Поръчки от bodybuiding.com

Прескочи до:

17.08.05
00:47

Ще правя поръчка от bodybuilding.com на суплементи! Ако някой друг има интерес да правим партия и е от София нека прати един лс или пише в темата! Благодаря

БТВ:До модераторите: ако темата е в разрез с правилата на форума изтриите я, но плс ме уведомете с лс!

17.08.05
00:58

аз съм навит но трябва да оточним подробностити!
най-добре в неделя ако ще идваш на бб срещата :wink:

17.08.05
01:04

Ще идвам! Аз ще си вземам Mass StacК, идеята ми е да си разделим шипинга!

Ето го сладурчето:

http://www.bodybuilding.com/store/bsn/bio.htm

PR

17.08.05
01:22

То хубаво ,ама България я няма в листата със страните !

17.08.05
01:25

Тъпотията е страшна! Има буркина фасо, брега на слоновата кост и т.н., ама БГ я няма! Със пощенски запис от Уестърн Юнион, и мейл, или отново с Виза, но трябва да се прати мейл веднага за да се смени адреса! Преди малко говорих със служител на бодибилдинг.ком

PR

17.08.05
01:31

Това е изродско и е несигурно - иначе и аз съм за!
там са много по изгодни нещата.

Претиснен съм ,да не се изгори с пари по тая крива схема обаче :)

17.08.05
01:34

точно това ме притеснява и мене! Аз говорих с Випмодел! Той ще се връща следващия месец в бг, като се върне ще говорим с него кое как, да не стане някой фал! Той сега е в САЩ и като идва също ще си поръчва, така че ще каже кое как!  Тогава чак можем да направим поръчката!

БТВ: То и без това трябва да събера 220$  :cry:

Така, че засега събирам желаещи, да знаят и да подготвят парите, пък като дойде той да го разпитаме как е минало и да правиме поръчката!!!!!! Предполагам сте съгласни с мене! Сега започнете с разглеждане на каталога  :wink: :

http://www.bodybuilding.com/store/index.html

PR

17.08.05
01:40

Скъп спорт е тоя мамка му - няма възвъщаемост !
Ама какво да се прави - фенове сме
готиното е ,че си се хванал сериозно.

Виж проучи нещата - можем да кооперираме голяма поръчка да излезе по-тънко шипването :)

17.08.05
01:44

Като имам новини ще пусна нова тема! В тази събирам желаещи!!!

17.08.05
12:17

според мене има възвръщаемост -коренно си променяш тялото също начина на мислене и много други неща!!! :wink:

25.08.05
21:26

Аз също искам да си поръчам някои неща.Няколко опаковки с Аргинин,Орнитин и Лизин на Ultimate Nutrition.Може да си взема и от гейнъра им,шото знам,че е мноо добър.Даже може би най-добрия.

QK

26.08.05
00:19

момци да знаете че при такива количества за които се събирате ще ви треснат мито,а сигурно и ддс,та скоро ще кажа колко е митото че имам човек в митницата.

QK

02.09.05
19:18

За протеини и неговите производни митото варира от 11 до 15 %.Във цената се включвам и транспорта.Значи да речем че протеините ви струват 140 лв. и 60 лв. ви е доставката,митото се начислява върху 200 лв.Ако е 15 %(при концентрация на протеин повече от 80 %) - 30 лева мито,и след това върху сумата от 230 лв.(протеин - цена+доставка цена+мито) се начислява ДДС - 276 лв. и всичко е ок.За препоръчване е да си разбиете пратките на цена на протеин+цена на доставка до 100 евро или 195 лв. тогава мито и ддс няма,и да не е точно 100 евро - 98 може.За анаболни стероиди - 6 до 8 % е митото,креатина не е регистриран като отделен вид и затова сигурно се причислява към протеини и концентрати - 15 % макс.,глутамин - 11 % мито.Показах ви как се изчислява - кожодерство е за мен,но това е.Съвет - използвайте USPS за доставки(препоръчвам специално за физически лица,доставката е по пощата и ви доставят пакета до най-близката пощенска станция - пратки до 100 евро имам в предвид.).

02.09.05
19:22

Хе, хе умрях си от кеф! Аз искам да си взема един пакет от добавки (отделно излиза много скъпо), като само той е 180-200$, така че се получава кофти! :evil:

QK

02.09.05
19:27

дайте да се съберем и да си разделим митото и ддс-защото колкото пратката е по - голяма толкова доставката е по-евтина.Пратката трябва да е макс. 22 кг. или 50 lbs. от сега казвам ако ще правим нещо,за мен си резервирам 6,5 кила.

02.09.05
19:30

[quote author=“qk_bik”]дайте да се съберем и да си разделим митото и ддс-защото колкото пратката е по - голяма толкова доставката е по-евтина.Пратката трябва да е макс. 22 кг. или 50 lbs. от сега казвам ако ще правим нещо,за мен си резервирам 6,5 кила.

Ако ще се поръчва, за мене не повече от 2-3 кг, понеже 1,5кг креатин се пада и другите са хапове, така че даже и под 2кг може да излезе!

QK

02.09.05
21:22

станаха 8.5 кила тегло,само да кажа че ще се поръчва от bodybuilding.com,може за бг попитал сам,ще платим по western union,аре чакаме още хора с yoda

03.09.05
10:08

за мене 10кг ако порьчката стане до края на месеца

QK

03.09.05
10:12

Станаха 18.5 кг.,хайде още 3.5 кг. само да кажа поръчката пристига от 7до14 дена.

04.09.05
09:24

//оффтопик а ако ми ги донесат от америка,как сте разберат на наща митница колко струват и как ще ми сметнат мито и т.н

QK

04.09.05
09:55

по цената,ако надхвърля 100 евро пратката,то си пише на пакета предполагам.

04.09.05
12:15

ами аз лично не разбирам много идеята на това коопериране , но вие си знаете!
както и да е ..
1во таксите на WesternUnion са адски високи , не знам дали сте наясно , но са към 20 % в зависимост от сумата ...
2ро мито специално за протеини в малки количества не знам да има => трябва да е 5% , ддс-то е 20% , ако можете да измолите от бодибилдинг дот ком да излъжат за цента и да не го пращат като ценен колет най-веоятно ще се разминете и с мито и с ддс  , другия вариант е 50 лева на служителя на гишето и готова работа .. :)

мене ако питате е най-добре да пратите парите на някой приятел в щатите  и той да купи и да ги препрати нещата които ви трябват ...

04.09.05
19:21

Зашев знаеш ли колко стува доставката от УСА до БГ,защото имам приятел там и по коя фирма се пращат.
як_бик наще как ще разберат колко струва като тои ще си ги носи с него в самолета,а няма да е с пратка

QK

04.09.05
20:23

еми незнам може да се декларира всичко на летището,абе във всеки случай държавата си е направила сметка.

05.09.05
13:04

[quote author=“miro123”]Зашев знаеш ли колко стува доставката от УСА до БГ,защото имам приятел там и по коя фирма се пращат.
як_бик наще как ще разберат колко струва като тои ще си ги носи с него в самолета,а няма да е с пратка

куриери има много ... fedex , dhl , ups etc…
тези всичките са скъпи , не знам , предполагам че трябва да се види на място кой е най-удачния вариант в случая .

ps: От личен опит - dhl bulgaria са супер зле , толкова време съм се моткал с тия ,а за парите които получиха трябваше и свирка да ми направят ...

SO

05.09.05
15:26

останалите 3.5кг са за мене
а проблем ли е че не съм от софия а от стара загора

05.09.05
19:14

Ей, и аз искам да намажа от кирията. Трябват ми малко хапове и глутамин. Общо може да излезе кьм 1-1,5 кг. Мислех си дали, ако някой има познат в САЩ, той да изпрати колет и да излезе по на далавера. Ако има развитие по вьпроса, пишете!

05.09.05
19:16

[quote author=“StanTheGreat”]Ей, и аз искам да намажа от кирията. Трябват ми малко хапове и глутамин. Общо може да излезе кьм 1-1,5 кг. Мислех си дали, ако някой има познат в САЩ, той да изпрати колет и да излезе по на далавера. Ако има развитие по вьпроса, пишете!

Скюзми, ама защо ти е глутамин от там бре, няма да ти излезе много по евтино, бъди сигурен, виж друго е ако става въпрос за 5 кг, но ти искаш не повече от 1,5 :shock:  Аз искам да си поръчам от САЩ едни добавки, понеже са много специфични и в БГ в идните 5 г сигурно няма да ги има! Не си заслужава чак толкова, за един глутамин!

05.09.05
19:31

Абе ако трябва да сьм честен, глутамин ми трябва, но още не сьм гледал цените в САЩ и само предположих, че са по-ниски. Но определено проверих тези на ВСАА, рибено масло и някои термогеници, чиито цени доста добри. То пьрво трябва да се провери реалната цена, която ще излезе след всички оскьпявания, но от сигурен източник. Еми аз ще стоя в засада и ще чакаля,а ако има нещо по вьпроса, пишете!

05.09.05
22:42

Така като гледам никой от вас няма да облажи - най-малкото защото хич не сте запознати с условията по това поръчване. В най-добрият случай всичко ще ви излезе на цените в БГ или 10-20% по евтино.
Понтересувайте се малко как да организирате нещата преди да си делите плячката.

SO

05.09.05
23:52

ами аз се отказвам мисля че ще ми е по добре сам да си поръчам ще си поръчам нещата на адреса на една приятелка в канада и тя като се върне в бг ще ми ги донесе.хем няма да има мито хем няма да има голям шипинг малко шовечко ще се забави но е по сигурно и по евтино

IV

08.09.05
09:52

Сега сладури .Да жи кайа ка стоят нешата .Така порачах си 10 либри оптимум и кило оптимум глтамин и ми излезе 100 доллара .Да ама щото сам ж Сащ.Ако трябваше да го жзимам от бг отиде тя.Така сега мойете да пратите парите само 4рез Ъестар иунион.По друг начин не става.Колкото повече вземете толкова повече ще ви е доставката като цена .Няма разлика .По сте на далавера ако  взимате по малко защото смятам 4е няма никакво мито та това е храна.А за това да си купуивате геинари не е хубаво.Защо?Пих абб екстреме ххл.Само захар и малтодекстрин.Купете си протеин и глутамин или креатин или анимал пак нищо друго амино няма далажера анимал пак е 18 доллара тука.креатина килото 20 и така .Ако искате геинар .Смесете оптимум протеин с Малтодекстрин и малко креатин и дексрозатроа и гаранция супер става .А ся аз да жи питам тука имам малтодеьтрине а знае ли някои ж БГ каде се рподава.

SO

08.09.05
10:33

и като го пи тоя гейнер имаше ли ефект и какви са възможностите да се използва друг куриер не техния шипинг.Примерно да направя поръчката на адреса на една приятелка в канада и после тя да ми я прати по друг куриер дали няма да е по евтино?
пс ами то доста евтино ти е излязло на тебе ако беше в бг колко щеше да ти излезе?

RH

17.10.05
05:28

абе последно кво стана с тва поръчване на суплементи щото и аз искам да си зема нещо и ми излиза с около 30 лв по евтино отколкто в БГ но от Western Union искат 15 $ за преводи до 100 $ така че ако някой иска да земе да пише или пък ако вече е зимал да пише как стоят нещата pls :D

BO

28.10.05
13:43

Нека само да ВИ издам една тайна.
1) плащате продукта по цени на ББ.ком
2) плащате доставка
3) 15% мито
4) 20% ддс

аиде сега смятайте дали е надалавера да пазарувате от там :) :)

QK

29.10.05
20:24

айде и аз да ти издам една тайна - до 100 евро няма мито и ддс. :wink:

BO

30.10.05
09:59

е и? доставката смяташ ли? а и има нещо което с което се сблъсках на митницата - разрешително за да вкараш хранителна добавка в БГ. издава се от министерството на здравеопазването, иначе не позволяват да се внесе храна в БГ и ми е много чудно как има хора които разправят, че са получили вече доставки от чужбина.

30.10.05
19:36

Абе ти не внасяш нищо.
Нали на тебе ти го доставят.

QK

30.10.05
19:53

[quote author=“bonnano”]е и? доставката смяташ ли? а и има нещо което с което се сблъсках на митницата - разрешително за да вкараш хранителна добавка в БГ. издава се от министерството на здравеопазването, иначе не позволяват да се внесе храна в БГ и ми е много чудно как има хора които разправят, че са получили вече доставки от чужбина.

абе пич,ти защо като не знаеш пишеш глупости,ще ти дам един пример протейна на оптимум 10 либри тука струва 210 лева а във САЩ е 48 долара с доставка от 40 долара общо 88 долара което прави около 140 лева каде ли е разликата според теб плюс това получаваш гарантирано американско качество.Какво е това разрешително бе пич ти да не си внесал един кораб с добавки?И на теб ти се изпраща нещо,това означава ли че ако получиш писмо от САЩ трябва да имаш разрешително за внасяне на писма от чужбина?ебаси и тапите мнения!!!

JI

30.10.05
20:51

аз също съм надъхан много !! смамо че съм от варна  и  после някой трябва да прати насам протеинчето или  нз как
но определено съм навит
ако 10 човекаразделим шипинга тва е 4 $ нищо работа

31.10.05
09:14

Е даде ама нали се сещаш,че ако сме повече хора съответно и по-голяма поръчка и от там доставката няма да ти е 40$ ами 100$ например(или повече).

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1