Правене на МУСКУЛИ !!!

LA

13.08.05
23:09

Здравейте на всички които четете това !!! Искам да ми помогнете на следния вьпрос ! Пьрво аз сьм на 15 години висок сьм 174 см и тежа 64 кг , Искам да натрупам мускулна маса обаче без никакви добавки анаболи стереоиди протеини и т.н. Аз тренирам всеки ден в нас не хода на фитнес защото си имам всичко вкьщи !!! Като започнем дьмбели щанга уред за коремни преси и си имам нараво малук фитнес такаче не хода по фитнес ! Искам да ми кажете как да натрупам маса на бицепса и какви храни да ям !!! тялото иначе си ми е добре оформен сьм си достатьчно освен мускулите на рьцете ! Надявам се да ми помогнете !!!!!!!!!!!!! БЕЗ ЧИЙТИНГ

13.08.05
23:57

Защо си мислиш че непременно със стероиди се изгражда това е мит.Значи храни се правилно - белтъчини (месо,яйча), въглехидрати (овесени ядки,пълнозърнест хляб)

PR

14.08.05
00:11

[quote author=“lametron”]БЕЗ ЧИЙТИНГ

Тук читинга не е като при компютрите :)
или при игрите ..

протеини и стероиди са много различни неща също
съвета ми е - пообразовай се малко ,тук във сайта или форума - има досто материял !

Само на ръце няма как да качиш маса - качва се общо !

14.08.05
15:35

Еххе хеееххееехх да можеше да се чийтва тука....

14.08.05
15:56

Няма нищо по лесно от това lametron
1. Прочиташ почти всичко което е написано в този сайт
2. Започваш да използваш много яко собствената си микро фитнес зала. :wink:

14.08.05
22:34

Гледай да не правиш бицепс прекалено много. През 3 дена заедно с трицепс е добре. С трицепс, понеже той е 2/3 от раката и и придава по завършен вид. През останалото време може да правиш базови упражнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1