помощ - deadline - 45 дена

Прескочи до:

02.08.12
10:51

Здравейте,
аз съм на 27 г. тежа 117 кг. висок съм 190. Мазничък съм си и то доста. Имам опит във фитнеса - не много голям, но все пак.
Имам срок  - 45 дена да променя външността си до неузнаваемост.
Имам си направена програма - 3/1 - 3 дена тренировки с 1 ден почивка. Като през тези 3 дена мога да ходя сутринта за кардио и следобяд вече същинската тренировка. Ще спазвам диета.... и то доста строга.
Чудя се само да си взема ли креатин мд, и някакъв протеин? Вие какво ще кажете?

02.08.12
10:53

За къде бързаш? На бас ли си се хванал?

02.08.12
10:55

За 45 дена единствената възможност да промениш

казано от bubblebee на 02.08.12, 10:51:

външността си до неузнаваемост.

е пластичната хирургия ;)!

Мнението беше редактирано от Петър на 02.08.12 10:56.

02.08.12
11:13

Каквото успея да променя - такова. Не говоря за супер тяло. Трябва да го направя. Не е бас, но трябва! А да ... и без боцкане :D
ще ям качествена храна, як секс, тренировки  и хубав сън. Това е.....
някакви съвети можете ли да ми дадете?

02.08.12
11:28

прави якия секс на гладно сутринта :D

02.08.12
11:49

нищо повече от спам...

02.08.12
12:14

нищо повече от безумна тема с безумна цел.

Драстична здравословна промяна не можеш да постигнеш за 45 дена.
Яж правилно, тренирай правилно - погледни различните хранителни режими и тренировъчни (вече си избрал - спазвай го) и полека-лека ще се получат нещата.

HE

02.08.12
12:21

Тая няма да стане! Иначе казано “Сетила се Мара да се побара”.

02.08.12
12:38

За 45 дни можеш да постигнеш добри резултати.Но не по начина,който си планирал.Тия 12 тренировки седмично просто ги забрави.
Прави високо интензивно интервално кардио 3 пъти седмично.В края на тези 6 седмици ще си доволен от резултата.
Но няма да приличаш на Аполон.

И това ,разбира се,в случай,че си изготвиш подходящ хранителен режим.

02.08.12
15:10

Не искам да ставам Аполон. Не е това целта. Просто има нещо, което трябва да постигна за тези 45 дена....
т.е кардио .... без силова тренировка или след силовата тренировка?

02.08.12
15:19

казано от bubblebee на 02.08.12, 15:10:

Не искам да ставам Аполон. Не е това целта. Просто има нещо, което трябва да постигна за тези 45 дена....

Яка силова, чиста храна и фаст...друго няма ;)
Но до неузнаваемост няма да се промениш.

02.08.12
15:36

Поне 32 до 40 часа глад през 4-5 дни...
По подобна схема за 40 дни аз свалих 8кг, като последните 2кг си бяха с леко побутване и на медикаменти, и като се има предвид, че си скъсвам задника от тренировки, ми беше трудно... Така че не очаквай за 45 дни да смъкнеш повече от 10кг, в най-добрия случай.
Явно не тренираш, което като цяло увеличава шансовете ти да свалиш кила с кардио и режим, но кка ще изглеждаш след това... само времето ще покаже, затова хората са казали, че ударното сваляне на килограми прави картинката още по-грозна.

02.08.12
15:46

Хмм, интересно. Аз пък искам за 45 дена, ама ако може и по-скоро, да стана 1,77 висока, неприлично дългокрака и с поне 3 размера по-големи ц*. Спешно е! Идеи? (wasntme)

02.08.12
15:48

казано от Мари А. на 02.08.12, 15:46:

Хмм, интересно. Аз пък искам за 45 дена, ама ако може и по-скоро, да стана 1,77 висока, неприлично дългокрака и с поне 3 размера по-големи ц*. Спешно е! Идеи? (wasntme)

1. Mall Serdika - Леопардови токове 14см
2. Пола тип “коланче” - така краката ти изглеждат още по-дълги + обувките
3. 3000лв при Д-р Енчев ;)

Мнението беше редактирано от Блажка на 02.08.12 15:50.

02.08.12
15:49

Ако си добра с фотошопа мое и за 45 минути да го направиш :D

казано от James Hinks на 02.08.12, 15:19:

казано от bubblebee на 02.08.12, 15:10:

Яка силова, чиста храна и фаст...друго няма ;)
Но до неузнаваемост няма да се промениш.

+ пълниш ваната със студена вода , изсипваш някоко кг. лед вътре и когато леда се поразтопи се цопваш вътре за около 30-40 минути.  Хараната да е ВМ-НВД (палео диета).

02.08.12
16:02

В моите очи си точно така бейби хахахаха

Ама явно в на пича очите му е друга дет не го ще да е с голяма фабрика за шоколад :D

02.08.12
16:13

В събота почвам ......  след 45 дена ще ви покажа снимки преди и след. Просто АЗ трябва да го направя това.
Ще се посъветвам и за някакъв протеин и креатин.

Отговор на въпросите ти не може да се даде еднозначно и да е сигурно, че ще работи точно при теб, точно в сегашното ти положение.
Но имаш няколко фрапиращи грешки:
- тръгваш веднага със строга диета
- тръгваш с мисълта, че както тренираш и ще се храниш първия ден, така ще тренираш и ще се храниш и 45-тия
- казваш “силова” на някаква тренировка, която не се знае колко и дали е силова
- казваш “кардио” на нещо, което може въобще да не е кардио
...
На твое място ще се допитам до хора, които разбират и са си виждали плочките последните години не само в мечтите си. Попадайки на такъв човек най-вероятно поне час ще водите разговор, за да разбере за теб достатъчно на какво ниво си като тренираност в момента, да види какви са целите ти и колко далеч си от тях, как си се хранил и какво трябва/не трябва да се прави с яденето при теб. След това той ще раздели тия 45 дни на няколко периода, като при някой от тях може да вкара креатин, както искаш, освен това може да ти предложи и други видове разрешени добавки. Кардио може да има в началото, преди да достигнеш до достатъчно ниво за по-сериозно немонотонни натоварвания и т.н. Ще се обърне внимание къде по тялото какво е добре да се направи, за да се подобри общия изглед. Ще се види къде трупаш повече мазнини, за да знае дали няма проблем с някой хормон и т.н. Ще се види дали нямаш проблеми с мобилност и т.н., за да не се контузиш и завършиш в много по-лошо от сегашното си положение тези 45 дни.
Имаш 45 дни, което е приблизително 6 седмици. Дори мегаздравословно да сваляш, нормално това са ти около 10 кг мазнини. Като понапълниш и мускулите ще изглеждаш доста, а защо не и коренно променен.
Разбира се, винаги може да се занимаваш и със сеирджии и такива, които са постигнали нещата с помощта на медикаменти.
Изборът е твой.
Успех!

02.08.12
16:18

казано от bubblebee на 02.08.12, 16:13:

В събота почвам ......  след 45 дена ще ви покажа снимки преди и след. Просто АЗ трябва да го направя това.
Ще се посъветвам и за някакъв протеин и креатин.

Направи си дневник, плииийз ;)

Мнението беше редактирано от Петър на 02.08.12 16:19.

02.08.12
16:26

Съгласна съм с Юли, но само да спомена, че тези точно хора, които са си виждали плочките последните години, много добре знаят, че каузата на потребителя е Causa perduda ( Поне това, което той вижда като евентуални постижения за 45 дни), затова и не се занимават да пишат или си правят шоуто в темата.

казано от Puppy на 02.08.12, 16:26:

Съгласна съм с Юли, но само да спомена, че тези точно хора, които са си виждали плочките последните години, много добре знаят, че каузата на потребителя е Causa perduda ( Поне това, което той вижда като евентуални постижения за 45 дни), затова и не се занимават да пишат или си правят шоуто в темата.

Тъй като аз съм писал в темата ми е интересно къде съм според изказването ти:
- не съм човек
- не съм си виждал плочките последните години
- правя си шоуто в темата.
Защото аз все пак съм се занимал да пиша, дал съм основни насоки на автора на темата без да си правя шоуто и съм му дал и ориентировъчен ефект за тези 45 дни.

02.08.12
16:37

Whatever, Юли. Не ме разбра. Не ставаше въпрос за теб.
Важното е да работи върху себе си и след като получи желания ефект, да поиска и повече (sun)

02.08.12
16:57

Далеч съм оттова да си видя плочките за 45 дена или за 90 и тн.
Просто исках някакви насоки .... имам програма, имам и хранителен режим.
Знам че за 45 дена няма да има кой знае каква промяна, но все пак - съм се надъхал да го направя каквото и ще да става и да ми коства. Второто искам да докажа на СЕБЕ СИ, че мога да го направя.
Във фитнеса където ще ходя има човек, който може да ми показва добре упражненията, ако не ги правя правилно, но пак ви казвам имам някаква “практика” във фитнеса и що годе знам как  се изпълняват упражненията.
Единствения ми проблем са бедрата. Вътрешната част са много дебели ... и ще ми трябват доста тренировки, за да ги смъкна.
Какво ще кажете за мъртвата тяга?

02.08.12
18:47

Не разбирате ли, че след 45 дни е първия учебен ден? Със сигурност има доста важни съученици, които трябва да се главозамаят от тази промяна, затова моля по-сериозно и кажете на човека как да свърши работата веднага, вместо да му наливате акъл

02.08.12
18:52

казано от jorjomena на 02.08.12, 18:47:

Не разбирате ли, че след 45 дни е първия учебен ден? Със сигурност има доста важни съученици, които трябва да се главозамаят от тази промяна, затова моля по-сериозно и кажете на човека как да свърши работата веднага, вместо да му наливате акъл

И аз първоначално така си помислих, но..

Здравейте,
аз съм на 27 г.

HE

02.08.12
19:25

Абе, че иска да впечатли някой е ясно :D :D :D
Винаги съм мислил, че човек трябва да го прави за себе си, но може пък аз да бъркам ;)
Все пак 45 дни са много време за човек без елементарни познания и лишен от опит.
Така на теория добре си ги говорите нещата, ама на практика е малко по-различно :D

казано от bubblebee на 02.08.12, 16:57:

Какво ще кажете за мъртвата тяга?

Какво да кажем? Прави я и внимавай.

GI

02.08.12
21:21

Аз лично искам да ти кажа следното.Няма значение дали го правиш,защото започва училището и искаш да покажеш на някое маце малко мускули или си се хванал на бас или..... най-важното е,че искаш промяна и тя е в пвавилната посака,за това получаваш моите адмирации,но силно се надявам,че не си от тези,които искат нещо на бързо и след тези 45 дена просто ще спреш и ще се откажеш.Важното е да внимаваш,да не се претоварваш, да оставяш време да се възстановяваш и всичко ще е ок.Относно тягата мисля,че не е за теб.Колкото и да важно това упражнение съм 100% сиг.,че не си готов за него.Започни с кръгови тренировки,прави кардио,внимавай относно макро и микро нутриентите.Яж нормално въглехидрати,белтъци,мазнини от добри източници,постепенно редуцирай калориите.Не го прави рязко,а плавно и към края може да минеш даже на НВД за последните 25-30 дена с калориен излишък и ще си супер,но преди всичко прочети темите в сайта относно храненето и тренировките.
успех

03.08.12
00:24

Здравейте и благодаря за отговорите.
На 27 съм ...  и постовете относно първия учебен ден бяха излишни. Няма бас, няма нищо. Абсолютно нищо. Може да ви се струва смешна статията ми но ....  първо има нещо, което искам да постигна за МЕН за тези 45 дена и не се отнася само до тялото и второ - искам да покажа на себе си, че мога да го направя, защото това е едно от нещата, които ще ме научат на нужната дисциплина! Далеч съм оттова да бъда Аполон с изпъкнали плочки и всичко останало след тези 45 дена.
Дискотеките, кръчмите, компютъра и всичко останало(най-вече храната), което ме превърнаха в това ще го оставя зад гърба си.
И не .... няма да се откажа след тези 45 дена дори да не постигна нищо.....
Това е момчета и момичета - крайният срок вече тече....

03.08.12
09:53

Щом искаш да го постигнеш за себе, защо са тези срокове от по 45 дена, като минат тези 45 дена и да кажем има някаква промяна, ще спреш ли?

03.08.12
14:09

Не няма.
Просто - 45 дена....... това е .... след това ще продължа да си тренирам разбира се.
Това е нещо, което най-вече искам да докажа на себе си.

05.08.12
14:28

утре мисля да поръчвам протеин и креатин.
Какво мислите?

ама како Мими ти и ся си с неприлична външност (inlove)

05.08.12
22:12

казано от bubblebee на 05.08.12, 14:28:

утре мисля да поръчвам протеин и креатин.
Какво мислите?

Поръчай си някой да ти направи строга програма за следващите дни. Сериозно ти говоря. протеина и креатина ги остави за след 6 месеца, ако през тях си се трудил здраво.

06.08.12
09:59

казано от Dimow на 02.08.12, 18:52:

казано от jorjomena на 02.08.12, 18:47:

И аз първоначално така си помислих, но..

Здравейте,
аз съм на 27 г.

Може да е повтарял.. ;) :D

10.08.12
19:13

Така ..... тренировките вървят добре, но понеже бедрата са ми доста проблемни(най-проблемната зона) - тлъстички и омазнени, особено от вътрешната страна, искам да ви попитам тренировката ми за крака добра ли е?

1. Бедрено разгъване - предно бедро - 1x12, 1x12, 2x12-15
2. Лег преса с тесен разкрач - 1x12, 1x12, 2x12-15
3. Сгъване от лег - 1x12, 1x12, 2x12-15
4. Римска мъртва тяга 1x12, 1x12, 2x12-15
5. Повдигане на един крак на пръсти 3x12-15

не искам краката ми да стават огромни, просто искам да отстраня тази проблемна зона, затова ми кажете и с какви тежести трябва да ги правя тези упражнения. Трябва ли да ги правя с максималното, което мога да вдигна или? Благодаря

10.08.12
20:11

казано от bubblebee на 10.08.12, 19:13:

...не искам краката ми да стават огромни, просто искам...

Това като го прочета, нещата са ми ясни. Първи съвет: ЧЕТИ!
Втори съвет (специално за краката): КЛЯКАЙ. Клякай с колкото можеш да направиш 8-10 повторения.
Трети съвет: Избий си от главата идеята, че “проблемите зони” (проблеми по отношение на омазняване) се оправят с упражнения за мускулите в тези зони. Това е едно от най-безумните неща, които телевизионните реклами за чудодейни уреди внушават. Ако искаш да си оправиш бедрата, без да се занимаваш с цялостно сваляне на процента мазнини, твоят отговор е липосукцията.

И накрая заключение. Юли доста добре ти е разказал основните неща, а повечет отговорили в темата са те “светнали”, че поставянето на цели трябва да е реалситично. При нетрениращ човек 190 см и 117 кг с омазняване в областта на бедрата съм готов да се обзаложа, че процентът ти мазнини надвърля 30 и то с доста. Свалянето на 20-тина кила мазнини и преобразуването на още 5-6 в мускули е добра идея. На мен ми отнема вече 9-та година и то на приливи и отливи. :) За 45 дни можеш да положиш едно добро начало, като например да си потърсиш дългосрочната мотивация и да промениш основните си навици.

10.08.12
21:04

Не не не ... идеята ми не е да фокусирам изцяло не бедрата. Просто казах, че са ми доста проблемни. Като упражнения добри ли са тези? Да продължавам ли с тези?

10.08.12
21:15

казано от bubblebee на 10.08.12, 21:04:

Не не не ... идеята ми не е да фокусирам изцяло не бедрата. Просто казах, че са ми доста проблемни. Като упражнения добри ли са тези? Да продължавам ли с тези?

Както казах, КЛЯКАЙ. Всички други упражнения за крака са добавка към клека.

10.08.12
21:18

Досега не съм правил клекове.... с колко кг да ги правя?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1