Какво мислите за програмата ми?

25.08.12
09:53

Здравейте ,аз съм нов в този сайт ,който изключително много ми помага и сега искам съвет от вас и мнение за програмата ми.

Понеделник - Гърди,рамо,корем
Вторник - Гръб,трапец,
Сряда - крака,прасец,корем
Четвръртък - Ръце,трицепс,предмишница
Петък - рамо,трапец
Събота - хоум тренировка/кардио/почивка
Неделя - ПОЧИВКА

AS

25.08.12
10:20

Какво целиш с тази тренировка?Тренирай 3,най-много 4 пъти в седмицата.Няма да можеш да се възстановиш пълноценно.М/у другото кажи хранителен режим. :)

25.08.12
10:46

трапеца е мускул на гърба, трицепса и предмишницата са от ръцете защо ги пишеш така?
много рамо правиш, какво целиш да сваляш ли ?

25.08.12
12:17

Не целя сваляне на килограми ,62 килограма съм 1,65 см и съм на 15 години , предимно маса и релеф ,относно рамото и аз не знам защо съм го направил така :Х не съм се консултирал с никого ,но сега мисля че намерих мястото -тук . Относно храната,сутрин се храня с кисело мляко и овесени ядки и 1 банан , след тренировка изяждам 1 банан + нещп с б6 и б12 като Фитнес вафличките и 40,50 мин. след тренировка ям предимно месо,ориз ,често пия зелен чай да чистя на корема уж , хапвам си сладко м/у храненията ,пия прясно мляко ,вчера пробвах 1 рецепта с извара ,но не ми понася ,не знам как ще я преодолея и нужна ли е изобщо като не я понасям и това е общо взето...

25.08.12
12:24

релефа и свалянето са г/д еднакви неща

25.08.12
12:26

Еми да де ,но не съм дебел ,нито искам да стана някаква хилка

25.08.12
12:57

Както и когато лягам да спа случвало ли ви си е да дишате по-трудно и да имате сърце биене :Х почнах зала от месец и половина и имам този проблем ,но все пак имам някаде 2 години стаж на лостове и хоум тренировки?

Мнението беше редактирано от Petar Stoev на 25.08.12 13:04.

25.08.12
13:13

Тъй като имам желание да практикувам и 2-те и съм ги практикувал но по отделно ,възможно ли е с 4 тренировки на седмица в залата и 4 тренировки в кикбокса да тренирам като хората? Понеделни,сряда,петък,неделя -зала ,вторник,четвъртък,сабота,неделя кикбокс, или освен да пропускам по 1 тренировка от кикбокса,някакви мнения?Ако приемам аминокиселини,и ходя едновремено на даскало и практикувам тези 2 спорта ,ще постигна ли резултати ?Мнения ,съвети?

Noctis Caelum

25.08.12
19:16

В сайта има много програми.Според това дали си начинаещ,средно напреднал или напреднал си избери една.Продължавай да четеш и да търсиш информация.Освен,че си разделил мускулните групи по страшно глупав начин,само като прочета “Ръце,трицепс” ми става ясно,че не си се интересувал много за изграждането и.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 25.08.12 19:19.

25.08.12
23:19

казано от Никола Фингаров на 25.08.12, 19:16:

В сайта има много програми.Според това дали си начинаещ,средно напреднал или напреднал си избери една.Продължавай да четеш и да търсиш информация.Освен,че си разделил мускулните групи по страшно глупав начин,само като прочета “Ръце,трицепс” ми става ясно,че не си се интересувал много за изграждането и.

Поздрави.

Дори не знам защо съм го написал така ,но че съм начинаещ в използването на термини ,начинаещ съм :)
Само някви смотани забележки ли ще получавам ,голямата работа ..

Мнението беше редактирано от Petar Stoev на 25.08.12 23:20.

26.08.12
04:26

Ако беше задал въпрос на който не е отговаряно 12313213213212312 пъти и не са исписани 123132321132213132132321 теми,можеше и да получиш по смислени коментари.Има толкова много информация по всеки един въпрос който може да ти хрумне свързан с хранене/трениране,само да ти се чете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1