28.08.12
15:24
Привет.На 19 съм от София.Висок съм 186 см и тежа около 75-6.Искам да ви попитам има ли някакъв начин да намаля ханша си без да смъквам от горната част.Талия - 78 Ханш - 99,1.Моля някой да ми обясни подробно,защото вече 1 месец съм на РБД + една програма за начинаещи,но няма голямо подобрение.Дали кардиото да увелича,но тогава няма ли да сваля много от горната част или ми предложете упражнения за изгаряне на мазнини от ханша и горната част на бедрата.
казано от Борисов Борис на 28.08.12, 15:24:
защото вече 1 месец съм на РБД + една програма за начинаещи,но няма голямо подобрение..
Е та ти сам си отговори,все една да питаш от 1 месец съм на ввд и една програма за начинаещ,но бицепса ми още не е 50см какво да правя?
28.08.12
15:34
Нищо не ти разбрах...Не искам да свалям килограми,а да качвам мускулна маса.Помолих просто ако може някой да ми каже дали е възможно да сваля мазнини от ханша и краката докато горната ми част айде не да качва мускулна маса,но поне да не смъквам от нея колкото от краката.Има ли такъв вариант или не?
28.08.12
15:37
Написал си,че няма голямо подобрение.Ако имаш предвид,че няма абсолютно никакво подобрение,това е вече друг въпрос.
На този ръст и килограми много трудно ще свалиш от ханша. Просто трябва да се докараш до някакъв абсурдно нисък процент мазнини, понеже костната стрктура няма как даси промениш. И да - на 80 талия колко ханш искаш? Все пак трябва да имаш някакви пропорции...
Що вместо това не вземеш да качиш обиколките на гърди, рамена и бедра?
Пич,как да ти го кажа по-просто ти тренираш от месец и си на диета от месец и си начинаещ.Сега разбра ли ме?
неможе да се сваля само там за където питаш сваля се навсякъде
бих ти препоръчал упражнения за горната част на тялто като гръб и гърди за да свалиш там по малко
или евентуално да качиш малко маса
последното дето ще свалиш е това от пъпа до колената
успех и търпение
ако нямаш подобрения с този хранителен режим го смени