Проблем с корема

22.08.12
17:33

Здравейте, надявам се да получа съвети, линкове за четене :)

Корема ми е мазен. Имам малко плочки, които едвам се виждат но това е понеже е мазен.
Към какво да се стремя, че да намаля тези мазнини около корема и какви упражнения бихте ми препоръчали освен коремните, повдигане на краката и молитва правя

Какво да променя в режима ако е необходимо.
Той изглежда нещо такова:
Яйца + овес
месо+спагети/ориз
същото
протеин+ядки
месо/яйца + ориз/спагети
извара+маслини

Нещо такова е менюто ми

Темата беше редактирана от k1r1I на 22.08.12 17:34.

Бягане и режим ?

22.08.12
17:35

Мислех си на ХИИТ знам, че доста помагал  ?

Определено..Но пак ти казвам храната си виж,защото и тя играе много голяма роля да не кажа изцяло.. :)

22.08.12
17:46

Какво по-точно да пипна в хранителния си режим ?
Някакви съвети ако може  :)

Сега ще прочета статия за ХИИТ-а да видя какво точно да правя

22.08.12
17:59

За човек с близо 600 мнения трябва да ти е ясно кое,как и защо.На пръв поглед са ти много въглехидратите,но това е гадаене.Не зная нищо за теб :)

22.08.12
18:52

Махни спагетите,ориз и ги замени със салата със зехтин :)

22.08.12
19:19

Еми да доста мнения имам . Сега почвам постепено да навлизам отново понеже от доста време съм спрял да чета и да тренирам.

Не искам да свалям килограми, че да махна въглехидратите . Просто искам да сваля от корема и като за начало ще почна с ХИИТ 2-3 седмично .
И постепенно ще пооправя хр.режим :)

22.08.12
19:24

казано от k1r1I на 22.08.12, 19:19:

Еми да доста мнения имам . Сега почвам постепено да навлизам отново понеже от доста време съм спрял да чета и да тренирам.

Не искам да свалям килограми, че да махна въглехидратите . Просто искам да сваля от корема и като за начало ще почна с ХИИТ 2-3 седмично .
И постепенно ще пооправя хр.режим :)

То ако така се избираше къде да свалим и къде да качим всички щяхме да бъдем с идеални пропорционални тела.

22.08.12
19:33

С ква цел ги употребяваш тия спагети? :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1