"Борчето"

12.08.05
17:03

Кажете некво упражнение за “борчето” (не знам точното му наименование) на кръста  :idea:

Гребане и мъртва тяга... ама то си е до генетика.

12.08.05
17:12

“То си е до генетика” ей тва като го изцепи някой и много се нервя  :evil:  Какво искаш да ми кажеш с това,че нямам такъв мускул ли ?

KA

12.08.05
17:12

да и аз така мился..повече тяга...

12.08.05
17:20

Давайте други...(тягата не ми е от любимите упражнения)

SP

12.08.05
17:23

[quote author=“Lorinser”]Кажете некво упражнение за “борчето” (не знам точното му наименование) на кръста  :idea:

Май за мечка става въпрос( с T-образна щанга )

KA

12.08.05
17:26

аз пред мечката предпочитам гребането....с щанга

[quote author=“Lorinser”]”То си е до генетика” ей тва като го изцепи някой и много се нервя  :evil:  Какво искаш да ми кажеш с това,че нямам такъв мускул ли ?

Цитирах ти Дориан Йеитс - ако не беше той нямаше въобще да знаеш кво е “борче”. Вземи последния и предпоследния М&Ф и чети!

PR

13.08.05
13:14

Тяга и наведи със щанга на врата - ако си начинаещ не прекалявай с килата че ще се осакатиш :)

Относно генетиката - играе роля разбирасе но 90% е труд !
така че натискай здраво и ако наистина вярваш ще успееш !

14.08.05
23:24

така и не разбрах на кое му се вика “борче”
пратете снимка на някои културяга и го оградете с кръкче :D
ако му се занимава на някой де.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1