29.08.12
16:48
Здравейте, искаше ми се да се напомпам и се чудех какво да направия в домашни условия, и по принцип правия по 40-50лицвеи, пробвах нещо по интересно,
8 бавни лицеви със задържане, след това 10секунди си бройте почивка на колене, пак минавате в лицева упора правите 8 повторения, след това пак 10секундри , и така 7-8серии доста ме смачка, явно защото когато правя 50лицеви ги правя малко по бързо и не задържам, а 8и със задържане около 3-4сек , просто е много добро, пробвайте ; - )
29.08.12
18:46
Според мен ефекта ще е малък,по добре ходете на фитнес или лостове :)
29.08.12
18:59
Лицевите може да ги направиш по-трудни без тежест.
Качи краката на нещо високо и стават още по-трудни.
29.08.12
19:04
Йей! Интересно упражнение,до сега не бях чувал никога за упражнение като лицева опора,евала!
29.08.12
19:39
казано от Teen Power на 29.08.12, 19:04:
Йей! Интересно упражнение,до сега не бях чувал никога за упражнение като лицева опора,евала!
:D:D:D:D
Това,което си измислил не е ново упражнение.Упражнението все още си е лицева опора просто го правиш с по-голяма интензивност.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 29.08.12 19:41.
29.08.12
19:53
Прети, когато тренирах само лостове правех 5 серии по 20 сек изометрия от лицева опора и е много добро, дава и доста сила.
Какво му се смейте на човека бре ? Иска да изкаже мнение , че е открил нещо ново , което го натоварва и вие веднага почнахте с хейта :D
Към автора : Това не е ново упражнение , още повече измислено от теб.Нарича се Свръхбавно трениране.Пробвал съм го със други упражнения с дъмбели и наистина не е лошо.Може да се изпълнява както с лицеви опори , така и с кофички ,набирания , та дори и сгъване за бицепс.
Мнението беше редактирано от rory на 29.08.12 21:34.
29.08.12
22:12
казано от any0ne на 29.08.12, 20:51:
Какво му се смейте на човека бре ? Иска да изкаже мнение , че е открил нещо ново , което го натоварва и вие веднага почнахте с хейта :D
Към автора : Това не е ново упражнение , още повече измислено от теб.Нарича се Свръхбавно трениране.Пробвал съм го със други упражнения с дъмбели и наистина не е лошо.Може да се изпълнява както с лицеви опори , така и с кофички ,набирания , та дори и сгъване за бицепс.
Благодария за информацията, а до тия постове от горе , нека се смеят то това е присъщи български манталитет, ако някой пита или прай нещо, или му се смеят или го подиграват, хахаха българската работа е уникална
Johnnie Walker- Ефекта ще е по малак, но ако нямаш фитнес и лостове, и искаш да се напомаш става според мен.
Teen Power - И аз за пръв път днес чух, даже не бях чувал и за фитнес нито и за ядене, днес за пръв път открих всичко.
Мнението беше редактирано от Filip Filipov на 29.08.12 22:25.
и аз съм правил веднъж експеримент с лицевите, изведнъж ми дойде хаха
40 лицеви - 50 секунди почивка -> 30 лицеви - 40 секунди почивка -> 20 лицеви - 30 секунди почивка -> 10 лицеви - 20 секунди почивка -> и след 10 ги правих 9,8,7,6… и тн до 1 :Д
Мнението беше редактирано от Жоро на 02.09.12 07:14.