12.08.05
21:56
програма за напреднали за маса.
1 ден . гърди и гръб
2 ден . почивка
3 ден . рамо и крака
4 ден . почивка
5 ден . бицепс и трецепс
6 и 7 ден почивка
знам че повечето от вас ще ме напсуват защото гърди и гръб са в един ден но искам да ви кажа , че при правилна конбинациа е невероятно с тази програма съм от 2 месеца и драпнах преди това бях на 5 дневен сплит но лятото просто немобе да се тренира всеки ден :wink: а като казвам напреднали имам предвид хората с около 2,3 год. стаж чао . THE END.
така като правиш през ден почивка ще имаш ного сила
а гярдите и гярба за мен е лудос да го права но сичко зависи от орканизма
сатава ако си издръжлив аз несям от тези хора
[quote author=“Slink”]програма за напреднали за маса.
1 ден . гърди и гръб
2 ден . почивка
3 ден . рамо и крака
4 ден . почивка
5 ден . бицепс и трецепс
6 и 7 ден почивка
знам че повечето от вас ще ме напсуват защото гърди и гръб са в един ден но искам да ви кажа , че при правилна конбинациа е невероятно с тази програма съм от 2 месеца и драпнах преди това бях на 5 дневен сплит но лятото просто немобе да се тренира всеки ден :wink: а като казвам напреднали имам предвид хората с около 2,3 год. стаж чао . THE END.
Еми нормално е, не мисля, че е чак такъв проблем гърди и гръб наведнъж. И аз предпочитам по - принцип антагонисти да комбинирам. Може да си правиш без проблем супер серии и комбинации, както и да редуваш упражненията за различните групи.
Само в петък се получава лека тренировка (само ръце), но ако целта ти е да наблегнеш на ръцете, е добре. Веднъж тренирах 45 минути ръцете, и като цяло нямаше умора, само бях загрял, имах сила да врътна още една тренировка ;) Те са малки и не уморяват много, но според мен е добре като завършек на седмицата, а в понеделник, след два дни почивка да почнеш с най - тежката тренировка.
Според мен Гърди-Гръб става но в стадии начинаещ-напреднал когато се правят по малко упражнения и серии а човека иска за напреднал съответно повечеупражнения и серии
При мен например е немислимо Гръб-Гърди тъй като трябва да правя по 46 серии а това ще убие и бик
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Според мен Гърди-Гръб става но в стадии начинаещ-напреднал когато се правят по малко упражнения и серии а човека иска за напреднал съответно повечеупражнения и серии
При мен например е немислимо Гръб-Гърди тъй като трябва да правя по 46 серии а това ще убие и бик
еми какво да ти кажа аз правя по 12 серии гърди и по 15 серии гръб
и осещам натоварване но като се има предвит , че почнах да правя мартва от 2 седмици и чувствам мноо сила в мене и клекове не бях прави и сега качвам яко и се радвам ,че изчаках защото застоя ,които имах изчезва започвам да качвам кила вече съм 93 а бях 90 направо супер .
Ще споделиш ли как правиш гърдите и гърба. Какви упр. правиш. Щото съм си мислел и аз да ги правя но незнам дали ще има по-добър ефект.
Да съкращава се времето и се подържа интензивност но за маса не се препоръчват много много
15.08.05
13:25
Тази програмка ми се струва лекичка, само 1път в седмицата да правя за мускулна група...
Аз от 10г си тренирам 4пъти като се повтарят през 2-3 дни. понеделник гърди, бицепс,
вторник трицепс, гръб,
сряда почивка и четвъртък и петък пак. Така също не се уморявам, какво остава ако ги правя само по веднъж. А може би е време за ПРОМЯНА :)
Абсолютно няма проблем да се прави,но за хора като Културиста с 10 г стаж,иначе ще е непосилна за начинаещи,Джоржо,тая програма според мен за тебе няма да е проблем.Аз съм я правил в суперсерии,но се развива повече сила за групата която е втора.Мисля че е добър вариант според мене.Не се плашете
15.08.05
17:42
А става ли:
Понеделник:Гръб
Вторник:Гърди
Сряда:почивка
Четвъртък:крака и рамо
Петък:бицепс и трицепс
събота и неделя почивка ?
[quote author=”Миле”]Абсолютно няма проблем да се прави,но за хора като Културиста с 10 г стаж,иначе ще е непосилна за начинаещи,Джоржо,тая програма според мен за тебе няма да е проблем.Аз съм я правил в суперсерии,но се развива повече сила за групата която е втора.Мисля че е добър вариант според мене.Не се плашете
Здравей Миле одавна не беше посещавал форума
Ами незнам дали ще ми действа на мен при мен само много и много вече действа трябва да включа некви по интезивни методи вече
Програмата ми в момента за гърди и гръб е :
гърди : хоризонтален лег почвам с 2 загревки от 70 кила слагам след това 110 правя 6 повторения след това слагам 130 правя 4 повторения след това слагам 140 правя 1 повторение след това свалям на 70 правя до отказ почивка 5 минути. Горен лег слагам 70 правя 5 повторения след това слагам 90 правя 6 повторения след това слагам 100 правя 3 серии по 4 повторения почивка 5 мин. Горен флайс 3 серии по 12 повторения кила слагам от зависимост колко съм се изморил . Пек лег 2 серии по 12 или кофички .
гръб : набирания 4 серии по 10 повторения пред гърди . Скрипец зад врат 4 серии по 10 повторения слагам 80 кила . Мартва 4 серии по 10 повторения с 70 кила . Дърпане на скрипец 4 серии по 10 повторения с 70 кила . И всеки пат гледам да качвам с кила между серийте си почивам от 1 до 3 минути зависимост колко ми е топло пия вода от 0.5 до 1 литар на тренировка . Супер серийте също ме натоварват много но като се има предвит че е лято и се потя много и е много натоварваща тренировка ги правя по рядко лятото но зимата гледам да ги редувам всяка седница за да има резултати :wink: и това е от мен надявамсе да не съм ви отегчил :roll:
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”Миле”]Абсолютно няма проблем да се прави,но за хора като Културиста с 10 г стаж,иначе ще е непосилна за начинаещи,Джоржо,тая програма според мен за тебе няма да е проблем.Аз съм я правил в суперсерии,но се развива повече сила за групата която е втора.Мисля че е добър вариант според мене.Не се плашете
Здравей Миле одавна не беше посещавал форума
Ами незнам дали ще ми действа на мен при мен само много и много вече действа трябва да включа некви по интезивни методи вече
Ами това си е доста интензивна тренировка.Аз също включвам най-различни “мъчения”,като последното са гигантски серии за гръб и гърди.Събират се около30-35 серии и се правят за около35-40 мин максимум.Наистина трудно си тръгваш после от залата :wink: