recоvery

Прескочи до:

28.08.12
09:43

казано от gotcha на 27.08.12, 17:24:

Опит за Сталкер по описанията във форума с 10, 12 и 15кг по 3 повторения, неам идея дали има общо с оригинала ма ме кефи :)

Оди при ония двамата нацепените изроди да ти го покажат ;)

28.08.12
12:19

Соме даи... Не може всичко на готово :D

28.08.12
13:02

казано от gotcha на 27.08.12, 17:24:

Един пич обърна голямата гума 3 пъти, аз само се понапънах и се отказах, че кръста ми беше вече жмел. Някой път ще я пробвам яко на агресия (devil)

голямата гума или огромната гума? щото втората е тази при ракетите демек стронгменската.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 28.08.12 13:04.

28.08.12
13:10

Даве стронгменската дето я водят 350-400… бах му меча :D

28.08.12
20:50

Днес се сдобих с 15кг. жилетка по случай рд-то, което е след седмица - No more excuses (grin)

Та на 20ч. фаст прималял ми дойде музата за трениране. На стадиона тествах кофи, набирания, лицеви, клекове, напади, подскоци, спринтове, стълби и не знам още какво с нея. Отделно кондицията на Весо с чука и 400м, само дето аз правих по 40 удара с чука 3 рунда и накрая два рунда 20 удара с чука и совалка 50м. За следващата тренировка съм замислил Фран с жилетката (dull)

Ше опиша и манжата на има няма 23ч. фастинг - Бяло грозде със синьо сирене, домашни домати със сирене и мазно течяща се гроздова наслада (inlove), следват сандвичи от пълнозърнести хлебчета със сьомга, домат, авокадо и маскарпоне, а за десерт филийки с маскарпоне и домашно сладко от праскови... и после що казвали, че любовта минавала през стомаха (fubar)
Количествата са спрямо възможностите :)

29.08.12
16:27

След вчера целия съм у трески и тресчици, ама не издържах... жилетката е по-силна от мен и ме замъкна до залата.
Загрях с нея до залата, ходейки :D Малко лостче, пудовчица и няколко тръстъра на 70кг единици - преден клек си тря, ебах ги у щеките кекави :(
Малко обратно наклонена лежанка (някъф пич я беше повдигнал и не ми се чакаше) на 60, 70 и 80кг с раменен хват предимно.
Фран с жилетката - 18-19мин :D Она ме дърпа надоле ли надоле :D На паянтовия лост в залата повече от 5 набирания не мога да направя, вчера на стадиона с читинг правих 10-ки... тръстърите малко по-добре, абе кекав съм още МНОГО! :(

30.08.12
11:33

Сутришна разходка в парка докато не е напекло... с жилетката, нема отърване ей бахти манията :D
Ходене до “Монцата” за незнаещите това е един наклон около 200м почва полегато и завършва баят стръмничко. Та по него има улични лампи на разстояние около 20м тръгвам от най-долната и тичам догоре и така всеки следващ път слизам до следващата като скъсявам разстоянието и почивките м/у тичанията, но увеличавам скоростта. Последните тичания си бяха почти спринт, връщанията са ми само ходейки назад, за да не ми се товарят толкова коленете, а и удря добре задната верига. Общо 9 тичания за 20мин някъде. Последните метри ми ебаваха джигера, както и милиони микроби бяха удавени :)
Бонжур и бон нюи ме з’ами (whew)

30.08.12
13:58

Е как да не я знаем монцата нали всеки ден я качвам. :D Ти днес къде се беше засилил с тая жилетка и от къде я взе и колко?

30.08.12
15:16

Опа ти и тука ли се подвизаваш бе младеж :)
Епа на монцата се бъхтих голема пот падна...
Ето от тука я гепих - http://www.mma-bulgaria.com/cart/ekipirovka/jiletka-s-tejesti/jiletka-s-tejesti-sz-fighters-15-kg
С пясък е и за това е на половин цена, ама не ми дреме много върши супер работа само дето съм още кекав :(

31.08.12
17:57

Къде е тоя баир бе, Княжево ли ?
Другата Седмица ще ходите ли ?
Аз качих Железница-Спортната база на НСА за час и пет мин. с моята жилетка :P

31.08.12
18:30

У южняка бе бате Иво към Хамериканското посолство, нали знаеш, че аз надалеко не ходя :D
Е евалата ти твойта вероятно не я усещаш, ма мойта ме занитва много злобно :(
Я да питам всички, които имат жилетки като спринтирате друсат ли ви се (жилетките)? :D Аз добре я натягам на талията, ама отстрани под мишниците ми е хлабава и се лашка, мн неприятно... трябва да измисля нещо да я затягам и там...

31.08.12
18:30

Не , къде ти княжево , това е в южния парк баира който излиза на американското посолство.

31.08.12
18:47

казано от ISB на 31.08.12, 17:57:

ама по пътя ли мина или цепи направо през стръмното ?
п.п. Що не звънна?
п.п.п. За княжево съм навит веднага или пък за Железница, като ти се поекспериментира пак казвай.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 31.08.12 18:48.

31.08.12
19:19

казано от gotcha на 31.08.12, 18:30:

У южняка бе бате Иво към Хамериканското посолство, нали знаеш, че аз надалеко не ходя :D
Е евалата ти твойта вероятно не я усещаш, ма мойта ме занитва много злобно :(
Я да питам всички, които имат жилетки като спринтирате друсат ли ви се (жилетките)? :D Аз добре я натягам на талията, ама отстрани под мишниците ми е хлабава и се лашка, мн неприятно... трябва да измисля нещо да я затягам и там...

Друсат като дисаги,тия на КросФита скъпите сигурно не.
Та взимаш един колан ,препасваш се през гърдите и с реаваш проблема.

31.08.12
20:21

казано от Infernaloverkill на 31.08.12, 18:47:

казано от ISB на 31.08.12, 17:57:

ама по пътя ли мина или цепи направо през стръмното ?
п.п. Що не звънна?
п.п.п. За княжево съм навит веднага или пък за Железница, като ти се поекспериментира пак казвай.

По пътя,в началото на бегом до поляната където свършва гората,а как лъже,че е близо.
А оттам е най-трудната част.
Ще измислим един преход (handshake)

01.09.12
17:14

Тренировка на стадиона - 20 спринта по баирчето за чашката на стадиона (20-30м ли е нещо такова) с жилетката за 15мин. Почивката ми е само слизането надолу. 5-15-5-15 крачки със стронгменските ракети, леко задобрявам (без жилетката :D), няколко 10-тки кофи и набирания, малко предни и задни тъкове все с 15кг... толкоз.

Колко тежат ракетите?
ЕДИТ - 80кг, видях в миналата страница.

Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 01.09.12 17:25.

02.09.12
22:37

Кондиция на стадиото: 400м за 1:20 по прогнози на секунданта, прецакал засичането, това на 90-95% някъде... кекава раута.
Подскоци по стълбите трупешката 15 пъти, гадна раута как ги праи Весо по 50… зоби яко, ама се крие :P :D
20 удара с чук с редуване на ръцете на всеки рунд - совалка 50м - 6 рунда.

Вчера ми подари един пич, щото решил да тренира “чисто” - 1кг креатин, 2 кутийки дейли вит и малко уей на ултимейт нутришън казах му данке и още днес зобнах 10г креатинец, мн го уважавам аз така или иначе мислих да си купя, ма ми дойде екстра, само бца мисля и някъф глюкозамин с мсм и съм пушка.

Храната на 22ч. постинг някъде, двойна доза протеин с пъпеш и праскова. Био ръжена боза. Зелена салата с риба тон и сос. Вратни пържоли огромни, май ще боцна само едната. Тофифи за да’сера.

Вчера съм изпил само 2 бири а днес още не съм близнал алкохол, ше се пробам да го намаля ;( ;( ;(

Мнението беше редактирано от gotcha на 02.09.12 22:38.

03.09.12
15:16

Щанга ден

Загрявката на Вик с 24кг пудовка, стигнах до обръщанията, тях и изхвърлянията с напад ги направих с почивки. Тежко ми стана деба, а и техниката ми на изхвърляне е трагична :(
После много серии ОХС придружени с някое изхвърляне или снач баланс,  от 10 до 35кг и от 10 до 5 повторения, почвам да схващам как стават нещата :D
Обръщане и изстласкване (с пуш преса или ножица и пълен клек) стълбица - от 50 до 75 през 5кг. Куца ми яко техниката на тласкането...
Силово обръщане на 80 и 85кг и две 0 на 90кг. на първата някой ми беше взел петичката и ме прецака, май щях да я обърна.
Фермерска разходка с 2х80кг - 30,30,20,40 крачки фащам баланса и с малко магнезий стават нещата.
Дат’с ол фолкс.

05.09.12
00:04

Честит Рожден ден!
Жив и здрав,и всичко най-добро!

05.09.12
09:14

Честит Рожден Ден !
Само здраве и много сила...и още повече късмет във всичко !

Мила

05.09.12
11:13

Gotcha, Честит рожден ден!
Нагоре, напред и все към прогрес ! ;)

Oooo Ванка , Честит Рожден Ден. Все така мамин златен да си и яко да натискаш на щангите :*

05.09.12
11:51

Честит Рожден Ден и от мен, баце ;)

05.09.12
11:56

Жив и здрав, Ванка! (party)

06.09.12
11:04

Опааа благодарско банда!!! Снощи се сдобих с 10кг чук, 32кг пудовка и към половин кило чичо Джак в черния ми дроб, да съм здрав и много як ше тря!!!
Нека силата бъде с вас чада мои :)

Джизъс Крайст :D

Мнението беше редактирано от gotcha на 06.09.12 11:57.

07.09.12
16:22

Тренировка за долната част на гъза:

Загрявка с охс до 35кг, баланса горе ми куца яко.

Тяга 150кг х1 - клек 100кг х 1 - 3-4 суперсерии с малки почивки м/у тях, това основно имаше и доста серии на 90кг клек и тяга на 120кг, после хакен клек 120кг х 3-5, преден клек 60кг х 3-5, 2-3 суперсерии, после прасец, бутане, прасец на легпресата, задно бедро, 5-10 повторения 3-4 кръга без почивка. Мега потене. Разтягане. Фермерска разходка 2х80кг - 5х30 крачки с почивки 1-2мин. Изтрясках си злобно петата още първото ходене и вече посиня (grin)
Ше я видим тая христова възраст колко деяни :D

Мила

08.09.12
12:50

казано от gotcha на 07.09.12, 16:22:

Тренировка за долната част на гъза:

Тяга 150кг х1 - клек 100кг х 1

...кога си ми задминал максовете !!! :@ (докато се тормозя по любовите си явно)

08.09.12
12:56

Е стига де :D 150 не ми тежаха тяга, на клека не съм правил макс, ама няма да е много над 100 (blush) все пак бяха суперсерии...
КАК ДА СИ ВДИГНА КЛЕКА ПО ДЯВОЛИТЕ ?!?!
За зимата като намаля беговите ще приложа някоя класическа или не толкова схема, но засега ми трябва нещо, което да включа в кондиционните...?
Пробвах 3х5, 5х3, ЕДТ, пуснах клека след тягата, която ми е доминираща по логиката на Сашо (ако може да се изкаже дали е окей) има напредък като цяло в долната част, но конкретно силата ми на клека е плачевна ;(

08.09.12
13:23

Мила,не с лошо де :D хаха

08.09.12
13:58

казано от gotcha на 08.09.12, 12:56:

Суперсерии БЕЗ почивка,дроп серии,Смолов...

Зако пиеш ?

08.09.12
14:06

като обърнеш внимание на техниката :)

Мила

08.09.12
14:19

Като започнем да клякаме заедно (на тренировка) и видиш как бързо прогресирам в клековете :))) Ще се надъхаш ти ;)

08.09.12
14:21

СМОЛОВ и ставаш т-рех :@

08.09.12
15:52

Суперсерии правя още не издържам без никаква почивка м/у тях, по колко повторения? за сега съм пробвал с от 1 до 10 :D
Дропсерии ще включа начи, смоловци и други дълги програми - зимата.
Мила, това е добра идея, ела до Раковски и повервай ще си изплюя дроба ама нема ти се дам :D:D:D
А, на пича с въпроса “зако пиеш” - за кеф, обичам чуствтото да съм безсмъртен :D но съм го намалил алкохола драстично... като махнем РД-то и едно друго Рд вчера и някво събиране днеска :D

п.п. За техниката Гипс е прав, на предния клек ми е много по-лесна, просто там нямаш избор, но за задния съм убеден, че не винаги ми е на макс, гледам да клякам олимпийската, колкото мога...

Мнението беше редактирано от gotcha на 08.09.12 16:44.

08.09.12
19:28

...
...

На някои хора им действат много добре големите бройки повторения (20+), с максимално тежка за бройката щанга. Противно на всякаква логика...

08.09.12
21:42

Батко Вик, това си е класика от времето, не само за маса по мои разсъждения и не съм казал, че непременно трябва да си кача силата в 1-ци... Възнамерявам да почна нещо подобно като се сдобия със стойка за клек вкъщи, ще мачкам яко бройки 30, 50 и тн в залата тежко. Ще им стопя лагерниците на тия бедърченца (devil)

10.09.12
12:09

Пробвах 3х5, 5х3, ЕДТ, пуснах клека след тягата, която ми е доминираща по логиката на Сашо (ако може да се изкаже дали е окей) има напредък като цяло в долната част, но конкретно силата ми на клека е плачевна ;(

А е трябвало да направиш точно обратното. По моята логика прави това, което си направил ако имаш два различни вида клек или две сходни натоварвания за краката. В случая обаче, комбинацията тяга - клек ти уморява първо кръста, който ти е много важен за самия клек, повече отколкото ти уморява бедрата. На твое място бих направил преден клек - заден клек - тяга.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.09.12 12:21.

10.09.12
14:54

Ами интересно, че с кръста и като цяло задната верига май нямам голям проблем, просто нямам експлозивност и сила в квадрицепсите...
Ще пробвам последното, което си написал и ще го видим. Интересен факт е, че единствено след кондицията тръстъри-преден клек-бърпи 10-1, имам брутална треска само на квадрицепсите, верно трябва да заложа повече на предния клек...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1