Ротаторен Маншон

Noctis Caelum

10.08.12
12:54

В деня ми за рамо упражненията за стабилизиране на рамото преди тренировка или след нея трябва да са ?

IS

10.08.12
19:22

Мисля,че няма точен отговор на въпроса ти.До сега правил ли си упражнения за укрепване на рамото? Моят съвет е да пробваш един път преди тренировка(след хубава разгрявка разбира се) и един път след тренировка,но тогава пък разпусни с малко разтягане. Сам трябва да прецениш кога и какво усещаш:)

10.08.12
19:24

По мое мнение след,  тъй като по време на тренировката ти трябват свежи стабилизатори

Noctis Caelum

10.08.12
19:48

казано от Lyubomirr на 10.08.12, 19:24:

По мое мнение след,  тъй като по време на тренировката ти трябват свежи стабилизатори

Да и аз така мисля,но не знам защо в сайта пише да се правят в началото на тренировката..

11.08.12
01:06

в началото или в края - няма значение - упражненията за стабилизиране на ставата няма да ти попречат на същинската тренировка.

Аз не бих правил упражнения за ротаторния маншон  в началото на тренировката. Мисля ,че ако го измориш първи ,после няма да може да стабилизира добре рамото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1