7кг, като си остана относително чист.

До края на годината мисля да изпълня поне 4 от 5, докато ‘нулевата’ цел ще си проличи сама.
И накрая малко снимки да се види откъде и с какво тръгвам.

Stay tuned ;)

ахаха ти от толко кафета ще получиш инфаркт бе човек :) бай да уей не мога да повярвам че имаш такива ръце без тренировка за ръце..

Noctis Caelum

01.08.13
12:34

Честит рожден ден, приятелю! Да си жив, (muscle) и много (sun)!

01.08.13
12:57

Честит Рожден Ден! Успех във всяко начинание. Здраве и любов!

01.08.13
14:05

Честит Рожден Ден! Късмет и сила!

01.08.13
21:33

ЧРД, Юли! :)

01.08.13
21:59

Честит Рожден Ден (party)

02.08.13
00:00

Честит Рожден ден... (cake) (cake) (cake)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1