Тренировката на Zyzz .. Споделете мнението си

Прескочи до:

27.08.12
00:50

Знам за Zyzz от няколко месеца , но до днес не се бях зачудил каква програма прави той ... Поровичках се малко в “нета” и намерих 2 негови програми *не знам коя е истинската но кажете какво мислите и за двете ..*

Програма № 1
Понеделник - Гърди , Бицепс
Вторник - Крака
Сряда - Гръб
Четвъртък - Рамо , Трицепс
Събота - Цялото тяло
Петък и Неделя явно са почивка ....
Повече инфо

Програма № 2
Понеделник - Гърди , Прасец
Вторник - Крака
Сряда - Бицепс , Трицепс
Четвъртък - Рамо
Петък - Гръб

*Повече инфо има в снимката по доло която я открих в официалния фен сайт на Zyzz

Моля споделете какво мислите за тези 2 програмки при положение че тренирам от година и половина и искам малко разнообрази :)

Благодаря ви предварително и поздрави .

27.08.12
02:12

Сплит , като сплит . Нека ти отговоря така :

27.08.12
05:35

То поне да имаше написани упражнения,повторения,методиките му трениране.Така дадената програма абсолютно нищо не означава.

ПП
Що не вземе се позаинтересоваш от някой сериозен спортист,с резултати в спорта,а не позьор като тоя ?

И как по-точно тренира този юнак? Нещо не ми е ясно, то няма и как да ми се изясни. В сряда тренирал гръб... чудесно, но като се сетя колко упражнения знам за тази група и прибавя тези, които не знам, комбинациите стават меко казано много. В този вид дискусията е лишена мисъл за мен.

P.S. Не бях погледнал прикачената картинка. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.08.12 09:24.

Всичко е въпрос на четене. Ако четете като Дявола Евангелието ще има яко хейт. Ако пък не, ето някои неща, които всеки би лайкнал, стига да не разбере, че Зис (или както там се казва) ги е изрекъл: тягата е упражнение номер 1, яжте и жълтъците, храненето е най-важното нещо...
На въпроса на автора: ти си дал 2 разпределения на мускулните групи в седмичен план, а не две програми. Дори поглеждайки на Зис (или както там се казва) програмата от картинката се вижда, че той е дал и кои са упражненията, както и по колко серии се правят, че дори и кои са до отказ. Ако към това прибавиш още няколко неща може да се говори за програма.
Например: имаш сряда гръб и четвъртък рамо. Мога да ти разпиша така програмата за сряда, че четвъртък рамото да е тотален блокаж. А мога и така, че четвъртъка да допълни срядата и стиковането на гръб и следващия ден рамо да е супер. Надявам се разбра, че програма не е само кой мускул кой ден.

27.08.12
10:48

казано от balabanov на 27.08.12, 05:35:

То поне да имаше написани упражнения,повторения,методиките му трениране.Така дадената програма абсолютно нищо не означава.

ПП
Що не вземе се позаинтересоваш от някой сериозен спортист,с резултати в спорта,а не позьор като тоя ?

Имай малко уважение към умрелите.

А и не виждаш ли,че на снимката много ясно са описани упражнинията,сериите и повторенията както и хран. план?

Noctis Caelum

27.08.12
11:14

Аз лично на снимката виждам само програма номер 2,която за мен е рационално подредена.Тази програма номер 1,която си намерил от някъде няма как да ме накараш да вярвам,че я е правил,най-малко,защото рамото му идва след гърба,а ако упражненията за гръб са същите като от втората смятай.

R.I.P.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 27.08.12 11:39.

27.08.12
12:36

Под първата програма съм дал линкче което е малко неясно но ако врътнеш скрола малко по на доло ще видите и “Програмата му” .. Тоест там е описал и точно кои упражнения и колко повторения ..

И все пак благодаря за отговорите :)
Бъдете велики. :)

И двете програми не са нещо уникално според мен. Аз лично бях изненадан, че прави мъртва тяга и клекове ( в програмата където има тренировка за цялото прави тяга два пъти седмично ). Като цяло пича си не е тренирал плажната. Просто е изградил страхотна физика и някой хора се дразнят от това. :)

27.08.12
13:02

“Свещ която гори 2 пъти по ярко , гори 2 пъти по кратко !” - Зиз
А и Зиз не е умрял а просто се е върнал на Олимп

Питате ме защо аз съм му почитател !? Защото аз съм един от многото хора които е мотивирал с начина си на живот . Много ме кефи това че тои е имал шанс за уникален начин на живот и не само че тои го е уползотворил ами дори ги е направил на максимален предел. Други хора които не разбират казват че тои е умрял от химията ... Зиз е зимал химия но в малко количество , а и тои е умрял защото е имал проблеми със сърцето и като е влязал в джакузито “или сауната беше” това много му е навредило :( Също така той много пъти е казвал че той не е култорист , той казва че е бил модел “или нещо от сорта” ..

Това ме кефи мен .. съжалявам но в днешно време мисля че това е на мода , мен лично не ми допадат  “ограмните мъжаги” ...

Мнението беше редактирано от Denislav Rodopski на 27.08.12 13:03.

27.08.12
13:06

казано от Denislav Rodopski на 27.08.12, 13:02:

Ако съм ти баща яко дърпане на ушите щеше да има ;) (devil)
То бива глупости, бива, но някой път прекалявате с това, на кой глупак да се кланяте !

27.08.12
13:19

Мисля обаче че се отклонихме от темата .. Кажете коя от 2-те програми смятате за по добра , защото това гъди-прасец или цялото тяло ми звучи малко странно

27.08.12
13:42

казано от Denislav Rodopski на 27.08.12, 13:19:

цялото тяло ми звучи малко странно

Ти като си се раждал, да не би да си се родил на части и после да са те сглобили на едно ?
Тялото работи като едно цяло винаги и най-силните и издръжливи хора винаги тренират точно така ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.08.12 13:45.

27.08.12
13:47

казано от kristiancho на 27.08.12, 12:47:

И двете програми не са нещо уникално според мен. Аз лично бях изненадан, че прави мъртва тяга и клекове ( в програмата където има тренировка за цялото прави тяга два пъти седмично ). Като цяло пича си не е тренирал плажната. Просто е изградил страхотна физика и някой хора се дразнят от това. :)

Ако си му гледал клиповете,клековете никога не минаваше над 90-100 кг,половинчати бяха,а тягата беше една от най - кривите която съм виждал :Д
Не ме разбирай погрешно,намирам го за естетичен,определено!

А незнам аз не съм гледал как изпълнява което и да е упражнение... просто ми направи впечетление. Мен ме мотивират големите и грозно изглеждащи момчета :)

Грам мотивация няма в този пич!!! Вземи се мотивирай например от Дос Сантос, който на 10 години е започнал да продава сладоледи по улиците и да е вестникарче за да помага на майка си с парите, защото не е имал пари за хляб камоли за химии и режими, а днес е шампион на UFC!!!

Хахахахаха :D Браво, много поетично звучи :D

Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 27.08.12 14:08.

27.08.12
15:44

Този пич доста си е повярвал,че чак библия започнал да пише,но ми интересно в коя глава от библията ще разкаже как брат му продава стероиди :D и това е факт,брат му е арестуван за продажбата им.Така,че си правете сами изводите.......колко и как да му се възхищавате.Само с прическа и татуси не става,много ми е лигав,за да го призная.Да ви кажа повече ми харесва нашият Лазарчо

27.08.12
19:21

Точно така ! Брат му продава стероиди - Зиз не става ! Зиз взима стероиди - б*хти боклука ! Сган ! Добре , че пукна , а ?  ;)

Не мога да разбера , какво са ви направили стероидите ? Защо пък не намразите всички , ама ВСИЧКИ , които взимат ? Футболисти , баскетболисти , лекоатлети , тежкоатлети ... Вярно , това не значи , че всеки 3-ти дрисльо трябва да ги взима , ама защо тоя хейт !?
Нито съм фен на Зиз , нито на стероидите ... Човека си е имал цел да си промени тялото към по-добро .. и го е постигнал ! Доста хора във форума я имат тази цел , ама малък процент от тях са я постигнали . Не ми се влиза във спорове , кой , как ги е постигнал и т.н. ...

А Лазарчо е чист като питейната вода на Русе нали знаеш ;) Това за брад му и стероидите прозвуча като ‘’брат му продава бяло, брад му продава бяло... че и скъпо го продава’’ ;)

27.08.12
20:13

Други хора които не разбират казват че тои е умрял от химията ... Зиз е зимал химия но в малко количество , а и тои е умрял защото е имал проблеми със сърцето

Я си прочети пак тва изречение. :D

Мнението беше редактирано от Stoyan Petrov на 27.08.12 20:16.

27.08.12
20:29

Не съм против него,но не е ли малко лицемерно да даваш програми да обесняваш,яж това,дигай така,пии протеин и тн. ,а в същото време ти да си на стероиди?!?

27.08.12
20:36

казано от Special на 27.08.12, 20:29:

Не съм против него,но не е ли малко лицемерно да даваш програми да обесняваш,яж това,дигай така,пии протеин и тн. ,а в същото време ти да си на стероиди?!?

кажи го на фитнес индустрията в последните 30 години :D

27.08.12
20:40

За мен той е като реклама за ектоморфи,да промотира стероиди.Боц,боц и сте като мен.Голяма мотивация :D

27.08.12
21:25

казано от -=REFLEX=- на 27.08.12, 10:48:

Имай малко уважение към умрелите.

И защо? какво има да му уважавам или да му се възхищавам на тоя???

“Свещ която гори 2 пъти по ярко , гори 2 пъти по кратко !” - Зиз

Каква свещ, какви пет лева??? Какво е озарил, какво е осветлил, с какво е допринесъл, че аз нещо не схващам... Пример за поговорката: Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му направи.

Питате ме защо аз съм му почитател !?...

Не те питаме, ама явно ти държиш да ни кажеш...

Много ме кефи това че тои е имал шанс за уникален начин на живот и не само че тои го е уползотворил ами дори ги е направил на максимален предел. Други хора които не разбират казват че тои е умрял от химията ... Зиз е зимал химия но в малко количество , а и тои е умрял защото е имал проблеми със сърцето и като е влязал в джакузито “или сауната беше” това много му е навредило :( Също така той много пъти е казвал че той не е култорист , той казва че е бил модел “или нещо от сорта” ..

Това ме кефи мен .. съжалявам но в днешно време мисля че това е на мода , мен лично не ми допадат  “ограмните мъжаги” ...

Не, не е Оползотворил нищо от живота!!! Стероиди при сърдечни проблеми си е чисто самоубийство!!! И само не започвай сега “ма той не е знаел, ма то е станало внезапно...” да те изпреваря, няма начин да не е знаел или ако наистина не е знаел това е още по-голяма глупост да взимаш стероиди без поне един цялостен преглед и без изследвания след всеки цикъл, нали не мислиш че са един и два...
А иначе ти може би лично си му бил иглите в гъза, та знаеш по колко е взимал, малко ли е или много...
Що се отнася до модата, преди известно време бяха на мода анорексични момичета като Кейт Мос например, но дали това беше естетично или пък здравословно?? Единственото до което доведе е, че маса девойки съсипаха здравето си за да приличат на нея преди да бъде заклеймена и отречена тази мода... Не се съмнявай, че същата участ ще сполети и Емо-г*й-еднодневки като Зиз, а култа към красивото и силно мъжко тяло (разбирай красота, сила и мъжественост като неразривно свързани смислово) съществувал от древността продължава да е актуален и днес и ще бъде винаги.

27.08.12
21:33

Поредното от все по-много загубени дечица...
На 15 да се възхищаваш на наркоман, самозабравил се глупец...тегава работа да го и.а...:)))

Значи стигнахме до извода, че като взимаш стероиди няма право на мнение отностно храненето и тренирането, защото е лицемерно. Дори и да имаш познания - трай си - ти си на стероиди ( вече не си от нашите ). Незнам колко познания и прочие е има Зуз ама се замислих за хората които ще се явят скоро на Олимпията и стотиците други с огромни познания в областа които взимат химия...

27.08.12
21:43

казано от Veso Pervazov на 27.08.12, 21:25:

култа към красивото и силно мъжко тяло (разбирай красота, сила и мъжественост като неразривно свързани смислово) съществувал от древността продължава да е актуален и днес и ще бъде винаги.

Анджак!

27.08.12
21:54

казано от gotcha на 27.08.12, 21:43:

култа към красивото и силно мъжко тяло (разбирай красота, сила и мъжественост като неразривно свързани смислово) съществувал от древността продължава да е актуален и днес и ще бъде винаги.

Анджак!

А на български какво значи?

27.08.12
22:41

казано от kristiancho на 27.08.12, 21:37:

Значи стигнахме до извода, че като взимаш стероиди няма право на мнение отностно храненето и тренирането, защото е лицемерно. Дори и да имаш познания - трай си - ти си на стероиди ( вече не си от нашите ).

Ако не взимаш стероиди, съветите на човек, който взима, няма да са ти от голяма полза.

27.08.12
23:57

казано от Special на 27.08.12, 21:54:

Анджак!

Можеше поне да потърсиш в нета преди да зададеш такъв ..... въпрос

27.08.12
23:59

казано от Икипемико на 27.08.12, 23:57:

казано от Special на 27.08.12, 21:54:

Анджак!

Можеше поне да потърсиш в нета преди да зададеш такъв ..... въпрос

Ти турчин ли си или си българин?В България се говори на българси език!

Мнението беше редактирано от Special на 27.08.12 23:59.

Special, тогава се научи да пишеш грамотно и ползвай пунктуационните знаци, където им е мястото. Голям езиковед и родолюбец се извъди. Ай сиктир !(за да се възмутиш още малко)

28.08.12
00:05

Ебати много турци нямам думи.Да  родолюбец съм и държа да се пише на български и не съм длъжен да знам турски!!!!!!!

Ти и български не знаеш, съдейки по липсата на запетайки. (като за начало)

А с многото удивителни - в групата ти, в детската градина ;)

28.08.12
12:01

Каква свещ, какви пет лева??? Какво е озарил, какво е осветлил, с какво е допринесъл, че аз нещо не схващам... Пример за поговорката: Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му направи.

Можеш да погледнеш в Youtube как е прекарвал летата си ...

28.08.12
12:23

казано от Denislav Rodopski на 28.08.12, 12:01:

Можеш да погледнеш в Youtube как е прекарвал летата си ...

Тренирайки безплатно младежи в неравностойно положение? Доброволец в спасителни отряди? Моля, резюмирай как точно си е прекарвал времето, щото от това, което ми е попадало, мога да извадя “грешни” изводи...

28.08.12
21:12

Тия теми за Азис трябва се спират в зародиш.Писна ми да чета за тоя боклук и как някви тийнове го вадят светец,при положение че не е направил нищо с живота си,заслужаващо уважение.Относно автора,изчакай още 5-6 години,в най-добрия случай,да понатрупаш  малко житейски опит и ако продължиш с подобни изказвания и  още го идеализираш бих те посъветвал да потърсиш професионална помощ.

Мнението беше редактирано от balabanov на 28.08.12 21:40.

28.08.12
21:38

Четох тема за тоя тип преди време във форума... Коментарите бяха абсолютно същите! :D

28.08.12
22:02

казано от Dobromir Kostadinov на 28.08.12, 21:38:

Четох тема за тоя тип преди време във форума... Коментарите бяха абсолютно същите! :D

Е какви да са... Да ревем, че не е възкръснал ли сега?

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 28.08.12 22:04.

28.08.12
22:19

Не. Имам предвид едните го защитаваха другите го плюеха... общо взето много спам и почти нищо по въпроса на момчето. Не че има много какво да се отговори.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1