какви зали предпичитате

ММ

13.08.05
16:47

Аз ли4но сам за залите с мн  свободни тежести , уредите не са от значение за мен.

Гласувах за “По-спокойни зали с основните уреди и доста свободни тежести”, ама да ти кажа много са ти еднообразни и неточни отговорите  :?

ММ

13.08.05
16:54

Дай предлойениа какда ги корегирам, аз доста се чудех  как да ги напиша, сагласен сам  4е са малко неточни.

Бе сещам се тука жесток спор се беше разгорял по тая тема..
ми според мен залите освен свободни тежести/машини може да се делят и на такива с сауна, басеин, масажи и само залата ако е. Дали да е разделена мъже/жени или смесено. Протеинов бар/ лични трениори дали има ... Не ми се мисли сега, жегата ме мъчи  8)

П.П. Оправи си топика

13.08.05
17:55

обичам залата да е спокойна.да има основните уреди,свободни тежести и ако тренират приятели още по-хубаво.не ми харесват много луксозните зали

PR

13.08.05
18:02

По-спокойни зали с основните уреди и доста свободни тежести

13.08.05
20:16

аз обичам спокоините зали със повече свободни уреди и тежести за кво да ходя да блъскам в няква лудница ? :P кат има хора около мене .... докато тренирам особено малко или много ми пре4ат ... да не говориме ако шумат или си говорят ....тва не е пазар тва е фитнес се пак :wink:

5C

13.08.05
20:38

Да бъде спокойна и да има свободни тежести!

13.08.05
21:11

Не може да се каже че обичам определен тип зали, атмосферата е най-важна за мен. Може да няма всички машини, но като се надъхваш винаги става добра тренировка. В момента тренирам в чисто нова зала със супер оборудване и съм доста доволен, защото и атмосферата е добра.

13.08.05
23:49

Ами като болшинството с много уреди и спокойна въпреки че предпочитам при дамашни условия с много уреди - няма го като възможен отговор

14.08.05
17:39

аз съм си падам по заличките в къщи :?:

14.08.05
19:01

аз предпочитам да е:
1. чиста
2. климатик
3. свободни тежести много
4. евтина (до 2лв на трен)

И в точно такава тренирам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1