22.08.12
17:33
Здравейте, надявам се да получа съвети, линкове за четене :)
Корема ми е мазен. Имам малко плочки, които едвам се виждат но това е понеже е мазен.
Към какво да се стремя, че да намаля тези мазнини около корема и какви упражнения бихте ми препоръчали освен коремните, повдигане на краката и молитва правя
Какво да променя в режима ако е необходимо.
Той изглежда нещо такова:
Яйца + овес
месо+спагети/ориз
същото
протеин+ядки
месо/яйца + ориз/спагети
извара+маслини
Нещо такова е менюто ми
Темата беше редактирана от k1r1I на 22.08.12 17:34.
22.08.12
17:34
Бягане и режим ?
22.08.12
17:38
Определено..Но пак ти казвам храната си виж,защото и тя играе много голяма роля да не кажа изцяло.. :)
Какво по-точно да пипна в хранителния си режим ?
Някакви съвети ако може :)
Сега ще прочета статия за ХИИТ-а да видя какво точно да правя
За човек с близо 600 мнения трябва да ти е ясно кое,как и защо.На пръв поглед са ти много въглехидратите,но това е гадаене.Не зная нищо за теб :)
22.08.12
18:52
Махни спагетите,ориз и ги замени със салата със зехтин :)
Еми да доста мнения имам . Сега почвам постепено да навлизам отново понеже от доста време съм спрял да чета и да тренирам.
Не искам да свалям килограми, че да махна въглехидратите . Просто искам да сваля от корема и като за начало ще почна с ХИИТ 2-3 седмично .
И постепенно ще пооправя хр.режим :)
казано от k1r1I на 22.08.12, 19:19:
Еми да доста мнения имам . Сега почвам постепено да навлизам отново понеже от доста време съм спрял да чета и да тренирам.
Не искам да свалям килограми, че да махна въглехидратите . Просто искам да сваля от корема и като за начало ще почна с ХИИТ 2-3 седмично .
И постепенно ще пооправя хр.режим :)
То ако така се избираше къде да свалим и къде да качим всички щяхме да бъдем с идеални пропорционални тела.