13.08.05
00:24
Тренирам от три години доста чист.1.80 82кг.Взмемал съм почти всичко що се нарича хранителна добавка.Сега пия протеин4е на Нутрим ПРО ГОЛД 92(по тънки кинти е),амино на Universal2700трибестан(пробвам аманещо не съм доволен).От другата седмица почвам пак креатин на universal,i glutamin на O/N.Писах ви това,щото нали все ревете за допалнително инфо.Ина4е проблема ми са някой от малките мускулни групи-гърди и прасци,и донякаде бицепс.Първо да почна от гърдите:
Те опр имат ръстеж като качвам кг,но пък се губят от раменете,коити ми вървят доста.Имам много сила на гърди,която според мен идва от раменете ми.бутам 120 без проблем,но не качвам по нагоре,за6тото усещам,че има натоварване не на гърдите,а на раменете.Затова правя 6-8 повторения на 110.ето я и програмата ми за гърди:
от лег:
1х10 50кг
1х10 80
1х8 100
2х6 110
от полу лег:
1х8 60
1х8 70
1х6 80
1х10 60
после редувам всякакви упражнения-флайс под различен ъгъл,дъмбели,въжета......3х10,8,8
накрая свършвам с кофи.
след гърдите правя 2 упр по 3 серии за предно рамо,но това едва ли е от значение.
В самото начало пробвах е една програма за гърди,която по скоро разсишири гръдния ми кош,а не помогна на гърдите ми.Преди лег 4 серии клекове,ама това пак нз.
Бедрата и гърба ми варвят наи лесно.
Имам 62 бедра и правя 4 на 130 кг пълен клек.Обаче с пръсците работата е плачевна-едва 37см при 41 см добре релефна ръка.В залата в,която тренирам няма уред за прасци.така,че моля съобразаете се с това в съвети те ви как да ги тренирам.
А бицепса ми е хванат малко високо,въпреки че правя скот и с прав лост.Трицепса ми е доста по релефен и развит.
Благодаря ви предварително.
прасец можеш да правиш като седнеш някаде и си сложиш лост на коленете. но трябва да си подложиш нещо и на краката за можеш да пускаш по на долу. 2 тренировки седмично според мен е добре за прасец.
[quote author=“Che”]Писах ви това,щото нали все ревете за допалнително инфо.
Не ревем изобщо по принцип не сме врачки и магове и с кристалната топка да знаем твоя хранителен режим и цъъък с магическата пръчка без никво инфо ти казваме най правилното решение просто без информация може само догатки да си правим
По въпроса с гърдите щом чувстваш натоварването в раменете значи хвата е твърде широк посъбери го малко и при изпълнение внимавай натоварването да го чувстваш в гърдите - лактите назад хвата по тесен от преди
Успех
на мен много добре ми действа.http://bb-team.org/exercise/000070.php 4х15. Дори отдавна не съм се занимавал да правя прасец щото ми е 42 много добре оформен.
понеже нема кои да кача си нося една раница и и пъхвам 4х20 и правя с нея
Пробвах го това упражнение и съм доволен.чакам предложения за гърди наи вече. :roll:
кажи коя част на гърдите чустваш че ти изостава?
иначее ще ти предложа лежанка с нейните разновидности (наклони)
:wink:
16.08.05
09:24
Двете лежанки и 1 вид от задършващите са достатъчни. повече от 3 упражнения само ще ти преуморят гърдите, поне при мен е така.
А относно рамото, щом ти избързва ... просто го прави по-рядко.
При мен гърба и рамото ми бързат и по тази причина ги правя през седмица. И мен ми е кеф като ги изпомпам на места където съм най-добре, ама после се губи симетрията :(
е какво като се губи симетрията щом ти върват дадени групи неозначава да не ги тренираш!После като ти спрът да ти върват ще се чудиш кво да си боцнеш :lol: :lol: :lol:
16.08.05
14:51
Това че ми “избързват” означава, че като почна да ги правя редовно и дърпат веднага и яко. Също така това означава, че “взимат” от ресурса на изоставащите и става....
Незнам при теб кои групи са избързващи-изоставащи /може и да нямаш/. При мен не е фрапиращо, само аз си знам, че се получава така и тренирам диференцирано :)