The dark side of life

Прескочи до:

Събудих се тази сутрин и в мен се прояви непреодолимото желание за това да споделя на масите как протича суфистицираното ми ежедневие. Тъй като днешният ми изпълнен с премеждия ден все още не е влязал в активна фаза, ще разкажа вчерашния.

Станах към 9. Бесен гълъб почукваше нервно по ръба на балкона.. явно и неговия ден не започва леко. Посегнах към телефона и видях приятен смс. (усмивка). Отидох в кухнята, трябваше да хапна нещо, защото вчерашната вечер бях пропуснала този момент... Двамата индивиди, квалифициращи себе си като мои родители бяха изконсумирали любимата ми луканка и се натъжих.. сипах си една водка и започна да гледам “На кафе” с Гала. С напредване на предаването, напредваше и желанието ми да продължа с това свещено питие, водката...  Реших да си отворя чипс, защото ме мързеше да си правя нещо друго, тъй като щеше да отнеме вниманието ми от леко запотената, красиво изваяна и еротично стояща пред мен................ бутилка. Хрус, хрус. хрус пред телевизора... (защо Гала ПАК ми говори за диарии и урологични проблеми, за бога!!!!).

Четири часа по - късно.. бях задрямала от изтощителните мисли, бродещи из главата ми и се събуждам към 3 следобяд... Котката ме гледа подозрително от ръба на дивана.. вероятно не е в котешкия рай от щастие, че пропуснах да я нахраня.. Отърсвам малко поръсения чипс от тениската си и се насочвам към кутията с цигари. Паля цигара, блаженство обгръща цялото ми тяло, усещам го дори в крайчеца на кръстите, които се напояват от никотиновия мирис.. Забелязвам с крайчеца на окото си, че бутилката с водка все още не е празна!!! О, чудо, нека пребъде! И прости нам грешните за този низък акт на безсилие от моя страна, но ще пресуша с любов всяка капка от нея.. (хаха...)

След един час. Хм.. трябва да изляза. (защо, защо, защо, защо...) Мисля да пийна една малка ракия, защото случайно забелязах, че в хладилника се премятат доматки и краставици и ще е непростимо да не бъдат преобразувани в салата! Отивам до магазина. Сърдита продавачка кима намусено на моето “добър ден”. Хм.. защо хората са така сърдити, когато работят в магазин за алкохол и цигари!!! Не мога да си го обясня... Син Кент, Троянска Сливова и Кока Кола (в предаването има продуктово позициониране!). Прибирам се в къщи... сядам на масата в кухнята и си пускам “Дързост и Красота”.. блаженство.. какво бих искала повече от живота..

Хм.. тук спомените ми приключват.. сигурна съм, че е имало нещо в салатата, което ми е повлияло зле, защото днес ме боли главата и ми е лошо!! Еййййй... аман, бе... защо го правите, изедници народни?!?! Да ви ям заразените и изкуствени храни.. ох, ще си сипя една водка...

24.07.12
14:00

И не каза каква е водката- пууу!

Мила

24.07.12
14:03

Въпреки, че начина ти на живот не ми допада, много се посмях, добре боравиш с думите...
Така и не каза какви са ти целите поне...

Целите в живота ли? Възвишени! ;)

А водката е Собиески :)

24.07.12
14:07

Целите й/му са да привлече внимание върху иначе несъмнено безкрайно интересната си особа.

24.07.12
14:09

Е ако беше казала Данзка щеше да ми се издигнеш в очите много... дори щях да те поканя на кафе, но вече загуби интереса ми...  Бе Троянската връща баланса, но да видим...

Мнението беше редактирано от Бойко на 24.07.12 14:14.

Аз кафе не пия, искрено се надявам това да е просто метафора за кръчма... :) Що се се отнася до цитираната от теб водка, на връщане от Румъния си бях взела Данзка Касис и не успях да я изпия 2 седмици... доста остро питие за моето чувствително гърло.

Ден втори от воденето на моя високо - интелектуален и ползотворен за обществото дневник!

Станах към 9. Разтърквайки сънено очи се сетих за съня, който сънувах тази нощ. Получих просветление! Бог ми се яви и ми втълпи, че трябва да променя коренно начина си на живот, защото живея в грях и поквара! Затова достигнах до извода, че вместо водка, трябва да пия уиски.. (добре, че имам богато гадже ;) ) Отидох до хладилника и реших да направя тази крачка и да си сипя едно уиски... Гърлото ми съсредоточи всичките си усилия да идентифицира нетипичната за него напитка, но веднага след като прецени спиртното и съдържание се успокои.. След като благодарение на първата часа умът ми отново възстанови функцията си да мисли се сетих, че трябва да отида на работа. Добре, че и там се пие на корем (не работя в кръчма... за съжаление!).

У вас, драги почитатели на моето литературно изкуство, вероятно се е насадило мнението, че аз не тренирам, но това НЕ е така! Дори напротив! Всеки ден извървявам дългия и изпълнен с премеждия път от нас до спирката на 72, където също тренирам потропване с крак докато го чакам. А това никак не е малко като времетраене, така че се губят много калории. След това правя и упражнения за ръце, държейки се за дръжката в автобуса, което също е доста продължително, предвид софийските задръствания. Така стигам успешно до работното си място, където продължавам с тренировките - кършене на пръсти пред шефката, заради поредното закъснение. Тежка и непосилна за доста хора програма имам, така че вероятно разбирате нуждата ми от спиртни напитки в живота ми.

Към 11:30 пристигнах бодро на работа. Влязох в кабинета си и за пореден път се замислих над идеята да сложа табелка на вратата с надпис “Бонбони и шоколад не пия!”. Седнах пред компютъра, запалих цигара и телефонът ми звънна... ама някак така, международно ми звъни.. Вдигнах - личен състав, които ме уведомяват, че някакъв куриер с кашон с надпис “Руский стандарт” бил пристигнал при тях и се опитвал да намери местонахождението ми. Опитах се да замажа положението с обяснение, че вероятно това е доставката ми на руска литература, която чакам от месеци.. Успешно получих колета, старателно го отворих и душата ми изпита духовен оргазъм при гледката, която се разкри пред мен! Денят ми вече нямаше как да бъде помрачен!

Вечерта завърши с нормални, здравословни неща - пица, уиски, кола и чипс... И “Времена и нрави” на проф. Вучков, от чиято особа аз черпя мъдрост, която услужливо ви поднасям тук! Дай боже всеки му...

25.07.12
18:29

Имаш талант, но защо точно в бб-тийм се проявява той?
Какви устои тук реши, че ще намериш или просто безделието си с нас ще споделяш?
Иначе харесва ми, звучи ми някакси съветски начинът по който размишляваш и въпреки това се чудя кога ще излезеш ти от таз заблуда?

Пореден ден от воденето на моя окуражаващ спиртоманството дневник. ХвалА, хвалА на таквизи люде..

Вчерашният ден мина почти безинтересно. Сива облаци и проливен дъжд бяха надвиснали над малкото ми опиянено леговище и аз седях кротко до прозореца, мислейки си колко трудно ще стигна този път до магазина. От екрана на телевизора надарена от бога (умствено, разбира се) чалга певица излагаше становището си по въпроса как, аджаба, трябва да се живее пусти му живот! По всичко личи, че личната и стратегия се обославя с джип, съмнително изглеждащ младеж, питие и луксозен ресторант... Няма лошо, въпрос на вкус или на липсата му... С неудоволствие установих, че цигарите ми са свършили, които щеше да рече, че един от хилядите начини за разрушение на крехкия ми организъм е преустановен. Това веднага трябваше да бъде поправено, защото шансът съществуването ми да бъде удължено щеше прогресивно да нарасне, с което и опасността да продължа да тровя живота на хората около мен... А аз съм добра душа и не искам да причинявам злини вам, мили хора :)

Излязох навън. Отворих си чадърчето и закрачих смело през наводнените улици. Срещу мен се зададе видимо притеснено за обувките си момиче, което проклинаше столичната канализация, както и вероятно няколкото стотачки хвърлени за иначе не особено привлекателните и обувки. Приличаше ми на човек, взел присърце съветите относно живота на гореспоменатата чалга певица. Продължих надолу по улицата и видях, че някой е надраскал на вратата на гаража на съседа (колко много НА - та се получиха...) “Само Левски, свинете вън!”. Изпитах вътрешно удоволствие от сторения злоум, малко съжалих, че не съм взела участие, както за това, че не съм видяла лицето на съседа, когато е съзрял написаното... Развеселих се моментално и спрях да обръщам внимание на мокрещия ме дъжд, продължих пътя си към заветната цел. Пристигнах успешно в магазина и с удоволствие установих, че подът току що е бил измит! Дяволчето в мен отново затанцува “балалайка”... Същата сърдита продавачка от онзи ден стана още по - сърдита след като видя калните ми следи по чистия под. Поръчката ми беше същата, така че няма отново да правим реклама на съответните марки, по необяснима причина за мен все още не са ми подарили нищо, въпреки последователното ми консумиране на продуктите им!

Прибрах се вкъщи. Не ме удари гръм, не паднах в локва, не се подхлъзнах на бананова кора за лош късмет на злите сили! Блажено отпих първата глъдка ракия, с което всичко вече беше завършено. Ех, колко жалко, че Милен Цветков вече е в лятна почивка, можеше да се обадя в предаването му да дам жизнено важното си мнение по толкова въпроси... след което да му кажа, че продължава да не еволюира като вид и все още е “маймунка мръсна”! :)

Виждам, че феновете ми задават и въпроси, неучтиво е да не им отговоря, затова ще се постарая да бъда изчерпателна и конкретна!

1.  Имаш талант, но защо точно в бб-тийм се проявява той? - Защото сайта значи много за мен по лични причини, неинтригуващи масите толкова, колкото алкохолните ми запои. ;)

2. Какви устои тук реши, че ще намериш или просто безделието си с нас ще споделяш? - Безделие?!?!?!?! Сакън, не думай! Аз съм толкова ангажирана, колкото дори диспечарите на такситата не са! “Устоите” ми са крайно повърхностни, че да стават обект на разсъждение от ваша страна. А за безделието много се обидих.. сърцето ми е съкрушено.. ще си сипя една водка.

Здравейте отново, многомилионни мои последователи! Тъй като не искам да оставям усещането за глад у вас, спрямо моите писания, реших да подновя обогатяващите си речи.

Днес ще изложа пред вас доказателството си на баналната теза, че с какъвто се събереш, такъв ставаш. Историята разказва за моята прекрасна половинка в живота, чиято цел видимо започва да се припокрива с моята, а именно да пие от сутринта! Изключително съм доволна от ефекта, който постигам над хората, особено що се отнася до близките до моето сърце и особено, когато знам, че това би им дало един прекрасен старт на деня.

Сутринта започна съвсем нормално и по нищо не подсказваше, че нещо така грандиозно ще се случи. Отваряйки хладилника, въпросния индивид съзира измежду полезните храни, лишени от вредни елементи, бутилка вино. Поглежда срелките на часовника, които скромно показват цифрата 9. Разположението на слънцето през прозореца идва да рече, че не ще да е 9 вечерта, а сутринта, но въпреки всичко желанието напира... Бърз поглед наляво... тирбушин... на дясно - чаша... Хм, как бихме могли да съчетаем тези три неща по подходящ начин, така че и трите да влязат в последователна употреба. След проведената от мен консултация и вещото ми становище по въпроса (въпреки че ненавиждам вино), бутилката бива отворена. Течността бавно се изсипва в чашата, но не остава задълго там. Ех, съдба, съдба, защо си тъй жестока... защо не даде просветление на тази изгубена в трезвост душа по-  рано?

Час по - късно получих телефонно обаждане от красивата гореспомената личност. Не мога да пресъздам точните думи не защото не искам, а защото дикцията, с която бяха произнесени не ми позволяваха да разбера значението им, нито да ги сравня с друго освен виене на сирена на 2ри юни! Последваха типичното за един пиян човек смяна на настроение, както и по - късното ситуиране на телесната му маса върху хоризонтална повърхност. Бях доволна от постигнатото и щастлива от факта, че вече не съм сама в своята кауза! Напред и нагоре, днес вино, утре водка, вдругиден първак!

Сега ще уведомя вас, любими ми читатели, че гореспоменатата личност се крие във вашите среди, демек - имате мърша в стадото :D Надявам се скоро да замени тежестите с торби с водка, защото все пак някой трябва да ходи до магазина, а е хубаво, когато това не съм АЗ! Мир вам (Жан Клод Ван Дам и други екшън герои..).

03.08.12
14:54

А това, предполагам ти е настолната книга:))
http://www.litclub.com/library/prev/venedikt.htm

Мне, не харесвам съветска литература.. Виж, по - добър пример можеше да дадеш с онзи титан на цинизма, алкохолния глад и перверзия - Буковски, но и тук щеше да сгрешиш. Аз не чета. Отнема ми от времето за пиене ;)

05.08.12
14:41

Увлекателно пишеш, но тук -таме има някои несъответствия, по които си личи, че всичко е измислица ;)

Благодаря за градивната критика! :) Когато се престраша да напиша роман ще се постарая да изчегъртам тези слабости на аматьорството ;)

05.08.12
15:27

А уе, шварцнегер ъъъ сори щайгер (това подозирам иде от щайгите с домати за ракийна салата).

А уе нищо не ти разбирам уе, пиши по-елементарно кат за нас високопротеиновите и безмозъчни людe, пълни само с още по безмислени теории за “здравословен” начин на съществуване.

От всичкото бла, бла разбрах че си пианде и обичаш да философстваш рийш ли :D

;)

Мнението беше редактирано от Wolfy на 05.08.12 15:28.

Ми ни тъ разбирам, ама това е защото спирта е промил и без това малокалибрения ми мозък, разбира се!!! Кво да ти кажа, пич, то по - елементарно от това не мога да пиша, може да е по - неграмотно, обаче така нивото на дневника ми съвсем ще падне и вече ще е не както досега на кота нула, а на минус 2 ! Затова се радвам, че пишат хора, като теб, които да ме просветлят и да повдигнат нивото на писанията... иначе съм изгубена в този зъл свят! ;)

Лукреция Швайнщайгер, в този вид темата не е на мястото си в раздел Дамски дневници.
Това ли ще е видът на темата по принцип?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.08.12 15:56.

05.08.12
15:55

Пак нищо не ти разбрах уе. Това значи ли че съм на -2 :D ?
Радвам се, че и допринесох с нещо за твоето интелектуално израстване (или срастване, незнам коя е точната дума). Света е такъв какъвто си го направиш ;) твоя е просто напоен с алкохол, даже и зъл не е :D Прилича ми по-скоро на тирамису :D Кафе, алкохол, малко захар и много приказки за няма нищо :D

казано от Кольо Пияндето на 05.08.12, 15:51:

Лукреция Швайнщайгер, в този вид темата не е на мястото си в раздел Дамски дневници.
Това ли ще е видът на темата по принцип?

Предчувствам, че ще последва нещо мрачно ако кажа “да”...

Вълчо, започна толкова обещаващо, а така да свършиш.. (то с повечето мъже е така, де.. :) ) Не харесвам тирамису, не пия кафе, мразя захар... виж - алкохола го харесвам, ама не и сладкия... Не прилича на това живота ми, той е  по скоро на овчарска салата - разнообразна, подсолена достатъчно, направена с много любов и за красота - маслинка отгоре! Добавяте подправки на вкус и поднасяте с обич. Консумирате без дъх и след това искате още! А приказките НИКОГА и от НИКОГО не са “за няма нищо”, стига да успееш да усетиш и разбереш есенцията им ;)

казано от Лукреция Швайнщайгер на 05.08.12, 16:13:

Предчувствам, че ще последва нещо мрачно ако кажа “да”...

Нищо мрачно няма да последва, а ще преместя т.нар. дневник по-близо до разделите за класическа и дървена философия. Така ще е по-удобно както за тези, които искат да поговорят за нещата от живота, така и за тези, които се интересуват от типичните дневници. Замисълът на раздел Дамски дневници е различен.

Мммм... нямам нищо против пътуването в различно пространство ;) Материята е привидно статична.

05.08.12
16:39

Кольо, каква е разликата между този дневник и дневника на Никифорова? Или по-скоро между полезността на този и полезността на Миминия?

Дневникът на Мария Никифорова е типичен анти-пример в много отношения, но има вид на дневник - има структура, съдържа систематизирана информация за хранене и спорт. До колко тази информация отговаря на правилния подход - това е друга дискусия, но нейният дневник има вид на дневник. Тук виждам само общи приказки и добре разтеглени локуми без практическа стойност за тези, които се интересуват от активен и здравословен начин на живот. Отделно от това алкохолът е малко извън идеята на BB-Team като общност.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.08.12 17:00.

HE

05.08.12
17:00

казано от Петър  Петров на 05.08.12, 16:39:

Кольо, каква е разликата между този дневник и дневника на Никифорова? Или по-скоро между полезността на този и полезността на Миминия?

Веднага ти казвам - този няма да убие никой, няма да му увреди органите /или поне ще е от смях, а единствената повреда е да паднеш от смях/ :D :D :D

Моля, не заключвайте темата - интересна, а и доста хора пускат по-големи глупости при това на сериозно.

А не, за заключване не говорим... тази тема си има развлекателната стойност... :D

05.08.12
17:03

казано от Кольо Пияндето на 05.08.12, 16:48:

Дневникът на Мария Никифорова е типичен анти-пример в много отношения, но има вид на дневник - има структура, съдържа систематизирана информация за хранене и спорт. До колко тази информация отговаря на правилния подход - това е друга дискусия, но нейният дневник има вид на дневник. Тук виждам само общи приказки и добре разтеглени локуми без практическа стойност за тези, които се интересуват от активен и здравословен начин на живот.

Аз същите локуми, но с привкус на налудничавост (което за мен лично е много по-тревожно) ги виждам и в Миминия дневник...
А иначе си мислех, че идеята на дневника е да споделяме, а не да придадем на писаниците си “вид на дневник”...Кой какво споделя, щом е в правилата на сайта, е негов избор и отговорност - както лична, така и на тези които четат..., но може би аз съм в грешка...
Хубаво е че попитах все пак - мисля скоро да си направя дневник, та да знам, че структурата и систематизираността е от съществено значение!

казано от Кольо Пияндето на 05.08.12, 16:48:

Отделно от това алкохолът е малко извън идеята на BB-Team като общност.

Хм, не осъзнах, че 10 дневното гладуване е част от идеята на BB-Team общността...проблемът явно е в ограничеността на моето мислене ;)

Мнението беше редактирано от Петър на 05.08.12 19:16.

05.08.12
17:05

Имаше един дето разправяше как и кога е срал ,та може да е същият (rofl) Предишният беше по-интересен , но му архивирахте темата.. :(

Петър Петров, можеш да потърсиш отговорност и възмездие за действията ми пред когото трябва. Говорили сме с теб по този въпрос и всичко е уточнено. Нито имам време за дискусията, която подхващаш, нито се чувствам длъжен да я водя.

05.08.12
17:13

казано от Кольо Пияндето на 05.08.12, 17:08:

Петър Петров, можеш да потърсиш отговорност и възмездие за действията ми пред когото трябва. Говорили сме с теб по този въпрос и всичко е уточнено. Нито имам време за дискусията, която подхващаш, нито се чувствам длъжен да я водя.

Водили сме я - да, и аз съм далеч от желанието да държа сметка, на който и да е. Длъжен съм обаче, пред своята собствена съвест, да споделя мнението си. Оттам нататък всеки може да прави, каквото си иска.

Аз искам само да вметна нещо, понеже ми направиха някои дребни неща впечатление.. а не искам да се заяждам, тъй като не го правя с непознати хора. Та, четейки различните дневници, аз прочетох и този на споменатата от Петър Мария Никифорова, който е потресаващ, но попаднах на един на индивида “Мая”. И тъй като идеята на форума не толерира алкохола и подобни субстанции, просто се сетих да го вметна в разговора... не, че нещо.. просто правя далечни и нелогични връзки явно... Гадост и зараза, смокини и черници!

05.08.12
17:51

На мен дневникът ми харесва! Напомня ми леко даже на мотиви от “Майстора и Маргарита”, ама не разбирам само главната героиня в ролята на Маргарита, Майстора или Др. Фауст се разбира? Или Бегемот? Има референции за котка, които много харесвам :)) Интересен ти е дневника, няма значение в кой раздел!

Ха! Как го усети това за котката??? Някакъв фен на Мураками ли долавям тук? Или е референция към демоничния котарак от “Майстора и Маргарита”?  Впечатлена съм, а аз рядко го изразявам!

05.08.12
18:29

Лу, трепнеме в очакване да ни опишеш как е изминал още 1 ден от остатъка на живота ти. Мислех, че си почнала и психо активни вещества да употребяваш... Не ме лишавай от приятното четиво :)

06.08.12
15:14

казано от Лукреция Швайнщайгер на 05.08.12, 17:21:

Аз искам само да вметна нещо, понеже ми направиха някои дребни неща впечатление.. а не искам да се заяждам, тъй като не го правя с непознати хора. Та, четейки различните дневници, аз прочетох и този на споменатата от Петър Мария Никифорова, който е потресаващ, но попаднах на един на индивида “Мая”. И тъй като идеята на форума не толерира алкохола и подобни субстанции, просто се сетих да го вметна в разговора... не, че нещо.. просто правя далечни и нелогични връзки явно... Гадост и зараза, смокини и черници!

Не ги подсещай, де :D
Причината да не са ми архивирали/преместили дневника е, че описвам хранене и тренировки...предполагам/надявам се :D .
Твоята тема е доста увлекателна и ако има доза истина, ще ми е някак успокоително :D
Това, което описваш, като приет спирт...вижда ми се в рамките на невъзможното...всеки ден...че и работа...не се връзва, но пък е забавно четиво :)
  Успех !!! И усмивки (sun)

06.08.12
15:16

Явно не е видяла, че аз вечерям бира :D
Разбира се, никой не ме толерира (devil)

Ами аз не пия бира, затова не съм обърнала внимание, иначе толерирам всяка намеса на градусови напитки в човешкия организъм. Пък и не само в човешкия... веднъж сипах шампанско в купичката на котката на един приятел. Беше нова година, нормално е всички да са пияни, защо трябва да игнорираме някой само защото не е представител на хомосапиенс??? Някак неестествено ми се струваше. Котето се замая и задряма на едно черже, което силно увеличи шансовете ми аз да спя на мекото и топло легло на сутринта. Разбира се собственика на животинчето не остана очарован от постъпката ми и повече не ме покани на гости.. лоши хора, зли! Низки и жестоки. Ти му развличаш домашния любимец, то ти трие сол на главата! Виждала съм неблагодарност, но останах истински обидена от факта, че действията ми не бяха оценени по достойнство. Пък и какво толкова щеше да му стане на котето? Освен да засуче мустак и да развенчае мита за мързела на котките, удрайки някой кючек в синхрон с гостите, не виждам какво друго би могло да го сполети... Ох, натъжих се от тази история, прекратявам я.

Мая, радвам се, че писанията ми те вдъхновяват! Това е и целта им, не мога да разбера само защо допускаш, че е невъзможно крепкия ми организъм да не може да понесе толкова спирт, че и на работа да ходи! Аз дълго време тренирам (нищо, че всички тук си мислят, че това не е така!!!) в областта на спироманството и постигам завидни резултати в тази област. Често съм мислила да предам на някой уменията си, но по неразбираема за мен причина никой не иска да се отдаде на моите занимания. Винаги съм казвала, че алкохолизма е висша форма на отдаденост към нещо! Да не говорим, че любовта, да кажем, би могла да бъде доста по - вредна, нечиста, опияняваща и болезнена от една бутилка водка, но ако пишеш любовна поезия никой нямаше да ме оплюе така жестоко! Е, нищо великите гении винаги остават неразбрани от масите, заради посредствеността на обществото. То като цяло отрича всяко отклонение от общоприетите норми, което става показно. И не случайно казвам “което става показно”, защото всеки отделен индивид извършва нещо, което не би се харесало на останалите, но в същото време се чувства задължен да отрече публично всичко, което другите демонстрират явно. А всеки има право да пие, пуши, напива котката на съседа, краде от съседния лещник и хвърля листа на терасата на долния етаж, нали??? Сега и за това ме порицайте. Сбогом, отивам да запаля едно наргиле и да гледам “Дързост и красота”.

06.08.12
16:46

Лукри,

няма да те порицаем само ще те посочим и после ще разпнем :D пък и кво ти пука за приятеля с котката, той е ревнувал че не си му сипала в неговата чинийка.

От мен искам само едно да запомниш - в тоз живот Лукри ил си Нинджа ил си Минджа :D

Айде сполай ти...Дързост и Красота не е порно, тъй че веднага го зачервкам в списъка си с Документални филми с общообразователен характер :D

06.08.12
17:37

Спешно ще сезирам всички природозащитни организации....шампанско за котето може а!? А за гълъбчето на балкона няма купичка поне с водка...Ето защо чука бясно то!Дискриминацияяяяя

Ми беше много рано, още имах махмурлук, как да стана да му дам нещо на гълъбчето....? Пък и пернатите са облагодетелствани, имат по - широк диапазон на движение. Котето беше ограничено в апартамент и реших благородно да му разнообразя живота.

06.08.12
17:47

Имам един съвет,просто остави пиенето!!! Но ми кажи къде.....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1