30.08.12
03:41
Здравейте скъпи колеги и съфорумници :) Бих желал да ми кажете някоя добра програма за трениране като имате на предвид:
момче на 20 год съм, бивш плувец, тренирал многобройни бойни изкуства/стилове, тренирал съм и фитнес. Под тренирал имам предвид 1-2 години тренировки 6 дена в седмицата, лека програма всеки месец една и съща...Тялото ми е развито от към мускулни групи, но имам “проблемни” зони тоест характерните места където се задържа мастна тъкан. От източници дочух, че програмата трябва да се сменя на всеки месец, разполагам само с най-необходимото: Лежанка с прав и “крив” лост, гири, лост за набиране и за трениране на крака към лежанката. Нямам намерение да спазвам хранителни програми, но ако се наложи ще ги правя :( Моля давайте предложения защото вече се изчерпах. Ако това е от значение целта ми за “мечтаното” тяло е нещо от рода на Силвестър Сталоун във филма The Expendables. Сега веднага ще възникнат мисли у вас от типа: “Той е тренирал много години”, “Взима добавки”, “Има професионален тренер”, “Генно му е заложено” и още от този тип, но моля да не бъда разбран погрешно, както за много хора така и за мен той е идол, и бих желал поне малко да се доближа до неговата физиология. Бих бил много доволен ако ми давате наистина полезни съвети. Благодаря за отделеното време и внимание!
ПС: Моля да ме извините за евентуалните правописни и пунктуационни грешки, причината е в новата клавиатура на която не съм свикнал още :D
ПС2: Моля да не ме мислете за някакъв задръстеняк заради начина по който съм написал темата, опитах се да спазвам поне малко “Кратък наръчник - как да задаваме интелигентно въпроси?”
30.08.12
09:50
казано от howL на 30.08.12, 03:41:
Нямам намерение да спазвам хранителни програми.”
Значи няма как да стане.
ако мускулите ги имаш ти трябва само хранителен режим
ако не ще тренираш няколко годинки
и накрая още една година тренировки с хранителен режим
Здравейте ...Тялото ми е развито от към мускулни групи, но имам “проблемни” зони тоест характерните места където се задържа мастна тъкан. Нямам намерение да спазвам хранителни програми... целта ми за “мечтаното” тяло е нещо от рода на Силвестър Сталоун ...
Освен всичко останало, човека спазва хранителен режим съобразен с множеството индивидуални фактори - гаранция Франция. :) Какъвто и тип тренировка да си избрал, какъвто и да е спорт, с недобро хранене ще е по-добре да си се приемеш с мазнините по депата.
казано от Никола Фингаров на 30.08.12, 09:50:
Значи няма как да стане.
Абе то има как да стане (зависи колко иска да постигне) , но ще отнеме много повече време.Познавам няколко такива , мои приятели и съученици , които не само че пият често алкохол,ами и ядат само банички , чипсове , хамбургери и такива.Единя тренира от близо 3 години и не е като да няма ефект , но ако беше спазвал режим , това щеше да го постигне за три пъти по-кратко време.Но които си има ген , си го има !
30.08.12
12:19
казано от any0ne на 30.08.12, 12:05:
казано от Никола Фингаров на 30.08.12, 09:50:
Значи няма как да стане.
Абе то има как да стане (зависи колко иска да постигне) , но ще отнеме много повече време.Познавам няколко такива , мои приятели и съученици , които не само че пият често алкохол,ами и ядат само банички , чипсове , хамбургери и такива.Единя тренира от близо 3 години и не е като да няма ефект , но ако беше спазвал режим , това щеше да го постигне за три пъти по-кратко време.Но които си има ген , си го има !
Ти тия твойте приятели хубаво си ги познаваш с баничките и хубавия ген ама никой от тях не прилича на Сталоун нали?Виж му целите и тогава говори глупости. ”Целта ми за “мечтаното” тяло е нещо от рода на Силвестър Сталоун във филма The Expendables”.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 30.08.12 12:22.
И аз от години се мъча да заприличам на моя любим филмов герой - мастър Йода, ама засега само на меч и уши го докарвам :D :D :D
казано от Wolfy на 30.08.12, 13:27:
И аз от години се мъча да заприличам на моя любим филмов герой - мастър Йода, ама засега само на меч и уши го докарвам :D :D :D
:D остава да зеленясаш и към 90-100-шна възраст като се смалиш до към 1.30 постигаш целта :D:D
А малко да ми обясните какъв точно хранителен режим трябва да спазвам, защото не съм точно фен на такива ограничения, аз съм си ящен :D . 171 см височина 71 кг... но ако стане дума за ядене малеййй :D ям повече от бременна жена :P
Има разлика какво разбираш под ям повече от бременна жена.100% ядеш само джънк,а не 1кг месо + 500гр. кафяв ориз премерно нали?
Повярвай ми не ям както ти се изрази “джънк” това ми се случва да го ям 1 макс 2 пъти в месеца, основно ям манджите на майка ми които са различни но характерни за българската кухня: боб, леща, кебапи, паржоли, бамя абе общо взето каквото зготви майка ми :)