13.08.05
01:23
1 ден- гърди бицепс корем,
2 ден- гръб трицепс рамо
3 ден гърди бицепс крака корем
и на следващата седмица обръщам
т.е:
1 ден гръб трицепс рамо
2 ден гърди бицепс корем,
3 ден ръб трицепс рамо крака
ще кача ли с нея сега ръката ми е някъде 35,5 до 2 месеца може ли да стигна до 36,5-37
пия креатин сега мисля да си зема и глутамин гледам да ям много въглехидрати но протеини също ям много
Ами, НЕ!
Погледни в последния ден какво правиш: гръб, трицепс, рамо и крака (само корема ти липсва :lol: )! Прави ръцете в отделен за тях ден! Комбинирай ако искаш групите в суперсерии - първото трицепс, второто бицепс и така 3 двойки суперсерии! Така тренираш не повече от 40 мин. и си отиваш, а не да блъскаш по 3ч като някои момчета в мойта зала и да питат защо не растат :shock: :twisted: ! То не че не става и два пъти седмично, ама много групи наведнъж тренираш!!!
Типичен пример за начинаещ дето мисли че като се скъса от тренировка ще качи много виж пич тука това не важи много ти е това максимум 2 седмици ти давам да я направиш и като видиш че резултата е буквално отрицателен ще се откажеш от билдинга изобщо.просто никой не може да прави тази програма
Мдааа, прав си! То и на зоб да си е суперизтощително, аз напоследък правя само 3 макс 4 упражнеия и раста много добре, пък тук само групите са 3-4….
Ами и той може да прави само 3 - 4 упражнения, по 1 за група ;) В такъв случай може и да има ефект. Ама се съмнявам, че това му е идеята.
13.08.05
12:36
Дам много тежка програма - няма да може да възтанови
Само вижте - понеделник гърди . вторник - рамо - трицепс ,нататък е безсмислено да коментирам :)
EDIT - Дори Ден 1 и Ден 2 да са през 1 ден - в което се съмнявам ,пак няма да може да възстанови - включил е яко големи групи ;)