С радост ще напиша сега свършвам един стак.А да те попитам то е продуктово ревю,но аз не съм изолирано продукта,а в стак.Как точно да го опиша?
А и какво става с ацц,че не мога да влезна?
24.08.12
14:34
казано от Кольо Пияндето на 24.08.12, 14:27:
Предложих на Георги Иванов да направи нещо подобно на логовете на Pure Nutrition, естествено с добавка, която той сам си избере и купи.
А защо да го направи под шапката на bb-team, а не в собствения си блог да речем? Нали сам си купува добавките?
И един тънък въпрос. Ако сега пусна тема с подобен експеримент, който ще е от изключителна полза и за доброто на всички потребители, но вместо описание, в темата ми е посочен линк към сайт, в който могат да го прочетат - колко време ще остане “жива” темата, преди да се изтрие?
И в такъв случай не се ли мисли кое е добро за спорта и потребителите избирателно? ;)
24.08.12
14:54
казано от Special на 24.08.12, 14:32:
С радост ще напиша сега свършвам един стак. А да те попитам то е продуктово ревю,но аз не съм изолирано продукта, а в стак.Как точно да го опиша?
Описваш наблюденията си от стака като цяло, принципът е същия.
казано от Стефан Стаматов на 24.08.12, 14:34:
А защо да го направи под шапката на bb-team, а не в собствения си блог да речем? Нали сам си купува добавките?
Ако иска да допринесе за BB-Team, нека го прави под шапката на BB-Team. Никога не е имало изискване да се споделя каквото и да било във форума, всеки прави това на добра воля. Никой никога не е бил длъжен да го прави. Ако прецени, че иска да бъде самостоятелен спрямо BB-Team - тогава мястото на този материал е в личния му блог. Негово право е, направих му предложение, не му поставям задължение. За мен нещата имат и морален аспект, вероятно от там идват разликите в позициите ни.
казано от Стефан Стаматов на 24.08.12, 14:34:
И един тънък въпрос. Ако сега пусна тема с подобен експеримент, който ще е от изключителна полза и за доброто на всички потребители, но вместо описание, в темата ми е посочен линк към сайт, в който могат да го прочетат - колко време ще остане “жива” темата, преди да се изтрие?
Отговорът ми на предишния параграф може да се асоциира и с този.
24.08.12
15:02
казано от Кольо Пияндето на 24.08.12, 14:54:
Никога не е имало изискване да се споделя каквото и да било във форума, всеки прави това на добра воля. Никой никога не е бил длъжен да го прави.
Караш ме пак да те цитирам - в моето първо мнение съм го направил - всеки сам да си прецени кой длъжен и кой не.
А ако говорим за моралния аспект - отдадеността към платформата и желанието на потребителите да направят сами нещо за нея - да допринесат, без да очакват нищо конкретно в замяна -> до тези жестове обикновено се стига самоициативно, без потребителите да бъдат подтиквани натискани или пък едва ли не осъждани, че не го правят.
Както казах - чета от много време, но се регистрирам сега, защото наистина ми направи впечатление, че се заформя една не много здрава ситуаация и атмосфера, в която някой трябва да си “заслужи” полезната информация, а други се носят на ръце защото.. защо? Симпатия или хубавия тен, който показват (трафикът, който носят на сайта).
П.П. И за да ме разберете възможно най-ясно. Вие, в качеството си на модераторския екип на форума играете ролята на продавачи в магазини или уредници - подреждате, разчиствате, дейността ви е да сте в услуга на клиента - потребителя.
Никъде по света (в белите страни) не е нормално да се държи сметка на клиент, особено ако по нищо не е застрашил, нагрубил или повредил нещо.
Никъде по света на нормален фийдбек не се отвръща - а ти какво си направил за магазина/ресторанта/хотела/бранда, че се оплакваш. Ако заслужиш - може и да ти позволим да си купиш този шоколад/тази напитка/да ползваш услугите ни, за които си си заплатил.
Не знам как по-ясно да го кажа.
Мнението беше редактирано от Стефан Стаматов на 24.08.12 15:06.
24.08.12
20:04
Аз не искам да говоря за финансовите изгоди, които хората, поддържащи този сайт имат. Защото всичко се прави за някаква изгода като в 99% от случаите е свързана с парите. Всичко е наред, парите са жизнено важни за всеки и всеки ,който твърди обратното и не живее в някаква измислена Шангри Ла, е или глупак или лицемер. Няма лошо и в това да се маскират тези интереси и зад някакви морални идеали. Всичко е в реда на нещата.
Въпросът ми, който подтикна и другият потребител да направи тема бе и си остава следния: Защо не се появяват статии, свързани и с културизъм наред с тези за тефлона, сиренките и кросфит? Последната, която се появи и може да се счете за свързана по някакъв начин с културизма е тази за креатина от 07. Юли. 2012.
Не се заяждам с никого, а само питам.
24.08.12
20:32
казано от Камен Илиев на 24.08.12, 20:04:
Въпросът ми, който подтикна и другият потребител да направи тема бе и си остава следния: Защо не се появяват статии, свързани и с културизъм наред с тези за тефлона, сиренките и кросфит? Последната, която се появи и може да се счете за свързана по някакъв начин с културизма е тази за креатина от 07. Юли. 2012.
Не се заяждам с никого, а само питам.
Защото не е модерно! В момента модерното се продава, хората ходят на тренировки на открито и т.н. /пре-достатъчно интелигентен си да ме разбереш - такова е моето впечатление, въпреки различията ни и караниците ни/.
На въпроса ти конкретно - Владо пише статиите за добавките /не винаги добре, но в общи линии стават и често интерпретациите или превода е грешен, а изводите лични/. Чета ти мненията и виждам, че доста си се потрудил върху това, та и тук си наясно, какво искам да кажа.
Хайде сега да те попитам аз нещо - ако ги няма готварските статии, кросфит комплексите, отслабването във домашни условия, какво според теб ще остане? :D :D :D Истината е, че трябва да прочетеш статиите, да провериш фактите във повечето и ще се забавляваш доста ;)
Стига де ще се пишат статии, а трябваше да влезе официалния представител на марката, че да даде отговор, какво е Синтракс Матрикс ;) Виждаш ли вече на къде бия? :D
Това ми е последното мнение във форума - успех, на всички пишещи, но четете малко повече, че само със едното самочувствие и титлата автор и треньор не става ;)
Ето за това говорех http://www.bb-team.org/articles/4007_reg-park супер статия с голям кеф си я четох :) Браво на автора
28.08.12
00:15
казано от Solomon Kane на 22.08.12, 14:52:
Списанията и повечето издания са пълни с псевдо-научна информация, която е по-скоро “bro-science” и има за цел да те накара да купиш някакви конкретни продукти. Смятам, че форума трябва да може да предложи алтернатива на това.
Хубаво казано, но няма как да стане. Пробвал съм в разни теми да пиша нещо... или има 10 мнения преди моето, което твърдят точно обратното на моето и човекът се вслушва в тях от комформизъм, или някой се нахвърля да ти обяснява как нямало значение какво науката доказва, щото те, разбираш ли, бодибилдърите от 50 години насам правели еди-как-си и работело.
Според мен единственият начин да се дава добро инфо е чрез статии и през “авторитета” на изданието.
Колкото до отдалечаването от ББ и клоненето към рецепти и кросфит.. на мен най-малко ми се нрави, но докато се включва И бб съдържание, не може да се оплакваме. А и колко трудно се пише статия за рецепта, и колко трудно се пише статия за оптимална протеинова синтеза (примерно) с доказателства... Вторият тип статии няма как да се “бълват” в голям брой.
Ако искате да се пише конкретно за бодибилдинг.. трябва да стане въпрос конкретно за забранени медикаменти.. Явно това искате ? Друг начин няма.
28.08.12
02:24
казано от NRG на 28.08.12, 02:05:
Ако искате да се пише конкретно за бодибилдинг.. трябва да стане въпрос конкретно за забранени медикаменти.. Явно това искате ? Друг начин няма.
Забранените медикаменти са част от ВСЕКИ спорт и по никакъв начин бодибилдингът не се самоопределя с тях.
28.08.12
02:51
казано от Ради Хаджирадев на 28.08.12, 00:15:
...
Хубаво казано, но няма как да стане. Пробвал съм в разни теми да пиша нещо... или има 10 мнения преди моето, което твърдят точно обратното на моето и човекът се вслушва в тях от комформизъм, или някой се нахвърля да ти обяснява как нямало значение какво науката доказва....Колкото до отдалечаването от ББ и клоненето към рецепти и кросфит.. на мен най-малко ми се нрави, но докато се включва И бб съдържание, не може да се оплакваме. А и колко трудно се пише статия за рецепта, и колко трудно се пише статия за оптимална протеинова синтеза (примерно) с доказателства... Вторият тип статии няма как да се “бълват” в голям брой.
Не казвам че ефекта ще е масов като бригадирското движение едно време. Там където семейното възпитание и образователната ни система са се издънили, няма как някакви ентусиасти в интернет да оправят нещата с писане във форуми. От опит знам, че насила хубост не става. Но все някъде трябва да има мъждука някаква светлинка сред общата посредственост. Който иска да знае, ще намери тези неща за които говорим и ще може да отсее какво си струва. Дори да не е тип “Дискусия за напреднали”, пак е полезно заради различната гледна точка.
И не става дума за отдалечаване. Това са си едни и същи неща. Едно време във фитнес списанията бъкаше от информация за рецепти, бойни изкуства, жълтини от живота на профитата и пак ги четях чак до рекламите за разкъртващия ефект на протеините на еди коя си фирма...Модата се мени, вкусовете и поколенията също. Става дума за едно хоби,което споделяме. Аз както ги виждам нещата, винаги ще сме малцинство. Всякакви кросфитъри, билдъри, пауър лифтъри и други спортуващи са малцинство в това общество. Няма как да съм оптимист - предполагам че един ден морето от нагли посредствени тъпаци ще ни погълне и няма да има смисъл да се пише. Но дотогава няма да се отказваме - дори ордените на тамплиерите и хоспиталиерите са се наредили заедно с другите пред Акра като е опрял ножа у кокала (не им е помогнало, но все пак ;)
казано от Ради Хаджирадев на 28.08.12, 02:24:
Забранените медикаменти са част от ВСЕКИ спорт и по никакъв начин бодибилдингът не се самоопределя с тях.
Това пък защо го казваш. То и хранителните режими, тренировъчните специфики също присъстват навсякъде. Не това ми беше идеята. За изброените неща има достатъчно информация, а за стероидите.. темата табу.. преобладават мнения на квартални разбирачи. Ще е добре да има някъде синтезирана литература на високо ниво я за стероидите, я за алтернативните им заместители. Но бб-теам е обречен от политиката си, за изцяло здравословен живот.. което е леко неосъществимо и ще продължи да се ограничава в тази насока.. така и ще загуби шанса да привлече нови хора занимаващи се именно с бодибилдинг в пълната му сила.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.08.12 08:03.
28.08.12
07:50
Мен лично ми харесва много идеята :)
Ти Камене, нямаш явно никакви проблеми с нищо друго в сайта, освен с кросфита...чета само твоите мнения, другите по-късно и ако имам какво да кажа, ще го направя...
Не знам ти какви кросфитъри познаваш, дали познаваш и дали имаш намерение да познаваш...но наистина малко рязко се изказваш...
Дано някой слънчев ден намериш време в супер натоварения си график и потренираш с мен...и да видиш, че “функционалноста”(тази дума чак почва да ме дразни!!!), спомага и за визията...и за бицагите, и за пресата...:)
И наистина пиша с добри чувства...
Форумът е такъв, какъвто си го правим ние!!!
Един печелил, друг губил...трети станал треньор...така ги пишете тия неща, без изобщо да познавате хората и да им знаете историята...
28.08.12
13:01
Solomon Kane, дано повече хора са с такъв борбен дух като теб :)
NRG, писах, защото ме провокира стероиди=бодибилдинг. Не забравяй и за натуралния бодибилдинг. Не е толкова малък колкото си мислиш :) А и в IFBB вече толкова се изродиха, че да почнеш там да участваш е като да си подпишеш смъртната присъда. Там, за да си конкурентен не ми се мисли какви неща трябва да си причиниш. Все повече хора се насочват към натуралния спорт и стига и спонсори да се появят там - ще изгрее слънцето и за тях.
28.08.12
14:05
казано от NRG на 28.08.12, 03:54:
а за стероидите.. темата табу.. преобладават мнения на квартални разбирачи. Ще е добре да има някъде синтезирана литература на високо ниво я за стероидите, я за алтернативните им заместители. Но бб-теам е обречен от политиката си, за изцяло здравословен живот.. което е леко неосъществимо и ще продължи да се ограничава в тази насока.. така и ще загуби шанса да привлече нови хора занимаващи се именно с бодибилдинг в пълната му сила.
решението е форум с ограничен достъп, сериозен модераторски контрол, без възможност за пускане на мнение без преглед от модератор, оторизация за достъп само с препоръка и каквото още се сещаш - точно защото “зобенето” в България е еманация на слуховете, непроверените неща и непознаването на физологията и биохимията. Чудеса се случват, чудеса, почне ли някой с 50 см ръце да ти говори за цикли и дози :D Аз лично съм чувал неъобразимо уникални щуротии и то от сериозно трениращи...
Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.08.12 16:00.
28.08.12
14:15
Включвам се в дискусията със закъснение, моля да бъда извинен - бях на почивка. Това е и причината да наизлязат еднотипни материали - вината е изцяло моя, от там не успях да подредя календара с публикациите.
Благодаря на всички за градивната критика, особено на Камен Илиев и CarnalK, които ми дадоха добри идеи. Митко вече отговори на доста от въпросите.
Уви, с г-н Ivanov е трудно да водя дискусия - поиска деактивация на акаунта си, а публичните монолози не са етични.
Стефан Стаматов, имате интересни идеи. Разсъждавате за политиката на публикациите и насоките ни, като твърдите, че по-популярните и зрелищни теми изместват фокуса. Това е твърде прибързано заключение. Предизвиквам ви да направите следното - пазарен анализ на спорта у нас.
На мен ми се наложи да правя подобен преди половин година. Ще споделя някои детайли. В рекламата на спортните зали регистрирани у нас, думата бодибилдинг почти не присъства или присъства в клубове развиващи дейност в малки населени места. Процентът на спортните клубове, регистрирани у нас като фитнес зали, не надминава и 1/5 от броя на всички регистрирани в министерство на спорта. Прогнозата ми е че ще продължава да намалява като пазарен дял. Защо?
Ами този процес вече се е случвал - в западна Европа. За масата трениращи, фитнесът (за бодибилдинг изобщо не се говори) е скучен спорт и това се увеличава с възрастта. Не вярвате? Отидете на който искате портал за групово пазаруване и потърсете нещо с бодибилдинг. Вижте офертите, сравнете ги като бройка. Макар това да не е неутрално проучване, пазарното предлагане е ясен знак какво се търси. Говори се за отслабване, форма, тим блдинги, забавление, а фитнесът като средство не е афиширан.
При все, от началото на годината до сега повече от 1/3 от материалите ни са на фитнес тематика. Това какво ви говори? Въпреки че редакторът на съдържанието е наясно за преразпределението на пазара на спорта, решава да не забравя фитнеса, а дава гласност и на културистични тематики. Да забелязахте появата на ретро бодибилдинг личности и програми на билдери класици? Причината е, че сме издание с традиция, което се разширява без да забравя за корените си. Това обаче, няма как да се случи без автори, които да имат интерес да пишат в дадената насока. На последните - публично благодаря!
head_hunter, ти вече над 8 години не спря да се сърдиш, да мрънкаш, да обиждаш и да даваш категоризации на ръба, че и отвъд правилата на форума от позицията си на “авторитет”. Фактът че още пишеш е показател за толерантност и отвореност към критика, била тя и безкрайно деструктивна или спортен хейт. Ако ми посочиш едно, единствено мнение в което се подлагаш на самокритика или искрено се извиняваш на някого за нещо, ще ти се извиня публично. До тогава за мен си оставаш егоцентрик. А иначе лукуми с “последното мнение” сме ги гледали и пак ще ги гледаме, не че ми се иска - несериозно е.
Сега за измислените материали. Ако сложим източници - били лош превод, ако не сложим - били “лична интерпретация на автора”. Ако разредим бройката, за да качим качеството вмествайки изследвания и таблици - пишем “от дъжд на вятър” и “непрактични, неща без полза”. Я дай една твоя публикация, да я разгледаме и анализираме? :)
ПП: Защо му беше на Уидър да създава фитнес индустрията в САЩ? Не можеше ли да си остави само бодибилдинг течението. Хайде да хейтваме и него, в крайна сметка сам си е виновен, че превърна билдърите в малцинство... (Не без ирония... :) )
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 28.08.12 14:27.
казано от NRG на 28.08.12, 03:54:
Но бб-теам е обречен от политиката си, за изцяло здравословен живот.. което е леко неосъществимо и ще продължи да се ограничава в тази насока.. така и ще загуби шанса да привлече нови хора занимаващи се именно с бодибилдинг в пълната му сила.
Напротив! Напълно осъществимо е. Това,че всеки ден се появяват по 2-3 дневника и всеки ден има по 5-10 нови регистрации доказва че точно това е правилната линия. Няма нужда този популярен сайт да се замесва и забърква с с разни допинги,наркотици,анаболи,химии. Всеки е свободен да се дрогира извън тоя сайт. Защо ние тук трябва да бъдем свързани с всичко това и да носим едва ли не моралната отговорност за някои инциденти като случаят с оня 20-22 годишен умрял в токсикологията на Варна. От анаболите с които се е тъпчел от голям зор да стане за два месеца Рони Кулман и Дориан Йейтс взети заедно. Има си достатъчно литература в нета,книги в педееф формат. И за анаболите и за наркотиците,как се бодат на задника,кога и по колко пъти. Не знам защо тоя сайт трябва да се забърква с всички тези неща и правилно не се забърква. Той и така си е популярен. А може би някои конкуренти се опитват да го забъркат с анаболите и всякакви химии. И по тоя начин да сринат авторитета му като сайт за фитнес,спорт и здравословен начин на живот.
А ако момчето имаше достатъчно достъпна информация за това което прави дали щеше да постъпи по същия начин, дали щеше историята му да завърши по същия начин ? Не?
А наркотиците къде ги замесваш.. нима имат нещо общо с допинга ? :D Убиваш ме.
А дай като има пдф книги.... да затрием всички форуми и да си четем букварите само..... Къде отива обмяната на опит.. къде отиват различните интерпретации на суровата информация ?
Мисля, че е време да се говори за нещата такива каквито са. Когато се подминава един проблем той не се решава... По-добре е да се помисли как да се смекчат обстоятелствата и последствията при ползата на каквито и да е препарати.. от колкото всеки да опитва на собствен гръб лошата страна на своеволията си.
Я огледай нивото на спортуващите във форума. То е посредствено. Тук хората с резултати са...... 0.01%. За пръв път от години ще има един състезател по културизъм... и ако си мислите, че той дължи напредъка на форума... лъжете се доста.
За воденето на напълно здравословен живот.. няма какво да коментирам... Естествено, че е възможно да се спазват прости принципи на добро хранен и добър бит..., които водят до някакви изгоди, но това не е ИЗЦЯЛО здравословен живот... вземи стресът в ежедневието, вземи под внимание и останалите външни фактори и променливи и ще разбереш какво имам предвид.
А какви конспирации виждаш.. смешно ми става.. Всъщност не ми е смешно, тъжно ми е.
Мнението ми не е за коне с капаци.
@Джеймс Напълно подкрепям. И на мен това ми се върти из главата и ще се осъществи то... ама друг път.
Мнението беше редактирано от NRG на 28.08.12 16:42.
Това е смешно,защо да не се говори за стероидите?Както се говори за наркотиците,не ме разбирайте погрешно не казвам да споделяме колко мг. венозно,колко орално и как да излезна от цикъл с 6 препарата,а да се наблегне на всеки отделен стероид отделно и да се опишат негативите от него,защото не можете да си представите какви ли неща съм чувал и чел за един и същ препарат.И тези слухове се разнасят по-бързо и от народна приказка и лошото е,че хората им се връзват и гледаш как 14,15,16 годишни дришлювци си вземат CH4(хим. формула на едно вещество с подобно име) :D и едни ми разправят как от това се изкарва преса,други,че баницата расте,а дори видях един идиот приемащ ме..н и още вечерта в дискотеката обръщаше бутилките с уиски докато е в цикъл :X Може би идеята е добра ако се подходи с чисто информационна цел за негативите и за опасносноти,а не да си коментираме циклите на този и онзи(такива коментари трябва моментално да се трият).
ПС. лично съм против стероидите и допинга(дори и дмаа :D)
Нито съм против допинга, стероидите, негрите, циганите, политиците...нито към никой...
Линията на поведение на бб-тийм, относно писането за стероиди я подкрепям отвсякъде!!! Абе вижте примерно за едни яйца или за креатин какви безумни тъпанарщини се изсипват...представете си, че сега си говорин за Анаполон...че то някой ще се самоубие...10000%...
Идеята на Сашо за отделен раздел с ограничен достъп и контрол е идеална...
Честно да ви кажа от самото начало тая тема ми изглежда тип “кучетата си лаят, а кервана си върви”. Не виждам някакъв особен практически смисъл от нея - нито сайта ще промени посоката на развитието си, насочеността на публикациите или политиката си относно стероидите, нито пък “недоволните” потребители ще променят поведението си - ще продължат да си пишат и коментират теми (с изключение на “ощипаните госпожици”), да изказват мнения, одобряват или хейтват...и всичко в темата се превръща в един безцелен виртуален бълвоч от думи, увиснали в пространството. Каквото и да си говорим, докато взаимните ползи за сайта/форума и потребителите са повече от минусите, едва ли ще има някаква промяна в някоя от насоките, за които стана дума тук.
Иначе има и някои добри попадения в темата, но те минаха някак измежду другото и се изгубиха в общия спам.
Мнението беше редактирано от Петър на 28.08.12 17:38.
28.08.12
18:54
казано от James Hinks на 28.08.12, 14:05:
решението е форум с ограничен достъп, сериозен модераторски контрол, без възможност за пускане на мнение без преглед от модератор, оторизация за достъп само с препоръка и каквото още се сещаш...
Има такъв немски, но си плащаш по 50 EUR за достъп :D
По темата за стероидите - според мен нямат никакво място в бб-теам. Никакво.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 28.08.12 18:54.
28.08.12
19:48
казано от Ради Хаджирадев на 28.08.12, 18:54:
казано от James Hinks на 28.08.12, 14:05:
решението е форум с ограничен достъп, сериозен модераторски контрол, без възможност за пускане на мнение без преглед от модератор, оторизация за достъп само с препоръка и каквото още се сещаш...
По темата за стероидите - според мен нямат никакво място в бб-теам. Никакво.
Вероятно е така,защото и хората,които разбират може да се преброят на пръстите на едната ми ръка.
Мнението беше редактирано от Teen Power на 28.08.12 19:49.
28.08.12
19:58
казано от Владимир Недков на 28.08.12, 14:15:
head_hunter, ти вече над 8 години не спря да се сърдиш, да мрънкаш, да обиждаш и да даваш категоризации на ръба, че и отвъд правилата на форума от позицията си на “авторитет”. Фактът че още пишеш е показател за толерантност и отвореност към критика, била тя и безкрайно деструктивна или спортен хейт. Ако ми посочиш едно, единствено мнение в което се подлагаш на самокритика или искрено се извиняваш на някого за нещо, ще ти се извиня публично. До тогава за мен си оставаш егоцентрик. А иначе лукуми с “последното мнение” сме ги гледали и пак ще ги гледаме, не че ми се иска - несериозно е.
Сега за измислените материали. Ако сложим източници - били лош превод, ако не сложим - били “лична интерпретация на автора”. Ако разредим бройката, за да качим качеството вмествайки изследвания и таблици - пишем “от дъжд на вятър” и “непрактични, неща без полза”. Я дай една твоя публикация, да я разгледаме и анализираме? :)
От обяд ме сърбят пръстите да ти отговоря в мой стил, но ще е е малко по меко ;) Първо мислех да те пратя да вървиш на едно тъмно, топло и влажно място, но реших, че не си заслужава.
Владимир Недков, първо не съм коментирал личните ти качества /както в случая ти правиш/, а съм коментирал твои статии и разсъждения или, който не е съгласен със вижданията ти ще получи няколко епитета бонус? Мога и още неща да коментирам за работата на форума и неща, които ги има написани черно на бяло /естествено в админ панела, ако съществува още, но ще се въздържа към момента/. Толерантност-а на екипа е друга тема - благодаря за, което, но май забравяш годините, които съм прекарал във форума модерирайки, та нещата са балансирани лекинко.
Ето ти самокритиката, която си пожела:
казано от head_hunter на 05.08.12, 01:09:
казано от Valdis на 04.08.12, 18:18:
Въпросът бе по-скоро риторичен. :D Но не ми се задълбаваше по въпроса с хипер-мега популярната на щатския пазар марка. :D
Аз съм си тъпо парче и за такива, като мен обяснявай :D :D :D
И не закъснявам с извинението, което също искаше да видиш:
казано от head_hunter на 27.07.12, 13:03:
казано от adriana borislavova на 27.07.12, 12:49:
а и се съмнявам,че ще има някое момче/мъж,който да хареса големи и увиснали гърди..
Мъжете се делят на две групи:
-цицофили
- цицофоби
Първите обичат големите, а вторите мразят малките :D :D :Dп.п. Сори, налегнала ме е простотия :D
Вярно, че не съм паднал на колене, посипвайки главата си със пепел, но дано ти свърши работа!
Извинението ти ли - сам можеш да се сетиш, какво да направиш със него. ;) Мнението ти за мен - повече ме интересува популацията и размножаването на калинките.
Моите публикации ли? Ами никога не съм се напъвал да се правя на автор, защото съм на принципа, че човек или прави нещо, като хората или не се захваща! Иначе е лесно да се преведе нещо от тук, да се копне нещо от там, да се извади друго от учебник или книга, забърканата смес да се гарнира със малко собствени размисли и да се предостави на читатели, които не правят разлика между протеин и стероиди. И по-горе съм написал, че имаш статии, които стават /коментирал съм ги или съм ги посочил, като пример/, но винаги има, какво още да се желае преди да публикуваш един материал. Не веднъж съм приемал критики, към начина ми на модериране /или поне съм ви изслушвал без да ви лепя епитети и определения/, та е хубаво да се научиш и ти да го правиш. Виждам, че си се засегнал, та явно съм нацелил болно място, защото можеше да се помъчиш да вникнеш в казаното от мен, а не да ми подскачаш ръсейки епитетчета. До скоро те уважавах, но днес така ми падна в очите, че е трудно да ти го обясня дори със епитети или наченките ти на поведенчески анализ /по-добре си сглобявай статиите :D/. Съжалявам, ако приемаш работата си, като научен работник и, че едва ли не си написал трудовете на живота си, но не се засягай - просто статии са /както по-горе написах - поне 30 човека могат да проверят твърденията изложен в тях и да прецени за себе си/.
Похвално е и желанието ти да се сравняваш със мен, чрез статии (giggle)
Сега можете да ми деактивирате акаунта по моя молба или да си начешеш егото и да ми удариш БАН, но аз повече работа тук нямам и не смятам да продължавам комуникацията с теб или със някой друг ;)
28.08.12
20:42
Рядко пиша тук, но много чета форума. Моля ви, не го пипайте! Форума е за фитнес и здравословен начин на живот. Да си “фит”, да си във форма, може да се постигне и с бодибилдинг, и с кросфит, и със зумба, с боен спорт, волейбол и др. Няма лошо изданието да обръща внимание на всички възможни аспекти на добрата спортна форма и начините за постигането и. Който иска специализация, спокойно може да си закупи литература и да се самообразова, да запише НСА, да се присъедини към някой отбор, ако иска. ББ - тийм е за непрофесионалисти. За хора, които работят нещо, имат семейства, учат, пътуват. Никой от тук няма да е олимпийската делегация в Рио, нито ще се изпъчи на подиума или ринга в Лас Вегас. Ако някой го вълнува нещо специфично, спокойно може да си пусне тема и да получи отговор, от тези, които смятат, че са компетентни в дадената сфера. Но да има предвид, че профитата рядко пишат в нета:). Иначе и на мен ми се иска да си чатя с Иван Стоицев за щанги или Владо Ризов да пусне тема с програма за силов трибой, ама те само тренират и си нямат офис с компютър и свободно време:).
Здравословния начин на живот пък включва и хранене, сън и всякакви способи за съхраняване и подобряване на зравето. Няма нищо лошо да се пускат по някоя и друга здравословна рецепта или съвет за релаксация по метода на каланетиката:).
Общо взето бб-тийм е единственото място в в българското интернет пространство, където има достатъчно информация за толкова мнго страни на спорта. Преди време имаше и др. форуми, но единия се изроди и прилича на психодиспансер, а другия го закриха, вероятно поради същата причина.
Искате да обсъждате стеориди - Харно! Интересно ми е колко човека имат хал-хабер от стероиди? Ама не във форума. В България питам. Колко от тях пишат тук? И да направим специална секция кой ще я модерира? Трябват поне 3-ма дипломирани лекари. Аз лично, не мога да си представя да си бърникам хормоните, щото яката батка от форума ми е дал някакъв акъл.
Нека ББ-Тийм си остане мястото, където непрофесионалисти, си дават непрофесиналните мнения, на други непрофесиналисти! Вероятно и резултатите ще са непрофесионални, но знаете ли колко общо има професионалния спорт със здравето?
28.08.12
21:38
Тази тема излезе твърде много от основния си фокус и според мен емоциите не допринасят добре за нея. Позволявам си да я затворя, като бих искал да благодаря на всички участници в нея. Наред с всичко бяха споделени ценни съвети, поуки от които може да бъдете сигурни, че сме си взели.
Екипът остава на разположение за обратна връзка - моля, ползвайте формата за контакт или пишете на мен.