програма ?

VV

05.08.12
14:23

здр бивш спортист съм не тренирам от 5 години вече искам да започна да ходя на фитнес но си нямам и хабер от програми може ли да ми дадете някоя която описва точно как се праши даденото упражнение и с колко големи тежести мерси предварително :)

05.08.12
15:21

Разгледай този раздел - http://www.bb-team.org/fitness/workouts

05.08.12
15:22

Ще започна с отговора отзад-напред. Никой няма да ти каже с какви тежести да започнеш, тъй като нито някои знае как изглеждаш, нито пък на какво си способен. Програми за начинаещи, напреднали и т.н. в сайта има бол. Разгледай, прочети, ако имаш въпроси по някоя конкретно, задай ги. Надали някой ще тръгне да ти изготвя план, без да те познава, без да ти знае целите и т.н.
Ако искаш да сътвориш нещо от тялото си, знай, че ще трябва сериозен режим и голяма доза търпение. Ако започваш така мързеливата относно намирането на план.. Надали ще стигнеш далеч. С други думи - стягай се в кръста, чети и не чакай друг да тренира вместо теб!

VV

05.08.12
16:24

грешно си ме разбрал приятел :) като бивш спортист мн добре знам че не става от днес за утре и не чакам друг да тренира вместо мен никога не съм се занимавал с фитнес и просто исках малко помощ а не някои “пичага” да ми се прави на интересен :)  Kirov mersi bate BTW от днес ми дойде идеята такаче лисица мн неуместен ти беше коментара ;)

HE

05.08.12
16:46

казано от venelin velinov на 05.08.12, 16:24:

грешно си ме разбрал приятел :) като бивш спортист мн добре знам че не става от днес за утре и не чакам друг да тренира вместо мен никога не съм се занимавал с фитнес и просто исках малко помощ а не някои “пичага” да ми се прави на интересен :)  Kirov mersi bate BTW от днес ми дойде идеята такаче лисица мн неуместен ти беше коментара ;)

Виж сега, така далеч няма да стигнеш! Лисицата ти е обяснил основните неща, а темата ти сама по себе си е несериозна. Първо не си дал абсолютно нищо за себе си, не си прочел нищо по темата и веднага “дай”, а след това отговора на някой, който се опитва да те накара да помислиш е несериозен - я помисли пак! “Пичагата” ти се “прави на интересен”, поради горните причини.
Давай го по-кротко, повече четене и по-малко теми и коментари, като предния! Не е лоша идеята преди да изплескаш някоя тема, като тази да се запознаеш със онова нещо наречено “търсачка” - тя не е сложена за украса, а ти не си толкова специален за никой, че човек да ти отделя персонално внимание!

п.п. И не се заяждам, даже съм изключително мил, като се имат в предвид неграмотните постове, лишената от мисъл тема и тона, който се опитваш да държиш!

VV

05.08.12
17:23

ok :) мн сте любезни евла братя може и да съм се объркал че това е форум и може с нещо някои да помогне колкото до това как пиша не съм на изпит по грамотност 2 не пиша официални писма това е интернет и пиша както ми е удобно на клавиатурата ако ме мислиш за неграмотен това си е твои проблем брате пред никого не съм тръгнал да се доказвам камоли пред някои които не познавам демек теб :) с удоволствие напускам вашето любезно общество

HE

05.08.12
17:58

Започвам безутешно да ридая, като допълнение ще разплета един или два чорапа и публично ще си направя секуро /за незапознатите - местене на важен атрибут от един крачол в друг/.

п.п. Такива, като теб изобилстват тук, та един повече или по-малко няма да е голяма загуба /печалба също/.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.08.12 17:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1