26.08.12
23:45
На този протеин от растенията не разчитай да ти запази мускулите при сваляне на килограми или да изгради маса при покачване.
27.08.12
07:58
Като смесиш животински с растителен, растителният от протеин с ниска става протеин с висока биологична стойност.
27.08.12
10:26
Днес тренирах след като фаствах 18 часа,но пък се получи много добра тренировка за крака ,прасците правих само 3х20 с леко да ги раздвижа че миналият път ги смазах..
Така видях едно приятелче да прави тяга та се включих и аз и съм доволен въпреки че паднах 15 кила на ЛТ и не съм правил тяга от около 4 месеца съм си запазил силата горе-долу.
Принципно днес беше делоуд за крака единственото тежко беше тягата другото го правих в 15 повторения и къси амплитуди за да не си почивам долу.
Та така..
1 лег преса с 100 кг загрявка 12 повт
После Тяга
Тягата
80х12 загряваща
100х10 работна
110х6 работна
Лег пресата 3х12 пълни и 8 къси влиза повече в предно бедро само със 100 кг
Разгъване с 35 кг х 15 повторения 3 серии
Сгъване същото с 30 кг
Подвдигане на прасци от седеш 3х20 с 40 кг
След 5 дена имам здрава тренировка за крака. Вече с повече тежести. Може от тук нататък при делоуда да вкарвам тяга като първо упражнение влиза добре в задното бедро.
Храната ще опиша по-късно ,чийтване имаме днес и то яко.. :)
27.08.12
18:32
Храната днес 300 грама пилешко 500 гр зеленчуци (250 грах 250 царевица)
бисквити 150 гр 3 палачинки със 100 и нещо грама течен шоколад и шоколад .. Ей такива работи :D
27.08.12
23:09
Да вметна и че растенията обичайно нямат пълен аминокиселинен профил т.е. не съдържат всички незаменими аминокиселини а и да ги съдържат съотношението не пропорционално както при яйцата и месото. А когато липсва една аминокиселина белтъчния синтез приключва, което май никой в този форум не иска :)))
Както беше писал по рано, че си ял риба, в която има от всички аминокиселини почти по равно то би следвало, че повечето аминокиселините от от боба и макароните където има от някои повече, а от други по малко, няма да има къде да се включат във веригата :))) и ще бъдат използвани за енергия или ако не е необходима такава ще се натрупат като мазнини.
Това имах предвид, като казах да не разчиташ много на растителните протеини. Освен ако не си подбираш храна и по аминокиселинен профил, така че да си набавяш от всички АК приблизително еднакви количества.
Аз лично изобщо не ги включвам в калкулацията...
28.08.12
10:56
казано от megabolic x на 27.08.12, 23:09:
което е огромна,не просто огромна,а колосална грешка :)
Мнението беше редактирано от Teen Power на 28.08.12 10:56.
казано от megabolic x на 27.08.12, 23:09:
Да вметна и че растенията обичайно нямат пълен аминокиселинен профил т.е. не съдържат всички незаменими аминокиселини а и да ги съдържат съотношението не пропорционално както при яйцата и месото. А когато липсва една аминокиселина белтъчния синтез приключва, което май никой в този форум не иска :)))
Както беше писал по рано, че си ял риба, в която има от всички аминокиселини почти по равно то би следвало, че повечето аминокиселините от от боба и макароните където има от някои повече, а от други по малко, няма да има къде да се включат във веригата :))) и ще бъдат използвани за енергия или ако не е необходима такава ще се натрупат като мазнини.Това имах предвид, като казах да не разчиташ много на растителните протеини. Освен ако не си подбираш храна и по аминокиселинен профил, така че да си набавяш от всички АК приблизително еднакви количества.
не.
28.08.12
17:36
Днес здрав чийт,все пак преобладаваща добра и лоша храна,ако мога да ги определя като такива..
Бял хляб 8 или 10 филии бяха
100 гр течен шоколад
200 и нещо кашкавал
половин кренвирш
един сладолед
шоколад и половина (половинката е от вчера)
4 бисквити
Смятам,че не забравям нищо..Хич не ми се ядеше месо днес..А мислих да си хапна 200 гр пилешко..
Денят е почивен. Мускулна треска от тягата. Утре ще товаря вече.
29.08.12
10:14
Днес правих гърди и корем.Гърдите смених този път като направих 3 флайса горна средна долна лежанка,заедно с дроп серия на последната серия.Напомване на макс.Добра тренировчица се получи.
29.08.12
10:57
Някоя снимка няма ли да качиш ?
29.08.12
12:07
Тъй кат’ гледам :D..
Днес разнообразно хубаво лошо хранене,200 гр пилешко 50 грама бял ориз 250 гр зеленчуци 2 филии бял хляб 115 грама кашкавал 3 бисквити 150 грама суха паста. После трябва доза протеин с ядки трябва и още филия с нещо.Кат’ ми дойде месото ще натисна здраво диетата.
30.08.12
12:47
Днес тренирах рамо ръце предмишница,хубава тренировчица.. Смених вече нещата . Лег с тесен хват правя първата нормално втората с пауза на гърди третата само негативната част. На скрипеца правя 8-10 1-2 преди отказа и после правя половинки . Разгъването стриктно както трябва винаги повторения 8-12 (стига и до 15-20 ако броя половинките) Вкарах ново упражнение за трицепс прилича на френското но с дъмбели не знам точно как се нарича,разгъване с дъмбели за трицепс например;lol Дроп серия на разтварянето встрани при рамената.По-бавно изпълнение на упражненията като цяло.
Храната си направих супа от 500 гр пилешко 550 гр картоф 50 гр бял ориз и отделно 100 гр боб и ще видя дали ще ям още нещо. Добавям 70 гр суха паста,тя колкото само да ми отвори апетита :X
EDIT: Веча свикнах с това ЦХ ,ям само в 2-3 часов прозорец и до 2-3 часа ,но вечерта не ми се яде.. :)
Мнението беше редактирано от Teen Power на 30.08.12 13:00.
http://www.musculardevelopment.com/team-md-blogs/274-antoine-vaillant-blog/4642-antoine-vaillant-mountain-dog-hit-arm-training-with-john-meadows.html
ето ти 1 мега мощна тренировка за ръце :Д гледам правиш partial reps и се сетих за т’ва ;д
30.08.12
14:52
И каква е философията му ? :D Дропсерии и на последната яко половинки :D
да.. иначе тоя John Meadows е голям изверг има доста статий в т натиона в който препоръчва partial reps ;d
30.08.12
19:14
А бе той и много чийтва гледам.. Има и други такива в залата дето работят само с чийтинг имам предвид други машини ,е не натурални де.. Ама за на частичните някой път чийтвам ако ми е тежко,но принципно гледам да правя чисто винаги упражнението..
EDIT: Тамън си правих някви снимки ,все излизам много по-малък от колкото се виждам в огледалото ,много тъпо ми става (envy)
Мнението беше редактирано от Teen Power на 30.08.12 19:39.
30.08.12
22:02
и аз съм така с фотото. на огледалото в залата ебати якия, а после в къщи, щрак, щрак и кой е тоя :D светлината е много важно да нацелиш
30.08.12
22:07
Във фитнес залата има хубаво осветление,нооо няма кой да снима :D ..
31.08.12
12:29
Днес гръб и корем.Ебахти тренировката стана с тия половинки много пот и като цяло здрава тренировка.Днес храната вероятно е 50 гр бял ориз 500 гр пилешко филе 550 гр картоф 100 гр шарен боб и 220 гр пакетче бисквити.Интересно ми е дали ще се изчистя с тия всекидневни боклуци дето ям..Така се случило де. Фийдинг от 12 до 3
Щом тренировките са тежки и се раздаваш максимално - едно пакетче бисквити едва ли ще навреди , ако е веднъж / два пъти седмично :)
31.08.12
12:32
над 1000 калории има тва чудо..Последните 5 дена дали малко дали много присъстват подобни нещица заедно с ‘хубавата’ храна.
Гледай на седмична основа да си на дефицит и всичко е тип-топ. Лично съм го изпитал ;)
31.08.12
12:49
Ми зависи как го изчислявам..Като смятам с програмка BMR ми излиза с 6-7 тренировки седмично около 3300 .. Аз ям по 2000 калории и под тези даже.. 3300 е безумие,с 3000 калории в никакъв случай не мога да се изчистя..
Заивиси ако си 95-100кг може и да чистиш. Зависи и от тренировките и от много други променливи. Гледай на седмица да имаш по 2000-3500ккал дефицит и ще сваляш.
31.08.12
12:56
Най-вероятно ще имам,но не съм 95-100,а съм 79.. На гладно сутрин.. Би трябвало и повече от 3000 даже да имам дефицит седмично,но като гледам от седмица кантара не пада още преди да почна да ям тези неща.Първата ми мисъл беше дали е възможно да качвам и свалям едновременно и за това просто да не падам защото губя мазнина но и трупам мускулна маса,но се осъзнавам,че вероятно такива магии не може да се случат под подобни обстоятелства.
Абе да ти кажа от личен опит - възможно е, но е тегава работа. В момента съм същите килограми като миналата година по това време, но определено съм по-изчистен от тогава. Но прогреса е доооста бавен, а и е по-лесно да се концентираш само в едното - да чистиш или да качваш.
31.08.12
14:41
Така си е ,но според тренировките и храната възможно да се случат и двете. Важното е да си целенасочен към качването или свалянето,ако се случи това само в полза ще е.
31.08.12
21:54
Немам клип ,сам ги мисля тия неща. На скрипеца и дъмбелите,влиза яко и горе-долу може да се рече че доближавам ,но не стигам отказ.. Не става на всяко едно упражнение,прави се на определени.. Например скрипец пред тялото с тесен хват правя и гребането с дъмбели,някой път и на набирането може.
http://mdtv.musculardevelopment.com/pro-training/jason-huh-pro-supps/3821-jason-huh-week-part-one-back-training.html
нещо такова? : )
01.09.12
08:59
нещо подобно - да xD
01.09.12
19:28
малко крака и прасци и мусаката от предишната страница.Утре ще е с кюфтета зеленчуци и нещо квото ми се яде там ще видя.На 5 дена едно хранене мръсно като държа основната идея на хранителния режим.
02.09.12
14:16
днес хубаво си хапнах сигурно около 4500-5000 калории като държа 500 гр месо в менюто и 250 грама зеленчуци ,за останалото е ясно :D
03.09.12
15:28
смених програмата .. Не си спомням кво съм правил ,тренирам доста инстинктивно но правя 1 дъмбели от полулег после от лег кросоувър и флайс лег полулег. На базовите държа нормално сериите 6- макс 12 На другите правя половинки.Храната е мусакат и 1 кг пъпеш. :D Как ще си чистя с толкова въглехидрати не знам,но това е.
03.09.12
15:43
да не седиш кат’ шамандура в залата и да се чудиш кво правиш :D Позволява ти да стигаш до отказ без парт.. А на флайса са си задължителни ,че то половината повторение иначе си почиваш и никакъв смисъл :)
03.09.12
19:37
Как върви чистенето ти с това ЦХ,че ми е интересно?Сподели нещо,как са мерки,кг-ми,сила и снимки спрямо преди?Не си ли малко кг-ми,че чак да чистиш :)
В горния ти пост за флайсът съм съгласен,но не прави на всичко частични повторения ;)
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 03.09.12 19:39.
03.09.12
19:44
То не става на всичко частично,правя на определени за гръб за крака за всичко те са 1-2 упражнения от всичките. При гърдите само флайса правя така,то го правя така втора тренировка де,преди правих цяло движение..
С ЦХ-то ми изчиствам се що-годе ,ама трябва ми нещо да си видя подкожните мазнини и тогава ще кажа със сигурност какво е,огледалото някой път лъже :D Мерки вземам на гръдна ръце крака не на всичко демек,не знам как да меря раменен пояс и врат(той е малък,даже не го тренирам) Като цяло мерките не съм мръднал,гръдната съм качил 2 см и половина. И това е за сега.За снимки ми е далечко или поне така смятам..
03.09.12
19:53
добре ,а нещо кантар в началото и сега .Отделно талия,ръце,гръдна,бедро в началото и сега,можеш ли да кажеш?