13.08.05
16:47
Аз ли4но сам за залите с мн свободни тежести , уредите не са от значение за мен.
13.08.05
16:52
Гласувах за “По-спокойни зали с основните уреди и доста свободни тежести”, ама да ти кажа много са ти еднообразни и неточни отговорите :?
13.08.05
16:54
Дай предлойениа какда ги корегирам, аз доста се чудех как да ги напиша, сагласен сам 4е са малко неточни.
13.08.05
17:11
Бе сещам се тука жесток спор се беше разгорял по тая тема..
ми според мен залите освен свободни тежести/машини може да се делят и на такива с сауна, басеин, масажи и само залата ако е. Дали да е разделена мъже/жени или смесено. Протеинов бар/ лични трениори дали има ... Не ми се мисли сега, жегата ме мъчи 8)
П.П. Оправи си топика
13.08.05
17:55
обичам залата да е спокойна.да има основните уреди,свободни тежести и ако тренират приятели още по-хубаво.не ми харесват много луксозните зали
13.08.05
18:02
По-спокойни зали с основните уреди и доста свободни тежести
13.08.05
20:16
аз обичам спокоините зали със повече свободни уреди и тежести за кво да ходя да блъскам в няква лудница ? :P кат има хора около мене .... докато тренирам особено малко или много ми пре4ат ... да не говориме ако шумат или си говорят ....тва не е пазар тва е фитнес се пак :wink:
13.08.05
20:38
Да бъде спокойна и да има свободни тежести!
Не може да се каже че обичам определен тип зали, атмосферата е най-важна за мен. Може да няма всички машини, но като се надъхваш винаги става добра тренировка. В момента тренирам в чисто нова зала със супер оборудване и съм доста доволен, защото и атмосферата е добра.
Ами като болшинството с много уреди и спокойна въпреки че предпочитам при дамашни условия с много уреди - няма го като възможен отговор