21.08.12
11:31
Здравейте,съфорумници искам да споделя нещо с вас.Забелязвам някаква много,много,много тревожеща тенденция в този така хубав сайт(за жалост).Не знам от къде или на кого му хрумна идеята да превърне бб-тийм в “бг-мама” или “майстор готвачи”.Къде са хората,който пишеха теми за бодибилдинг?Не знам какво е станало,но това вече не е бб-тийм.Ок ясно е,че залагате на новите спортове като кросфит,но последните месеци не съм видял една тема различна от кросфит разни там методики и нови рецепти :Х
Направо се чудя,защо влизам в сайта,може би от съм болен мазохист :D.
Вземете пример от вашите конкуренти сил.... и фит1….. в техните блогове и медия всеки ден се появяват интересни теми за четене свързани да правилно четете свързани с бодибилдинг!Ето в такива сайтове е интересно да влезнеш и да прочетеш нещо,което може да е по-различно от “сиренки” и “санди” :D
Съветвам Ви,ако продължавате в същият дух да си смените името............
ПС вижте как изглежда сайта с последните си теми :Д
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.08.12 21:19.
20.08.12
23:39
Аз имам предложение - погледнете последните 5 статии или последните 10. Какво стана с форума? Не е ли за бодибилдинг и други спортове, а не за други спортове, готварство, кросфит ..... и в дъното за бодибилдинг? Разбирам, че форумът се стреми да печели нови и нови фенове във фейса и на самия сайт, но на последно време чета само за кифли, сиренки, кросфит момичета и домашни програми за отслабване. Това си е вашият форум и може да си пишете за каквото си искате, но май се казваше ББ - тийм или бъркам? Напоследък клони към БГ мама.
20.08.12
23:47
казано от Камен Илиев на 20.08.12, 23:39:
Аз имам предложение - погледнете последните 5 статии или последните 10. Какво стана с форума? Не е ли за бодибилдинг и други спортове, а не за други спортове, готварство, кросфит ..... и в дъното за бодибилдинг? Разбирам, че форумът се стреми да печели нови и нови фенове във фейса и на самия сайт, но на последно време чета само за кифли, сиренки, кросфит момичета и домашни програми за отслабване. Това си е вашият форум и може да си пишете за каквото си искате, но май се казваше ББ - тийм или бъркам? Напоследък клони към БГ мама.
Много вярно за жалост,не знам къде са хората,които пишеха статии за бб.Вижте вашите конкуренти фит1 и сил. в блоговете им преливат от статии всеки ден нова статия за бб и са доста интересни.Тук статия не съм чел нова от сумати време...............
Само готварство и кросфит системи,наистина вижте как се казва сайта,не е 100% нахрани кросфитъра :Х
21.08.12
11:33
Има нещо вярно.. :D
21.08.12
11:35
Съблазнявам се да ти отговоря така, както заслужаваш, но ще се съобразя и този път.
Каква информация би искал да видиш на сайта?
Това ли е начинът и тонът, с които трябва да се обърнеш към BB-Team?
Припомням, че BB-Team е медия, отразяваща активния и здравословен начин на живот.
Това е понятие, което има доста по-широк смисъл от бодибилдинга.
21.08.12
11:38
Все едно, че като влезеш в Т-Нейшън, няма статии свързани с хранене, рецепти, кросфит, пудовки, кондиции, нови методи на трениране, фоам ролери.
21.08.12
11:41
казано от Georgi Ivanov на 21.08.12, 11:31:
Къде са хората,който пишеха теми за бодибилдинг?Не знам какво е станало,но това вече не е бб-тийм.Ок ясно е,че залагате на новите спортове като кросфит,но последните месеци не съм видял една тема различна от кросфит разни там методики и нови рецепти :Х
Тази моя статия излезе преди по-малко от месец. Тя е точно за бодибилдинг. Не е единствената, нито ще бъде.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 21.08.12 11:42.
21.08.12
11:42
казано от Мила на 21.08.12, 11:38:
Все едно, че като влезеш в Т-Нейшън, няма статии свързани с хранене, рецепти, кросфит, пудовки, кондиции, нови методи на трениране, фоам ролери.
Мила къде видя сиренките :Д
А какво значи бб-теам двете “Б” за какво стоят? За здравословен живот :Д,май само аз ги разбирам грешно нещата
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 21.08.12 11:45.
21.08.12
11:45
Ами да им предложим да ги публикуват тогава :D
Не бе, Георги, палите се за ненужни неща. Има потребители, които влизат само заради рецептите, други заради суплементацията, трети заради кросфита, други пък заради ББ статиите.
21.08.12
11:46
Излиза,че билдърите сме малцинство :D
21.08.12
11:46
Е, та ти не ядеш ли ?
Какво лошо има да видиш нещо, което ще ти разнообрази менюто ? ;)
Материали за бодибилдинг има достатъчно, не знам защо си мислиш, че са малко ? Може би чакаш някаква секретна схема, по която за 6 месеца ще вземеш профи карта ?
Да не говорим, че масово се задават едни и същи глупави въпроси...чиито отгвори са леснодостъпни с търсачката и малко мислене.
А, и да - едни от най-добре изглеждащите във форума са кросфитъри ;)
Ако толкова държиш на чистите бодибилдиг материали - да ти пратя всички броеве на вестник “Мускули” (puke) :D :D
21.08.12
11:49
казано от James Hinks на 21.08.12, 11:46:
Е, та ти не ядеш ли ?
Какво лошо има да видиш нещо, което ще ти разнообрази менюто ? ;)
Материали за бодибилдинг има достатъчно, не знам защо си мислиш, че са малко ? Може би чакаш някаква секретна схема, по която за 6 месеца ще вземеш профи карта ?
Да не говорим, че масово се задават едни и същи глупави въпроси...чиито отгвори са леснодостъпни с търсачката и малко мислене.
А, и да - едни от най-добре изглеждащите във форума са кросфитъри ;)Ако толкова държиш на чистите бодибилдиг материали - да ти пратя всички броеве на вестник “Мускули” (puke) :D :D
Държа да прати ги ако можеш :Д ,мисълта ми е,че излизат нови схеми ,проучвания и тн,та дори и нови добавки,за които може също да се пише и никога не е излишно да прочетеш нещо ново,нали?
21.08.12
11:54
казано от Georgi Ivanov на 21.08.12, 11:49:
...излизат нови схеми ,проучвания и тн,та дори и нови добавки,за които може също да се пише и никога не е излишно да прочетеш нещо ново,нали?
Напоследък BB-Team представи материали за доста билки. Тези за адаптогените са особено интересни. Ето ти новост - суплементите не са само протеин и креатин, има доста по-интересни нещица на този фронт.
21.08.12
11:54
Ще ти ги пратя - само да не ги върнеш на вторични суровини, да ги изчетеш трябва...
Излизат много нови неща, а повечето нови неща са добре забравени стари :)
Кажи нещо, което конктретно те вълнува, че да се търси и да се пусне ? Щото доколкото знам се подготвят доста нови материали ;)
Какво се разбира под “Статии за бодибилдинг”? Нещо като в списанията с гръмки заглавия “45 сантиметра ръце за 3 месеца” “12 седмици до six-pack”, “намазаният с олио Джей Кътлър тренира крака обут само в speedo (no homo)”?
Предвид каква е тенденцията във фитнес индустрията, то изданието си е доста хардкор. Няма статии за powerplate, лъскави рекламки на zumba, bodypump и тн. Просто залата вече не е място само за сериозните силачи и билдъри. Най-предпочитаните клиенти са 40+ стабилна работа, курсове, купува си програмки, добавки и ти ползва целия спектър услуги. И такива зали правят някой от най-известните силачи. Това е.
21.08.12
11:59
казано от James Hinks на 21.08.12, 11:54:
Ще ти ги пратя - само да не ги върнеш на вторични суровини, да ги изчетеш трябва...
Излизат много нови неща, а повечето нови неща са добре забравени стари :)
Кажи нещо, което конктретно те вълнува, че да се търси и да се пусне ? Щото доколкото знам се подготвят доста нови материали ;)
How To Combat CNS Overtraining,How To Combat CNS Overtraining примерно
казано от CarnalK на 21.08.12, 11:59:
Просто залата вече не е място само за сериозните силачи и билдъри. Най-предпочитаните клиенти са 40+ стабилна работа, курсове, купува си програмки, добавки и ти ползва целия спектър услуги. И такива зали правят някой от най-известните силачи. Това е.
Много вярно,за жалост :(
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 21.08.12 12:02.
21.08.12
12:03
казано от Georgi Ivanov на 21.08.12, 11:59:
,How To Combat CNS Overtraining примерно
Мога да ти отговоря в два реда ;)
Защо е нужно цяла статия да се пише ?
21.08.12
12:06
Ти можеш и аз мога,защото съм чел материала в бб.ком,но другите,които не знаят английски?
21.08.12
12:07
казано от Georgi Ivanov на 21.08.12, 12:06:
Ти можеш и аз мога,защото съм чел материала в бб.ком,но другите,които не знаят английски?
Аз не чета(особено пък на английски) :) Аз мисля и пиша ;)
Пък и това са основни неща, които би трябвало да са ясни на всеки(айде на почти всеки).
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.08.12 12:07.
Държа да прати ги ако можеш :Д ,мисълта ми е,че излизат нови схеми ,проучвания и тн,та дори и нови добавки,за които може също да се пише и никога не е излишно да прочетеш нещо ново,нали?
Нищо ново няма, вярвай ми. Следя нещата от 20 години насам и мога да ти гарантирам, че поне за това време не е открито нищо интересно, едни и същи неща се пишат и дъвчат постоянно. Ефективните методики и системи са открити преди много десетилетия.
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.08.12 12:14.
21.08.12
12:18
казано от Петко К на 21.08.12, 12:13:
Нищо ново няма, вярвай ми. Следя нещата от 20 години насам и мога да ти гарантирам, че поне за това време не е открито нищо интересно, едни и същи неща се пишат и дъвчат постоянно. Ефективните методики и системи са открити преди много десетилетия.
Значи смяташ,че щом всичко е написано и казано дай да го направим сайта кросфит-стреетфит-шеф-теам.ком?Там нещата още не са доизпипани ми се струва,разбираш ли аз все си мислех,че двете “бб” в името на сайта идват от боди и от билдинг,но явно греша.Моля споделете абривиатурата какво значи?
21.08.12
12:28
Няма нищо лошо в това да се публикуват статии за хранене!Като не ти харесва нещо на теб не значи,че другите хора нямат интерес към него!Не виждам и защо всяка седмица е нужно да пише нещо свързано с бодибилдинга,след като всичко нужно за да прогресираш от съвсем начинаещ до напреднал билдър вече го има в сайта.Като започнем от хранителни режими,фитнес програми,упражнения та до статиите за здраве и историята на велики имена в индустрията!Също така се задоволяват нуждите не само на хора занимаващи се с фитнес,но и на такива,които практикуват кросфит,стрийт фитнес и т.н!Лично аз ако не бях попаднал на този сайт,все още щях да повтарям глупавите грешки от преди няколко месеца,които правих!С помощта точно на материалите в сайта и на хората в него успях да се ориентирам кой е най-правилния избор за моето развитие!Освен това ако посетиш някой друг сайт,свързан с фитнес,още от самото начало ще видиш,че се стремят възможно най-убедително да те накарат да закупиш поредната добавка за да направиш “бицарата от 35 на 40 за 1 месец” и по този начин те изкарват пари,а няма да има някоя система за отслабване,от която имат нужда хората с наднормено тегло например!
казано от Georgi Ivanov на 21.08.12, 12:18:
Значи смяташ,че щом всичко е написано и казано дай да го направим сайта кросфит-стреетфит-шеф-теам.ком?Там нещата още не са доизпипани ми се струва,разбираш ли аз все си мислех,че двете “бб” в името на сайта идват от боди и от билдинг,но явно греша.Моля споделете абривиатурата какво значи?
Bodybuilding се превежда като изграждане на тяло или телостроителство - а това значи много неща и може да става по много начини.
21.08.12
12:31
казано от Georgi Ivanov на 21.08.12, 12:18:
Всичко “ново”, което е наистина работещо е свързано малко или много с функционалното трениране. Сега, че ти и още 4-5 човека не се кефите на този вид трениране е отделен въпрос ;) Обаче това е една необятно поле от теми и много малко са хората, които имат познания в него, а ползите от такова трениране в определен период са много големи, дори и за класически културистично трениращ. Звучи невероятно, но сам засегна темата с ЦНС и “претеренирането” и ако имаш познания и помислиш по въпроса ще видиш, че наистина има смисъл в това, което ти казвам. Най-малкото е противоестествено да налагаш на тялото подход за трениране, който е основан на разделяне - тялото работи като едно цяло, знаеш ли как да го накараш да работи по-ефикасно, то ще имаш нужните сила/хиперторфия/симетрия...
21.08.12
12:33
Сайта е това, което потребителите му го правят. Ако търсите интересна информация пускайте интересни теми и не разчитайте някой да ви го сдъвче в рамките на една статия. В спора се ражда истината.
21.08.12
12:37
@Solomon Kane много ама много си прав,евалата :)
ПС @Никола Фингаров мнго ми харесва,когата някой толкова,чел като теб и ги разбрал всички неща после ми пише лс та за хелп само това не го схващам,майна стегни се малко
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 21.08.12 12:40.
Какво толкова против тоя кросфит имате не знам ... И като е кросфит какво? Не може да build-неш body ли? Повечето кросфитъри в сайта имат по-хубави тела от “bodybuilder-ите” тук. А и какво, като има статии за хранене? Не е ли то едно от най-важните неща за здравословния начин на живот? А това с “бг-мама” си го извади от ръкава ... Къде видя някаква статия от рода на “Правилно хранене с шише” и “Тъпо ли ще ми е бебето ако сме пушили марихуана като сме го правили”? Е*ати тъпотиите ....
Между другото,топлата вода и велосипеда са измислени отдавна :)Статиите са безчет,стига да ти се чете...Аз лично съжалявам,че засега ми се е изгубил първия брой на “Правете мускули”...носталгия от 93-та...Ще го намеря де,но идеята ми беше,че основните принципи на бодибилдинга са ясни от десетилетия...този сайт е една прашинка...в мрежата и в литературата :)
21.08.12
14:25
Нека не забравяме, че “повечето кросфитъри в този сайт” са тренирали и преди да разберат за кросфита. Някои от тях са се явявали и на състезание по бодибилдинг.
21.08.12
14:39
казано от Oranje на 21.08.12, 14:25:
Нека не забравяме, че “повечето кросфитъри в този сайт” са тренирали и преди да разберат за кросфита. Някои от тях са се явявали и на състезание по бодибилдинг.
Нормално,все пак кросфита е с богата от история от има няма 11 години.Всичко е мода,давам ти пример с храненето.До преди няколко години всички се хранеха билдерски(не всички имаше се и хора на цх,но не го знаеха :Д),появи се цх като мода и гледай какво става 90% от дневниците цх.Не казвам,че е лошо да има статии за храни или за крос фит,за да се посещава сайта се гледа общият интерес,но не забравяйте и онези макар и малко останали билдъри......
А относно това да вдигните високо глава и да кажете “Ние имаме всичко ,защото ти е повече?” това е безумие,няма място където има всичко и няма,човек,който да знае всичко!
Човек се учи докато е жив,и винаги се стреми да надгради постигнатото!!!
21.08.12
14:42
След така зададен въпрос в началото на темата имах готов и аргументиран отговор, който обаче се поизгуби между отговорите на съфорумниците - благодаря за което, мислим доста еднакво. Все пак ще си позволя да допълня с мнението ми като представител на екипа.
Понятието “бодибилдинг” за нас не означава само и единствено професионален такъв - онези големи момчета, към които може би се стремим, но поради ежедневие, отговорности и възможности няма как да станем. Бодибилдинг означава много повече направата на обем тук-там по тялото ни. Обръщаме внимание именно на това.
Абстрахирам се, че си дал скрийншот от такъв момент на началната страница, в която дозировката “анти-бодибилдинг” статии преобладават. Изцяло наша грешка е, че сме го позволили. За справка все пак, ако върнеш лентата назад, ще ти направи впечатление, че заснетата поредица гъмжи от тестостерон.
Не е част от нашата политика да пишем статии с булеварден характер, само и само да излиза нещо ново. Полагаме все по-сериозни усилия публикациите ни да са аргументирани, подкрепени с източници, а и за целия този труд да стои реален автор с отговорност за написаното.
Приоритет ни е, в рамките на 1-2 статии да кажем възможно най-много за дадената тема, така че и да може да я прочетеш за обща култура, и да я използваш като справка, когато такава ти е необходима.
Не публикуваме нечие съдържание, което със съмнителна достоверност сме локализирали и подписали с псевдоним или просто “екип”.
Целият ни екип работи с ясното съзнание, че подобен тип статии може да са твърде в дълбокото, неатрактивни, ненадъхващи и друго “не-”, по избор на четящия. Аудиторията ни обаче очаква да чете това, което досега сме публикували и да следваме линията ни на поведение. Знаем, че може да сме по-добри, знаем и къде може да сме по-добри, опитваме - най-важното, без това да е жертва на тежка комерсиализация и плиткост на информацията.
В крайна сметка всички се стремим да сме здрави, силни и добре изглеждащи. Даваме цялата си енергия да помогнем да направите това по начина, по който заедно вярваме, че е правилен.
Ако се търси повече .. entertainment и по-малко фактология и реални примери от обикновени хора като всички нас, трудно ни е да помогнем, защото няма да изневерим на аудиторията си.
21.08.12
17:35
Един от хората,за които говорех,които пешеха си точно ти.Искам да ти кажа с цялото си уважение Браво за положеният труд,чел съм статиите ти и много ми харесват-подробно написани,с източници,абе както си му е реда по европейски :D.
Дълбоко оценявам труда на целият екип,които също пишат страхотни статии :).
Снимката е напълно реална,не е фотошоп просто така изглежда в момента вашата начална страница!Което както казах показва много лоша тенденция,не казвам,че е лошо да се пише други спортове или за храни,но казвам да слагате поне една темичка за това,което е в основата на сайта,а именно бодибилдинга!
А и коя Ви е аудиторията?
ПС много се дразня когато местите темите без причина!Тази тема е предложение Модераторите спрете се малко и четете,не случайно я сложих там!!!
21.08.12
17:54
Благодаря ти за оценката за моите статии, чак ме е срам пред колегите, тъй като те от научна гледна точка са най-аматьорски. :)
За снимката - разбира се, че е реална, не съм визирал друго. И както казах по-горе, наша грешка при планирането на материалите е, че са излезнали толкова не-типично-бодибилдинг накуп.
За аудиторията - визирах тези хора, които търсят в BB-Team по-задълбочена информация и аргументирани тези. Избрали сме по-трудния път, а именно да предоставим такъв тип съдържание.
Не ни е политиката да пишем “тренирайте като Х, хранете се като Y, спете като Z” или да залитаме по популярни / комерсиализирани теми, покрай които да продадем някой и друг продукт повече. В крайна сметка историята помни, че BB-Team стартира да информира и много, много след това, да продава, ако някой има нужда.
За бодибилдинга - сигурно сме изключителни наивници, но просто не влагаме това значение в думата, което вероятно ще намериш в списания като Flex. Няма абсолютно нищо лошо в бодибилдинг тренировките - нека само да съблечем комерсиалните му дрехи. Не искаме да всяваме или продаваме надежди.
За модерирането - темата ти беше преместена, тъй като не е конкретно предложение, което да направим и да кажем “готово е”. Дискусията е полезна, като смятам, че ще е още по-полезна, ако конкретизираме.
През формата за контакт (или през иконата с въпросителна горе вдясно на екрана) може да ни пишете абсолютно винаги, когато имате идея за статия. Имаме почти 100% изпълнение при предложенията за свързани с тематиката материали.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 21.08.12 17:58.
21.08.12
18:17
Най-важното в този живот е да сме здрави, както казват старите хора. Но именно здравето е най-честата жертва, която хората дават в името на суетата и успеха. Няма друга подобна медия в България, която да обхваща толкова много теми, свързани със здравето, с уникално съдържание, което е аргументирано и подписано от екип от реални хора, с които всеки може да се свърже лесно и да дискутира теми, които го вълнуват.
По отношение на аудиторията - мъже и жени, на различна възраст и с различни интереси, но с една обща цел “Да водят здравословен начин на живот”. Затова и темите са с толкова широк обхват, за да може всеки да намери, това което търси.
Искрено желая успех на BB-team - екипът и всички участници във форума!
И за финал: Не спирайте да “правите нещо за себе си” :)
21.08.12
19:13
казано от Solomon Kane на 21.08.12, 12:33:
Сайта е това, което потребителите му го правят. Ако търсите интересна информация пускайте интересни теми и не разчитайте някой да ви го сдъвче в рамките на една статия. В спора се ражда истината.
Цялата истина в три изречения!
Да разгледаме потребителите - тук едва ли има повече от 30 човека /при 53 410 регистрирани (giggle)/, които са наясно със някои насоки във тренировките /кой хранене, кой добавки, кой тренировъчни методики или всичко на куп/, а останалото е пълна леш. Олигофренски дневници тип “Лична драма”, идиотчета без елементарна култура и т.н. Масова тенденция е идвам пускам малоумщина от сорта “Колко се качва от креатин”, “Отслабване за морето” и т.н., а после паля патката /или каквото там му се намира/ и аре чао. Във края на краищата защо човек да споделя знанията си и опита просто така /по памет от уважаван вече бивш съфорумец/.
Ще цитирам един потребител от този сайт /много уважаван от мен/ със, който си говорихме по въпроса “Ако искаш да прочетеш и да научиш нещо - забрави за Българските форуми.” /цитата е по памет/. Една от причините скоро да не съм писал и един ред тук /вероятно и последния ми пост тук/. Просто в един момент човек се уморява да обяснява елементарни неща на елементарни хора, може би последните месеци ме беше треснала и някаква носталгия по едно друго време, други хора и най-вече един форум от, който не остана почти нищо. И аз, като други преди мен се уморих да преливам от пусто в празно. Сега дори не влизам със акаунта си, а прехвърлям от време на време да видя нещо ново, затварям страницата със съжаление - все същото.
Просто нивото в един момент падна, фактори много.
21.08.12
19:45
Хед-Хънтър казвал съм го и преди и пак ще го кожа,ти си един от малкото хора на които много ценя мнението и просто се чудия как можа да опишеш всичко толково ясно :)
Лошото е,че ми се искаше поне едно нещо да може и в България да стане майка му д.... :(
казано от head_hunter на 21.08.12, 19:13:
Просто нивото в един момент падна, фактори много.
Всичко, което казваш е много вярно. Количеството убива качеството.
НО - няма как да има качество, когато “качествените” потребители НЕ пишат. Много хора, които пишеха преди престанаха - едни станаха треньори и продават знанията си, други явно смениха приоритетите, а трети съвсем се изгубиха.
Но да - да се научи нещо в български форум е рядкост. Винаги съм се чудил, дали няма как да се направи нещо като т-нейшъна - избрани хора да пишат статии за самореклама. не че няма такива статии, но някак я няма тенденцията. Явно е, че пазарът е малък и няма как да се отплаща подобна дейност. Особено за хората, които имат много какво да кажат.
И все пак, не са ли в сила думите на Ганди -”бъди промяната, която искаш да видиш в света”?
22.08.12
00:17
Сайта си го бива. В него има много умни и информирани хора. Не е прекалено комерсиален както списанието Флекс (английското издание, въпреки, че предполагам са по някакъв начин стандартни навсякъде), където има от 226 страници 20 са информация и останалото реклама. Нивото на трениращите хора в България е доста високо и сайта и форума го показват и допринасят за това.
Вече разбрах какво означава думата бодибилдинг и като я чуя ще се сещам за тичащ културист, изпълняващ комплекса Синди, челси или друго от тичащите момичета и държащ сиренка в ръка. ;)
Сериозно вече. както казаха тук - форумът е такъв какъвто си го направите. След като 53 000 искат да четат това добре. Другите 30 винаги могат да кликнат на друга страница. Форумът не губи. Винаги съм казвал, че културизмът е затворен спорт и такъв ще си остане. Хората искат да скачат, тичат и т.н. Какво ли ще е след няколко години на тези страници?
Никой не е казал да НЯМА статии за хранене или кросфит или най-новото тук- стрийтфитнес и лостове :) Аз да попитам защо няма и статии за футбол, волейбол, водна топка, бокс, тае-бо, крав мага и селдифенс? Нима те не са също част от спортовете, които носят здраве, сила и каляват духа и волята?
22.08.12
00:43
Ето една тема, която е намерила място във форума: На 14 и половина съм, ще уча в Лиляната, Пловдив, но в случай, че ако не ми хареса не мога ли да се преместя в Икономическия, като се има в предвид, че балът ми беше 32 и 100% щяха да ме приемат.. ?
По-културистично и кросфитърско от това не мога да се сетя. Само потвърждава думите на хед хънтъра.
казано от Камен Илиев на 22.08.12, 00:43:
Ето една тема, която е намерила място във форума: На 14 и половина съм, ще уча в Лиляната, Пловдив, но в случай, че ако не ми хареса не мога ли да се преместя в Икономическия, като се има в предвид, че балът ми беше 32 и 100% щяха да ме приемат.. ?
По-културистично и кросфитърско от това не мога да се сетя. Само потвърждава думите на хед хънтъра.
Вчера във фитнеса видях отново едно момче, което е ~ 55 кила на 180 - направи три упражнения за предмишница. Сам ми е казвал, че не тренира крака, нито прави тяга.
Един друг буташе 2 шайби по 5 кг на лег пресата и четеше вестник. Миналата седмица две закръглени лелки се уговаряха какъв точно сладкиш да си вземат за кафето в неделя в градината на едната.
След всичко това май най-добре да хвърля кърпата и повече да не влизам в залата?
22.08.12
01:17
Има разлика м/у това да се говори и да се пише!А че идиоти е имало,има и ще има това си е факт!