Моята програма

27.08.12
23:37

Искам да чуя вашите коментари по програмата независимо дали са критики или не ще бъда благодарен ако всеки се обоснове.
Аз съм начинаещ от днес започнах по тази програма докато ми укрепнат мускулите ще бъда по нея ако я одобрите 1 месец и половина.Правя я Понеделник(днес беше първият ми ден) Сряда и Петък:

ГРЪБ                  Придърпване на вертикален скрипец - 3 серии 12 повторения   
  ГЪРДИ              Повдигане на щанга от лег - 3 серии по 12 повторения
  ГРЪБ                  Придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 12 повторения
  Гърди                Избутване на дъмбели от наклонен лег -  3 серии 12 повторения
  РАМО                Раменно разтваряне встрани - 3 серии по 12 повторения
  ТРИЦЕПС          Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел - 4 серии по 10 повторения
  БИЦЕПС            Бицепсово сгъване с щанга - 3 серии 10 повторения
  БЕДРА              Бедрено разгъване - 3 серии по 20 повторения
  БЕДРА              Бедрено сгъване - 3 серии по 20 повторения
  ПРАСЕЦ            Повдигане на пръсти на лег преса  - 3 серии по 20 повторения
  КОРЕМ              Кoремни преси - 3 серии по 25 повторения
  ГРЪБ                  Мъртва тяга 3 серии 6 повторения
  ГЪРДИ                флайс - 3 серии по 12 повторения

AS

27.08.12
23:48

Щом  днес е бил първият ден,как мина ? :)
П.П.Мисля,че упражненията за крака трябва да са или последни или първи.Корема също го остави за накрая.

Noctis Caelum

27.08.12
23:50

Това е една кръгова програма от сайта Обем в 3 дни.Изпълнявай я до корема.Мъртвата тяга и флайса са добавени или от теб или от някой друг! Не ги прави.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 27.08.12 23:52.

27.08.12
23:50

Еми добре мина след тренировката неможех да дигна 1 чаша вода много ми бяха изморени ръцете но вече са супер.
Добре ще сложа корема последен.Краката преди корема.

27.08.12
23:52

Значи да премахна флайса и тягата?

Noctis Caelum

27.08.12
23:53

Да! Aз лично не мога да си представя как в края на тренировката си,си им смогнал.Имай доверие на хората в сайта няма нужда от допълнителни упражнения за момента.След месец-месец и половина можеш да я смениш с някоя друга.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 27.08.12 23:55.

27.08.12
23:55

Добре мерси просто един от фитнеса ми ги предложи за по-голям ефект.Ще ги премахна мерси отново.

28.08.12
00:05

А Л-карнитина ще пречи ли защото бягам за да свалям мазнини от корема?

28.08.12
00:16

Няма да пречи, а обратното!

Noctis Caelum

28.08.12
10:07

казано от Misho Mankov на 28.08.12, 00:05:

А Л-карнитина ще пречи ли защото бягам за да свалям мазнини от корема?

Остави го.

Вчера си започнал тренировки,а вече скочи и на добавки?Според мен ти е излишен този Л-карнитин,но ти си решаваш.Според мен може да включиш тягата чисто и просто да научиш упражнението и правилната техника(помоли фитнес инструктора да ти покаже и да те наблюдава как изпълняваш упражнението),разбира се само с лоста,за да можеш след време да махнеш скрипците и да боравиш повече с “железата”.Успех!

28.08.12
15:23

С тези високи повторения ще напомпаш мускулите само със саркоплазмена хипертрофия, работи и силово /2-6 повторения с по - голяма тежест/. Ако я правиш три пъти седмично, скалирай си ги поне едната да е силова и не махай тягата, ако я изпълняваш добре. Дори и само с тяга и лежанка да останеш, ще имаш по - големи резултати от цялата програма без тяга. Все пак си начинаещ - начинаещите растат от всичко, но качеството зависи от това, какво правят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1