Какво мислите за тази програма?

08.08.12
14:45

Бих искал да чуя вашето мнение за тази тренировъчна програма.на 15 съм,68 килограма,174 сантиметра
Първи ден:
сутрин-тичане 2 километра в нещо като гора(има много нагорнища),там стигам до едни лостове и там правя следните неща:
набирания с надхват:6-6-6-6-5 (толкова мога засега и затова са по малко сериите)
кофички:10-10-10-10-10
скачане на въже:5-10 минути
следобед:баскетбол
Втори ден:
сутрин:
4 кръга от този вид кръгова тренировка:
1. 3,30 минути скачане на въже
2. 8 кофички
3. 4 набирания надхват
4.1 минута упражнението за преса в което се държиш на ръцете си  те са на земята и тялото е изправено(не знам как се казва точно)

и така редувам тези два дена
Е? Какво мислите ? :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.08.12 14:49.

AS

08.08.12
14:55

Какви мускулни групи искаш да подобриш? И как ще тренираш:с почивка м/у тренировъчните дни или без ?

08.08.12
14:57

ами сега през лятото ще се възползвам и искам да изчистя малко пресата и може би малко да пооформя гардите и ръцете а за почивки ми мога и без но като че ли един ден почивка ще трябва да вкарам поне през седмицата

AS

08.08.12
15:03

Ръцете невиждам как ще  ги  развиеш.Единствено с кофички и баскетбол незнам дали ще стане.Може да включиш набиране с подхват за бицепс например.Нека се изкаже някой по-опитен от мен. :)

08.08.12
15:06

мхм ами аз казах примерно за ръцете но все пак мс ще включа и подхват

AS

08.08.12
15:11

Сега се сетих.За корем може да правиш повдигане на крака от вис или набиране със свити колене. :)

08.08.12
15:19

ами не знам трябва да помисля щот тези упражнения не са за мен аз ми трябва нещо което помага повече за чистене

AS

08.08.12
15:24

http://www.bb-team.org/articles/3637_oformyashto-orelefyavashta-programa-na-otkrito виж тази статия.Мисля, че е добра за теб. Помисли добре.Консултирай се с накой, който разбира и евентуално започни по тази програма . ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1