21.08.12
13:45
1 Ден - тренировка - Гръб , бицепс , задно рамо
2 Ден - почивка
3 Ден - Гърди , трицепс , предно и средно рамо
4 Ден - почивка
Най-вече ме интересува дали съм разделил частите на рамото правилно?
Докато си делил рамото по погрешка си извадил краката. Прибави ги и сметката може и да излезе :)
О да пропуснал съм да ги напиша.Иначе по 1 упражнение за всяка част в края на тренировката да го доизцедя правилно ли е ?
21.08.12
14:22
казано от Борислав Александров на 21.08.12, 13:58:
О да пропуснал съм да ги напиша.Иначе по 1 упражнение за всяка част в края на тренировката да го доизцедя правилно ли е ?
Рамото е по-важен мускул от гърдите и да го делиш е глупаво, освен ако не си профи билдър на грамове стеродии на ден ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.08.12 14:28.
Не,така както си го разделил,няма да направиш нищо...задното рамо задължително се тренира с предно...а средното го остави само (giggle)
Ако рамото ти е развито, не ти е приоритет и искаш само да го подържаш - става. Тренирал съм така, но ефекта не е същия, както когато рамото се тренира отделно. И така като гледам, смяташ да включиш само изолиращи упражнения за рамото?
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.08.12 14:58.
казано от Петко К на 21.08.12, 14:57:
Ако рамото ти е развито, не ти е приоритет и искаш само да го подържаш - става. Тренирал съм така, но ефекта не е същия, както когато рамото се тренира отделно. И така като гледам, смяташ да включиш само изолиращи упражнения за рамото?
Ами преса , повдигане напред , встрани и назад. Не е ли достатъчно?