За колко време мога да сваля 8 килограма следвайки този режим?

KT

21.08.12
12:31

Аз съм на 16 и съм 56к 170см. Започнах да карам велоергометър по 1час и започнах да се храня предимно с плодове и зеленчуци, както и от време на време пиле, риба, а снощи не издъържах и си хапнах малко сладко! Моля Ви кажете правилен, ли е режимът ми и кога бих могла да достигна желания резултат! Благодаря!! :)

21.08.12
13:29

Според мен ти нямаш нужда от отслабване висока си 1 ,70 и тежиш 56 колко искаш да станеш 48 и защо ?

KT

21.08.12
13:40

за мен килограмите нямат значение, важна е фигурата и мисля че -8к бих изглеждала така както искам, но не знам дали подходът ми е правилен и затова моля за съвет.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.08.12 13:47.

21.08.12
13:48

Не, режимът ти не е правилен, а килограмите, явно, имат значение за теб, все пак, след като искаш да премахнеш цели 8 от тях. Не се стремиш да подобриш въпросната фигура, а просто да отслабнеш, без да се интересуваш в какво състояние ще е след това.

Мнението беше редактирано от Мари А. на 21.08.12 14:35.

21.08.12
13:51

И аз мисля че на 1.70 и 56кг е съвсем нормално за момиче,но ти си знаеш.Иначе за свалянето на 8-те кг трябва да спазваш хранителен режим и да правиш 3 пъти кардио в седмицата(сутрин на гладо е най-добре). Успех ;)

Kristina Tehova, не преценяваш правилно нещата. При ръст 170 cm не виждам как ще изглеждаш добре, ако си 48 kg. Отделно от това имам съмнение дали ще си здрава при такова телесно тегло.

KT

21.08.12
14:02

Ако може да попитам и за това какъв  по-точно трябва да е хранителният режим?  Благодаря за съветите ви :

E добре 5к да сваля пак съм доволна :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.08.12 14:05.

21.08.12
14:05

Разгледай в Хранене > Хранителни режими > Отслабване.Избери си този режим който мислиш че ще е подходяшият за теб.

KT

21.08.12
14:08

мерси, ще потърся ! :P

21.08.12
19:45

anorexic girl is not cool.. just sayin’

21.08.12
21:35

Не, не е правилен режима ти, особено това “започнах да се храня предимно с плодове и зеленчуци, както и от време на време пиле, риба...” По-правилно би звучало “”предимно с пиле, риба, мляко и млечни продукти, яйца, зеленчуци, както и от време на време плодове”. Относно килограмите и аз мисля, че 48 са прекалено малко на твоя ръст, факта, че искаш да сваляш ми говори, че вероятно имаш мазно тук-там, ако е така, мисля си, че ще си много по-доволна от едно изчистване на мазнини на същите килограми, които си в момента. Успех.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 30.08.12 14:15.

KT

22.08.12
10:21

А това изчистване на мазнините как по-точни би трябвало да стане?  Повече млечни продукти и месо ли трябва да приемам?

KT

22.08.12
11:32

И между другото съм 167см :) днес се примерих.От къде си мислех че съм 170 не знам :Д

казано от Kristina Tehova на 22.08.12, 10:21:

А това изчистване на мазнините как по-точни би трябвало да стане?  Повече млечни продукти и месо ли трябва да приемам?

С тренировки и спазване на хранителен режим.

http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd

Мнението беше редактирано от Станислав Николов на 22.08.12 11:45.

KT

22.08.12
11:56

Благодаря за насоките :) Ако някой иска да добави нещо може да пише.

22.08.12
15:41

казано от Kristina Tehova на 22.08.12, 11:56:

Благодаря за насоките :) Ако някой иска да добави нещо може да пише.

Искам да добавя че и така си изглеждаш прекрасно :д ;)

22.08.12
17:44

Това, което правиш и / или искаш да направиш, е крайно нездравословно. Дори и да не успееш да се самоунищожиш, като краен резултат вероятно ще влошиш сериозно качеството си на живот за години напред.

Мерките и кг са ти съвсем наред. Не се харесваш, вероятно защото ти липсват мускули под мазнините - именно наличието на мускули прави фигурата да изглежда добре. На първо място трябва да си промениш приоритетите - за теб No1 трябва да бъде покачването на мускулна маса, което ще доведе и до намаляване на мазнините като приятен страничен ефект. Фитнес зала и добри тренировки ще са ти от по - голяма полза от велото на този етап.

Храненето ти не е наред. Към казаното по - горе бих добавила всякакво месо и яйца, а млечните да са една идея по - малко. Една РБД например е добър старт.
Важно за теб е да осигуряваш полезни мазнини на организма си за да сведеш риска от хормонални проблеми до минимум. Т.е. за да си здрава. На това обърни сериозно внимание.

В сайта има редица статии за хранене и хранителни режими. А също и за тренировки.
Разгледай и дневниците на момичетата, ще са ти от полза. А можеш и ти да си направиш, така другите ще те следят и ще те коригират.

22.08.12
18:54

Ако започнеш с НВД-с нея най-добре се сваля

Тренировки + правилен хранителен режим и недей се вманиячавай,че трябва да сваляш.Почвай да тренираш(разбира се,ако имаш желание и ако искаш) и  след 2-3 години ще си направила много добро тяло. :)

KT

23.08.12
17:36

От няколко дни чета доста за храненето спорта и стигнах до един звод.  Не искам да отслабна с 8 килограма 5 или колкото и да е. Искам да изглеждам  във форма и да се храня здравословно.Започнах усилено да тренирам и мисля, че вече разбрах как е правилно да се храня. Всички съвети ми бяха изключително полезни , сега мисля да продължавам в същия дух и да чакам резултати! :)

можеш да си отвориш дневник, за допълнителни съвети и препоръки от страна на по-опитните :)

KT

23.08.12
18:02

И аз мислих този вариант, но не знам дали ще имам време, затова не обещавам. ;)

24.08.12
13:11

Не е задължително да попълваш дневника всеки ден, може и по-рядко, но все пак ще ти е от помощ да разбереш грешките си и да си следиш прогреса.

24.08.12
13:35

Много лесно и бързо си промени мнението , което е малко съмнително.Първо искаше сериозно да намалиш теглото си , а после толкова лесно се довери на съветите (което е добре защото са правилни) , че чак звучи съмнително .... но това е друга тема!

1.Ако си готова да промениш малко приоритетите си и искаш наистина да направиш нещо хубаво за себе си, то тук има хора, които биха ти помогнали и биха ти дали добри съвети както Инис по-горе ти е казала много добре затова няма да го повтарям.

2.Но ако търсиш съвети как да си навредиш и да изглеждаш като анорексичка , не очаквай помощ в деградирането от страна на коректните потребители във форума ;)

Ако точка 1 е твоя вариант има доста хора от форума , които биха ти дали добри съвети включително и аз. Очакваме решението ти :)

KT

25.08.12
13:23

Просто в началото не съзнавах как ще изглеждам -8кг,но още в началото аз не исках да съм просто слаба, а исках да имам стегнато и оформено тяло. Да бързо си промених мнението, защото си разбрах грешката (понякога е добре да признаваш грешките си и то на време ;) ) А дневник мисля да си направя или от утре, или от понеделник :)

26.08.12
12:12

Предполагам мислиш да ходиш във фитнес зала? Колко често можеш да я посещаваш? Какво ти е храненето в момента (напиши това което е дори да не е за казване) ? Процента на подкожните мазнини ако си го знаеш или ако има начин да го разбереш също би било хубаво и после започваш с програми , режими и т.н. Мога да ти препоръчам дневника на Катето , поне по мои лични наблюдения нейното хранене е много хубаво и подробно описано, можеш да взимаш пример от нея

Важното е, че в точния момент е дошла на правилното място и е била достатъчно разумна първо да пита, преди да върши глупости на своя глава ;) Криси, виж как стоят 54 кг. на 165-сантиметровата Наталия Мунтеан и ако искаш взаимствай нещо от нейния тренировъчен режим и начин на хранене. Пък и ние ще помагаме с някой съвет отвреме-навреме :)

KT

29.08.12
17:00

Мисля да тръгвам на фитнес, но повече  от 2 пъти седмично не мога, допълнително  вкъщи  ще наваксвам. За храненето преди ядях много сладко както и си похапвах тестени мазни..... абе джънк . Вече гледам да не ям толкова често сладко и ям най-вече зеленчуци,яйца,плодове,млечни пр., месо  и сухари  :)

KT

29.08.12
17:51

А за подкожните мазнини си нямам никаква представа какъв процент ми са :)

29.08.12
21:23

Ми то затова си има уред, с който да си ги измериш.

KT

29.08.12
22:41

знам че за това си има уред, но са ми ги измервали преди години и не помня колко са, скоро ако ходя до личния лекар ще го попитам да ми ги измери. :)

29.08.12
22:49

Кои смяташ, че са ти проблемните области? Къде искаш да стегнеш , къде искаш да свалиш? Къде мислиш , че всичко ти е ок? Виж ги тези неща , после като го решиш виж съответните упражнения , които можеш да правиш във фитнеса за тези групи тук в сайта на бб-теам.После сподели и питай което не ти е ясно , а за упражнения в домашна среда трябва да питаш някоя от девойките.Те доста гледат някакви видеа в интернет и правят упражненията от там.

KT

30.08.12
14:12

Бедрата ми са по-големи, искам и да си стегна корема :) Мисля че тези зони са ми най-проблемни

30.08.12
14:43

Въпреки че са много комерсиални в интернет има клипчета с упражнения за корем които работят.Също прави клек в началото може и само със собствено тегло. В залата име машини за упражнения за крака и корем.Виж ги първо тук в секцията с упражнения и после питай  инструктора да ти ги покаже

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1