18.08.05
13:11
NowIamYourGod, колко и какво си взимал ако не е тайна. Незнам колко чисто(без читинг) ги вдигаш тези колграми, но при всички положения това са страшно много :shock: . Доста от културистите не вдигат с такива тежести. Даже Дориян сега си спомням, че си правеше серийте със 70кг. Арнолд ако не се лъжа беше вдигал 100-ина с опрян гръб на стената. И Лий Прийст майче правеше с горе долу толкова, но всички знаят кои са те. Ако нещата наистина са така, продължавай, защото не са много хората, който могат да вдигнат такива килограми за бицепс.
[quote author=“NowIamYourGod”] Както и да е де, нито съм тръгнал да се хваля нито нищо.. просто искам да кажа че 100 кг нищо не са за бицепс.. в квартала имам приятели дето вдигат и по 120…
аз със 125 съм правил 5 повторения за предмишница!
Не съм те обидил ако така е прозвучало но 100 кила нищо за бицепс.... Суперпрофитата ще се уплашат като видят някой да играе с 120 кила спомням си че имаше статия в М и Ф дето профитата даваха макс тежест за едно повторение при сгъването с щанга най много беше Колман и още един с 130 а повечето бяха 90-110 за 1-ца сега ти значи си им стигнал равнището което не ми се вярва извинявай (това си е мое мнение нали няма нищо лошо) и какво правиш за предмишница с 125 кила че ми е още по интересно пиши ЛС да не спамим тук
За предмишницата е нормално да се работи с такива тежести ако си я тренираш сериозно и продължтелно, защото амплитудата на движението е много малка, а и сухожилията поемат много от тежестта. Аз с моята мизерна предмишница (32см) правя с 80кг 12-15повторения сгъване на пейка. :) За бицепса зависи от чистотата на изпълнението. Там е доста относително според мен. Дори малко засилка води до много по-лесно изпълнение.
17.08.05
21:38
Така.. значи.. извинявам се ако е спам но..
за бицепс вдигам с читинг разбира се 100 килограма.. чисто едва ли ще успея.. но читинга не е кой знае какъв просто при движението изнасям таза си напред и се получава ефекта на влизане под щангата.. Наистина 100 кг не е нищо.. замислете се колко повече вдигат щангистите като правят изтласкване.. верно при тях има и клек има и страшна техника.. Но говорейки за 100 кила, според мен като падне психическата бариера, не би била проблем за никой сериозно трениращ..
Аз така навремето като бях по-малък и като вдигнах над 100 от лег изведнъж много бързо дръпнах до 130, после до 140-150 и така нагоре.. после и да спра да тренирам пак си ги вдигам тези големи щанги защото психически съм я преудолял вече тази тежест..
Предполагам като се вдигне над 200 се получава по същия начин..
За вдигането от лег.. щях да кажа че не е чисто, но наскоро като гледах репортаж от едно състезание в предаването на Митьо Крика, установих че моят мост е просто едно нищожно мостче в сравнение с това дето правеха там момчетата.. ;-)) Иначе имам клипчета който иска мога да му пратя.. те са от 1-вото ми влизане във фитнеса след половин годишна пауза.. нямах никаква представа колко ще вдигна и затова подходих предпазливо.. 160 ги изтрелях без никакъв проблем почти с почти перфектно повторение, на 170 правя мост тъй като щангата не я бях вдигал от мнооого време и ме беше страх да си експериментирам.. Но дори и когато правя мост винаги пускам до гърдите и след като допре тогава започвам да бутам..
За предмишницата, пича преди мен много точно е посочил.. всичко е в здравите кости и сухожилия.. 125 не е много, но не е и малко.. тежи си доста и направо имам чуствата че ще ми се огънат костите като правя с толкова.. ама кво да се прай некав чешит съм и като стигна до неква тежест после дори да знам че е вредно да се тренира с нея упорито продължавам, тъй като падна ли под нея ми е некво сдухано такова.. искам винаги да съм си в най-добра форма.. :-)) тъпо от моя страна ама...
За химията.. 2003 бях влезнал в серийка.. тренирах сериозно, записах се и на бокс тогава и треньщрът беше много добър, чуствах се чудесно и реших че сега ми е паднало да зобна малко за да си завърша развитието на структурата.. бях на 21..
Кво взех..:
Ами стандартно почнах.. бионабол с омнадрен... Бионабола го пиех пирамидално, започнах от 5 стигнах до 50 милиграма на ден и после обратно.. омнадрена го взимах по 1 инжекция седмично и тва всичкото продължи 3 месеца.. Към края боднах малко тестостерон (няколко инжекциийки) и малко ретаболил.. По това време пиех също така и креатин на мусаши този от 50 лева дето беше (сега незнам колко е..) + Протеини биогейм, аминокиселини и витамини... Интересното е обаче че като спрях с курса, доста бързо се стопих.. за половин година свалих около 15 килограма.. После изведнъж метаболизма постепенно ми се забави и сега вече като спра да тренирам вместо да отслабвам надебелявам... Сигурно е свързано с годините.. чувал съм че по принцип след 25 на мъжете им се забавял метаболизма.. е аз съм на 23 ама то с тоя спорт явно е преждевременно при мен ;-)))
И тва е като цяло около мен ;-))) не съм се занимавал никога сериозно.. тренирам си просто любителски 3 пъти седмично едноразово (по 2 мускулни групи на тренировка..) Другитте 3 дни тренирам бокс и по 1 ден почивам..
Щангите знам че са големи, но на мен и на брат ми за сила доста добре ни върви.. като ходим на фитнес винаги ни гледат като извънземни.. щото не сме кой знае кво (поне аз де, той братото е с доста големи баници;-)) ама като натовариме щангите и всеки почва да пита “ама как така..” :-)) Доста по големи добичета се потът на много по малки тежести ;-)
Но си има и недостатъци.. по принцип тежкото вдигане е вредно за ставите... нямам никакви оплаквания, но напоследък ми прави впечетление че като си вдигна дясната ръка нагоре рамото ми винаги пука.. което не е особенно приятно, дано да не прерастне в някаква травма.... то за тва и спрях всякакви тренировки за един месец и сега от 3 дена пак започнах.. ;-) бтв.. и сърцето усещах как ми се товареше, особенно в жегата е много опастно.. а и миналата година баща ми внезапно почина съвсем млад от сърце и от тогава много почнах да се замислям..
17.08.05
22:18
[quote author=“NowIamYourGod”]Така.. значи.. извинявам се ако е спам но..
за бицепс вдигам с читинг разбира се 100 килограма.. чисто едва ли ще успея.. но читинга не е кой знае какъв просто при движението изнасям таза си напред и се получава ефекта на влизане под щангата.. Наистина 100 кг не е нищо.. замислете се колко повече вдигат щангистите като правят изтласкване.. верно при тях има и клек има и страшна техника.. Но говорейки за 100 кила, според мен като падне психическата бариера, не би била проблем за никой сериозно трениращ..
Аз така навремето като бях по-малък и като вдигнах над 100 от лег изведнъж много бързо дръпнах до 130, после до 140-150 и така нагоре.. после и да спра да тренирам пак си ги вдигам тези големи щанги защото психически съм я преудолял вече тази тежест..
Предполагам като се вдигне над 200 се получава по същия начин..
За вдигането от лег.. щях да кажа че не е чисто, но наскоро като гледах репортаж от едно състезание в предаването на Митьо Крика, установих че моят мост е просто едно нищожно мостче в сравнение с това дето правеха там момчетата.. ;-)) Иначе имам клипчета който иска мога да му пратя.. те са от 1-вото ми влизане във фитнеса след половин годишна пауза.. нямах никаква представа колко ще вдигна и затова подходих предпазливо.. 160 ги изтрелях без никакъв проблем почти с почти перфектно повторение, на 170 правя мост тъй като щангата не я бях вдигал от мнооого време и ме беше страх да си експериментирам.. Но дори и когато правя мост винаги пускам до гърдите и след като допре тогава започвам да бутам..
За предмишницата, пича преди мен много точно е посочил.. всичко е в здравите кости и сухожилия.. 125 не е много, но не е и малко.. тежи си доста и направо имам чуствата че ще ми се огънат костите като правя с толкова.. ама кво да се прай некав чешит съм и като стигна до неква тежест после дори да знам че е вредно да се тренира с нея упорито продължавам, тъй като падна ли под нея ми е некво сдухано такова.. искам винаги да съм си в най-добра форма.. :-)) тъпо от моя страна ама...
За химията.. 2003 бях влезнал в серийка.. тренирах сериозно, записах се и на бокс тогава и треньщрът беше много добър, чуствах се чудесно и реших че сега ми е паднало да зобна малко за да си завърша развитието на структурата.. бях на 21..
Кво взех..:
Ами стандартно почнах.. бионабол с омнадрен... Бионабола го пиех пирамидално, започнах от 5 стигнах до 50 милиграма на ден и после обратно.. омнадрена го взимах по 1 инжекция седмично и тва всичкото продължи 3 месеца.. Към края боднах малко тестостерон (няколко инжекциийки) и малко ретаболил.. По това време пиех също така и креатин на мусаши този от 50 лева дето беше (сега незнам колко е..) + Протеини биогейм, аминокиселини и витамини... Интересното е обаче че като спрях с курса, доста бързо се стопих.. за половин година свалих около 15 килограма.. После изведнъж метаболизма постепенно ми се забави и сега вече като спра да тренирам вместо да отслабвам надебелявам... Сигурно е свързано с годините.. чувал съм че по принцип след 25 на мъжете им се забавял метаболизма.. е аз съм на 23 ама то с тоя спорт явно е преждевременно при мен ;-)))
И тва е като цяло около мен ;-))) не съм се занимавал никога сериозно.. тренирам си просто любителски 3 пъти седмично едноразово (по 2 мускулни групи на тренировка..) Другитте 3 дни тренирам бокс и по 1 ден почивам..
Щангите знам че са големи, но на мен и на брат ми за сила доста добре ни върви.. като ходим на фитнес винаги ни гледат като извънземни.. щото не сме кой знае кво (поне аз де, той братото е с доста големи баници;-)) ама като натовариме щангите и всеки почва да пита “ама как така..” :-)) Доста по големи добичета се потът на много по малки тежести ;-)
Но си има и недостатъци.. по принцип тежкото вдигане е вредно за ставите... нямам никакви оплаквания, но напоследък ми прави впечетление че като си вдигна дясната ръка нагоре рамото ми винаги пука.. което не е особенно приятно, дано да не прерастне в някаква травма.... то за тва и спрях всякакви тренировки за един месец и сега от 3 дена пак започнах.. ;-) бтв.. и сърцето усещах как ми се товареше, особенно в жегата е много опастно.. а и миналата година баща ми внезапно почина съвсем млад от сърце и от тогава много почнах да се замислям..
Имаш интересни виждания.Виж приятел до колкото ми е познато хората,които могат да вдигнат над 120 кила за бицепс със щанга са изключително малко в света.Та като говорим за това Цветко Цветков е вдигал 100 кг. за 6 повторения,имаме и още едно момче което може да вдигне и 110,но пич тия момчета са с по 55 см. ръце и то говорим за ръце а не за мазни и грозни крайници.Ти си с 43-44 ръка и вдигаш 100,а твой приятел вдигал 120 кг. Еми снимаи го да видя как точно ги вдига че ми е интересно,ако нямаш нищо против.И това за бариерата толкова много народ си го мислят - това е пълна простотия.Бариера ??? и като я преминеш сигурно ставаш супермен.Еми ти ако направиш ръка 50 см. за бицепс ще сгъваш със 180 кг.(най-малко с твоя прогрес),а това е невъзможно при твоето лично тегло и 100 кила да станеш.Така има и още нещо незабравяй че колкото по-тежък ставаш толкова по-трудно си вдигаш теглото за бицепс.Та за мен твоя приятел който е вдигал със 120 кила просто ми е много интересно(а и за теб ме интересува)като му е толкова силна ръката за френско за трицепс със колко прави(ако кажеш нещо над 150 кила при тегло 100 кг. просто няма смисал да пишеш защото ставите при тази тежест за това упражнение направо се чупят.След 200 кила от лег си и нямаш на представа за каква борба става на въпрос.Просто оттук натам става нещо страшно,защото ставите са в такова напрежение,че можеш направо да ги пръснеш.И трябва да взима една камара дивотии за заздравяване и за издържане.Ти и канадска играеш и по 100 вдигаш,абе интересно ми е,незнам как стават тия работи при 43-44 ръка,но всичко е възможно.И този цикъл който си направил си е доста зверски да ти кажа.Тук във враца ако някой се е назобал като тебе трябва да знаеш че го гледаме как се променя с дни.Бионабол 50 млг. ретаболил,омнадрен,тестостерон и един куп добавки+ядене - брато спри се - това ако е малко здраво му кажи.Е да малко е ако се сравняваш с някои амбициозни момци от София стигали до 1 грам бионабол на ден. :shock: Тялото има предел,бариера или каквото и да е и това се намира не в психиката,а във физиката,защото не може да вдигаш 300 кг. от лег при 90 лично чисто защото самите стави и тяло не могат да го понесат.Помисли.
17.08.05
22:32
/off
qk_bik - батко твоя случай ,е не по-малко куриозен....
Може момчето да свива 100 за бицепс... и да вдига 200лег, на 80-85кг и 43 ръка
На всичко вярвам вече - живеем във време на феномени :)
PROMPT абсолютно :)
Съгласен съм с някои от нещата които каза qk_bik - това колко ще вдигнеш не зависи от психиката. Ти може да си мислиш че ще вдигнеш и един тон но ако ставите и мускулите са непосилни за тая тежест просто няма как да стане. Иначе щом работиш с толкова големи тежести, явно си супер голям късметлия със супер генетика - радвай се за това :) (то се вижда и от снимката според мен де, доста добре изглеждаш на мен лично твоето тяло най-много ми харесва от форума заедно с още няколко). Иначе се спри малко с тая психика, не си господ все пак
17.08.05
22:48
:lol: :lol: :lol:як бик пич незнам на колко години си.. сега не ми се и проверява.. ама виждам че изобщо не знаеш за кво става въпрос.. ей сега ходих и питах брат ми за въпростния приятел и ако трябва да съм по точен стигал е до 125 в серия за бицепс. За френско е вдигал 90 килограма в серия, аз лично съм вдигал на френско 80 колограма (а с тесен хват от лег съм бутал за трицепс 150)... Бтв изобщо незнаеш в каква среда съм и за какви приятели ти говоря.. въпростния човек ако сега го видиш ще се спукаш от смях.. в той е висок почти 2 метра и в момента тежи около 70 кг и прилича на чавдарче.. Тази щанга я вдигаше преди 5 години има и доста видеокасети, той самия тогава тежеше 105 килограма, но изглеждаше адски огромен и много релефен, ама много релефен, псосле изведнъж спря всякаква химия и всякакви тренировки (незнам защо..) този човек ми беше комшия казва се Лъчо, ама сега се премести.. Та мисълта ми е че тези хора са фанатици.. има доста такива тук.. квартала беше известен на времето като квартала на химиците, срещу наща къща е двора в който се тренираше преди(довра на Лъчо). Всички дървета бяха набучени с инжекции абе двора беше изродски.. А дозите, сигурно ще ти се видят и те измислени но този пич за който ти говоря е стигал до 2 грама на ден бионабол.. сметни си сам колко шишета са това.. биел е и по 3 омнадрена на ден.. абе няма кво да ти обяснявам щото това което правеха тогава беше безумие.. но химията навремето беше безпари (30 стотинки шишето бионабол) и всички взимаха като за последно.. Нямам намерение да ти обяснявам поотделно кой колко и кво е взимал щото ще кажеш че не биха отцелели най-вероятно и че лъжа.. Само ще ти кажа че един от хората излезли от нашия квартал е Киро (този дето сега скъса пак гърда наскоро), та този човек е запален да тренира от Лъчо и на 18 години е имал 240 лег на лично тегло 90 кг.. незнам колко са хората в света дето могат да се похвалят с подобни постижения.. Ако и това не вярваш питай за него, той поне е известен...
А за химията която аз казах че съм взимал.. на фона на това което взимат другите е капка в морето.. аз преди да се реша на това съм тренирал сериозно 5 години и съм предценил че точно тогава е бил момента. След това изчаках половин година да ми се изчисти организма и си направих пълни изследвания, всички показатели ми бяха перфектни. Наскоро си направих и пълни изследвания на сърцето, то също е в идеално състояние и не е уголемено.. Тъй като ако не знаеш, когато организма се тъпче с химия мускулите растат, сърцето като мускул също расте, обаче има една подробност, кръвоностните съдове (вени и т.н.) които го хранят не растат защото не са мускули.. и в един момент се получава така че те стават прекалено малки за да смогват на набъбналото сърце.. тогава се появяват участъци със затруднено оросяване и в един момент може да се стигне до инфаркт.. (всичко това е образно казано разбира се, не съм доктор..) Та мисълта ми е че химията е адски вредна и не си мисли че като си пазиш черния дроп биейки си само инжекции например.. всичко е ок... Именно затова нямам намерение да правя повече курсове в живота си..
17.08.05
22:56
[quote author=“wtf”]PROMPT абсолютно :)
Съгласен съм с някои от нещата които каза qk_bik - това колко ще вдигнеш не зависи от психиката. Ти може да си мислиш че ще вдигнеш и един тон но ако ставите и мускулите са непосилни за тая тежест просто няма как да стане. Иначе щом работиш с толкова големи тежести, явно си супер голям късметлия със супер генетика - радвай се за това :) (то се вижда и от снимката според мен де, доста добре изглеждаш на мен лично твоето тяло най-много ми харесва от форума заедно с още няколко). Иначе се спри малко с тая психика, не си господ все пак
пичове не сте прави.. всичко идва от психиката и от нагласата за тренировка.. не случайно когато тренираш със силни хора доста бързо дърпаш тъй като дори и подсъзнателно винаги се стремиш да ги догониш..
Отделно едно е да мислиш, друго е да знаеш че можеш.. Много ясно че ако си мисля че ще вдигна 240 от лег и като легна ще ме размажат.. Но ако знам че мога и си повярвам рано или късно ще ги вдигна.. Говоря образно разбира се аз лично нямам за цел да вдигам такива тежести.. а и от една година насам тренирам само поддържащо, без амбиции за правене на рекорди.. минал ми е мерака напоследък..
Просто запомнете всичко идва от психическата нагласа и мотивацията..
Цитат: Просто запомнете всичко идва от психическата нагласа и мотивацията..
Да, Аз просто имах предвид че психическата нагласа трябва да си има някакви граници все пак, съобразни с физическите възможности.
17.08.05
23:30
[quote author=“NowIamYourGod”]:lol: :lol: :lol:як бик пич незнам на колко години си.. сега не ми се и проверява.. ама виждам че изобщо не знаеш за кво става въпрос.. ей сега ходих и питах брат ми за въпростния приятел и ако трябва да съм по точен стигал е до 125 в серия за бицепс. За френско е вдигал 90 килограма в серия, аз лично съм вдигал на френско 80 колограма (а с тесен хват от лег съм бутал за трицепс 150)... Бтв изобщо незнаеш в каква среда съм и за какви приятели ти говоря.. въпростния човек ако сега го видиш ще се спукаш от смях.. в той е висок почти 2 метра и в момента тежи около 70 кг и прилича на чавдарче.. Тази щанга я вдигаше преди 5 години има и доста видеокасети, той самия тогава тежеше 105 килограма, но изглеждаше адски огромен и много релефен, ама много релефен, псосле изведнъж спря всякаква химия и всякакви тренировки (незнам защо..) този човек ми беше комшия казва се Лъчо, ама сега се премести.. Та мисълта ми е че тези хора са фанатици.. има доста такива тук.. квартала беше известен на времето като квартала на химиците, срещу наща къща е двора в който се тренираше преди(довра на Лъчо). Всички дървета бяха набучени с инжекции абе двора беше изродски.. А дозите, сигурно ще ти се видят и те измислени но този пич за който ти говоря е стигал до 2 милиграма на ден бионабол.. сметни си сам колко шишета са това.. биел е и по 3 омнадрена на ден.. абе няма кво да ти обяснявам щото това което правеха тогава беше безумие.. но химията навремето беше безпари (30 стотинки шишето бионабол) и всички взимаха като за последно.. Нямам намерение да ти обяснявам поотделно кой колко и кво е взимал щото ще кажеш че не биха отцелели най-вероятно и че лъжа.. Само ще ти кажа че един от хората излезли от нашия квартал е Киро (този дето сега скъса пак гърда наскоро), та този човек е запален да тренира от Лъчо и на 18 години е имал 240 лег.. незнам колко са хората в света дето могат да се похвалят с подобни постижения.. Ако и това не вярваш питай за него, той поне е известен...
А за химията която аз казах че съм взимал.. на фона на това което взимат другите е капка в морето.. аз преди да се реша на това съм тренирал сериозно 5 години и съм предценил че точно тогава е бил момента. След това изчаках половин година да ми се изчисти организма и си направих пълни изследвания, всички показатели ми бяха перфектни. Наскоро си направих и пълни изследвания на сърцето, то също е в идеално състояние и не е уголемено.. [color=red]Тъй като ако не знаеш, когато организма се тъпче с химия мускулите растат, сърцето като мускул също расте, обаче има една подробност, кръвоностните съдове (вени и т.н.) които го хранят не растат защото не са мускули.. и в един момент се получава така че те стават прекалено малки за да смогват на набъбналото сърце.. тогава се появяват участъци със затруднено оросяване и в един момент може да се стигне до инфаркт.. (всичко това е образно казано разбира се, не съм доктор..) Та мисълта ми е че химията е адски вредна и не си мисли че като си пазиш черния дроп биейки си само инжекции например.. всичко е ок... Именно затова нямам намерение да правя повече курсове в живота си..
От тук само с едно нещо съм съгласен(в оранжев цвят).
За червения цвят - пълна глупост.Интересно ми е кой ти ги приказва тия простотии.Искаш да ме убедиш че вените и артериите ти не растат така ли?Това е пълна глупост.Ти растеж целия приятел.Абсолютно всичко ти расте.По твоята теория да няма един жив култирист над 130 кг.Да те светна - има препарати специално направени за разширяване на вените,когато зобаш истински много.Има доста културисти получили вени като корабни въжета(на повечето)а тия така зобат че по твоята теория са умрели на 1-та година.Прочети това онова и тогава говори.Абе как може да обсъждате такива работи,които въобще не са ви ясни.2 грама на ден бионабол - може и да издържи човека,но това е абсплютем срив във нервната система.За мене тоя човек е психично отклонен завинаги.Тва е такова объркване на психическото състояние на тоя човек че той едва ли не не може да функционира нормално.За физическата гледна точка няма да говоря.това са 400 хапчета по 5 млг.Пич осъзнайсе ако тоя човек ги приема тия хапчета на 8 приема по 50 хапчета имаш ли си на представа какво ще стана с тоя така прословут черен дроб.Тоя приятел трябва да взима по 1 кашон карсил на ден. и + 3 омнадрена на ден леле и ако кажеш и по 5 тестостерона лично се вдигам до софия и му доставям цялото количество да видя един цикъл от 3 месеца на тая химия.Имай на предвид че тия 2 грама се равняват на 750 мг. анаполон при който,ако направиш 5 седмици на тая доза умираш 100 %.Ще качиш най-малко 25 кила за месец и на 5 седмица ще си видиш черния дроб извън гръдния кош.Според мен тия твойте приятели са се базикали с тебе,тия резултати се постигат и на по-малко милиграми,но като кажеш грам вече работата е твърде сериозна за да се базикаш с това.Тялото ти не може да понесе такъв срив във цялостното производство на всички видове хормони и въобще нито ще спиш нито каквото и да било.ПОмисли и ги питай тия приятели дали случайно не са се базикали с тебе савсем сериозно ти казвам за 1 грам съм сигурен но при два и то с 3 омнадрена на ден това са глупсоти просто няма земен човек да издържи 2 цикъла така.На приятел при 200 млг. бионабол на ден за 2 цикъла беше влязъл в болница със 16 пъти увеличен черен дроб(научно казано не в реално,от нормални размери го смятат някак).Мисли и питай.
Така общо взето съм на мнението на Бика а NowIamYourGod направо ме разби с втория си пост. :?
Как така като преминеш психическата бариера и край тежеста ти е в кърпа вързана аз вдигах миналата година 205 и спрях силово да тренирам забележи не съм спирал да тренирам но сега ако пробвам няма да вдигна и 195 оня ден се пробвах на 180 няколко пъти я вдигнах но за повече не можех и да си помисля няма такова нещо като премината тежест и край има подържана форма
а за зобането не е хич малко това 50 мгр на ден чувал съм че е гранична доза при бионабола а за примера дето даде 2 гр. на ден това ако го кажеш на доктор ще припадне 2 гр......... лелее
18.08.05
00:02
Абе какво да говорим 2 грама бионабол на ден и по 3 омнадрена - самоубийство с лекарства.Нека някой който по разбира да напише на момчето по научно да му го обясни.Само пример ще дам :При 100 млг. съм виждал как амортизира тоя бионабол и не е никак хубава гледката - пъпки по цялото тяло,кръвно и така гинекомастия леле.А при 2 грама ще вдигнеш кръвно 1000/2000 колкото за 50 човека.Има антиоксиданти и други глупости но те при такива количества просто няма да са достатъчни и тялото няма да може да приеме такива китови дози.Помисли колко Б-52 и карсил трябва да испиеш за 2 грама като смяташ за 20 млг. колко са нужни.Момчета не си играйте с това доста е опасно и просто няма да коментирам колко.Моля да не пишете дивотии,от които и понятие си нямате.Не искам да обиждам момчето.Пич не се засягай но се базикат тия приятели с теб.
18.08.05
00:08
хахаха пичове.. нямам никакво намерение да обиждам никой тук ама... незнам от зоба ли е аз ли не се изкавам правилно но имам чусвтото че говорим на различни езици.. май никой не е разбрал това което казах.....
Така ще почна подред.. първо към бика, това за сърцето не съм си го измислил аз, както казах не съм доктор, това ми го каза лекарката от медицинска академия при която ходих да се прегледам профилактично.. И не става въпрос за вените на ръцете ти че не могат да се оголемяват.. или разширяват.. Ставаше въппрос за тези на сърцето.. и също така като се уголеми мускула в един момент атрофира и увисва (пак за сърцето говоря) това ми обясни докторката (една от най-добрите в България, говореше ми на прост и разбираем език (затова не се хващай за всяка моя дума, не случайно казах че е образно..) Разбира се че има много препарати които помагат на сърцето, но колко хора ги взимат и колко знаят какво и как да взимат? И изобщо колко от всички зобещи си правят профилактични изследвания и прегледи.. аз ще ти кажа че адски малко... повечето като се чустват добре и като изглеждат в огледалото добре и през ум не им минава да минат през поликлинниката..
За тези хора които говоря че са взимали толкова химия.. ами разбира се че са лежали и те в болници.. не случайно казах че бяха станали фанатици.. А и психически бяха доста лабилни.. както и да е няма кво да ви обяснявам за тях.. слабо ме интересува кой в кво вярва.. аз нямам никакъв интерес да лъжа някой с нещо а още по малък пък да му се обяснявам после....
За психическата бариера искам да кажа само нещо, защото видях че АСТОР съвсем в грешна посока тръгна и направо ми е смешно как може да си помисли че съм имал това в предвид :-))
Изобщо, ама изобщо нямах в предвид че като един път си вдигнал 200 примерно и после можеш да спреш да тренираш за колкото си изкаш време и щом психически си преудолял тази тежест още с първото си влизане в залата ще ги бутнеш пак.. тва и дете не би си го помислило....
Исках да кажа че когато човек примерно тренира 2 години и мине една граница, примерно вдигне над 100 килограма, да речем стигне до 130, после дори и да спре да тренира за половин година като започне ще бута поне 100, а няма да почне пак от 50 както в началото.. Тва ми беше идеята.. че веднъж като видиш организма ти на какво е способен и като го опознаеш добре, много по-лесно можеш да си върнеш старата форма дори и дълго да не си тренирал (под много по-лесно да се разбира, отколкото е била постигната преди..) Това е психическата бариера.. биля тя в тежести, в фигура или в каквото и да е...
18.08.05
00:18
[quote author=“qk_bik”]Абе какво да говорим 2 грама бионабол на ден и по 3 омнадрена - самоубийство с лекарства.Нека някой който по разбира да напише на момчето по научно да му го обясни.Само пример ще дам :При 100 млг. съм виждал как амортизира тоя бионабол и не е никак хубава гледката - пъпки по цялото тяло,кръвно и така гинекомастия леле.А при 2 грама ще вдигнеш кръвно 1000/2000 колкото за 50 човека.Има антиоксиданти и други глупости но те при такива количества просто няма да са достатъчни и тялото няма да може да приеме такива китови дози.Помисли колко Б-52 и карсил трябва да испиеш за 2 грама като смяташ за 20 млг. колко са нужни.Момчета не си играйте с това доста е опасно и просто няма да коментирам колко.Моля да не пишете дивотии,от които и понятие си нямате.Не искам да обиждам момчето.Пич не се засягай но се базикат тия приятели с теб.
хахах :-)) пич... абе.... като не знаете за кви изруди става на въпрос кво сте тръгнали да ми обеснявате за дози и за кръвно.. и неща които съм видял с очите си.. Това за кръвното и за циреите е вярно.. бтв, ако сте чели внимателно въпросното момче в момента е 70 кг и ако го видиш с тениска ще си помислиш че никога не е тренирал.. до там се стига когато се прекали с нещо, а и тези простотии както той така и още няколко души ги правеха одавна (през 1996-1999 год..) сега не тренират.. Само Киро тренира от тях и както казах като не вярвате питайте за него... 240 лег на 18 години..
Повече няма да отговарям на коментари от сорта “ама тва не е възможно ти знаеш ли кво ще стане ако верно е взимал еди кво си....” много добре знам, дори съм виждал кво става ;-)
Така че тренирайте си и не се ангажирайте толкова с чуждите проблеми..
Еми не си го обяснил по най добрия начен да ти кажа така го написа та никой не разбра ето сега в горния пост разбрах какво си имал предвид не значи че съм съгласен де
[quote author=“qk_bik”]Тук във враца ако някой се е назобал като тебе трябва да знаеш че го гледаме как се променя с дни.Бионабол 50 млг. ретаболил,омнадрен,тестостерон и един куп добавки+ядене - брато спри се - това ако е малко здраво му кажи.
qk_bik не ги разправяй тия неща, точно за Врачани. Защото може да не са много, но и от форума има хора който знаят за какво става въпрос. То и Цветко сигурно заради антибиотиците влезе в болница.
За протокола има много хора, който са стигали до 2мг, на ден (няма да споменавам и колко Врачани има в това число), но съм чувал и за хора до 3мг :shock: .
[quote author=“NowIamYourGod”]Само Киро тренира от тях и както казах като не вярвате питайте за него... 240 лег на 18 години..
За Кирил Илиев ли става въпрос. Защото ако е за него, наистина сега в Слъчев Бряг ако не си беше скъсал гърдата, Ивайло Хистов (да не кажа голяма дума), можеше и да изгуби.
18.08.05
00:28
/off
Абе тоя пич май е поредния който е решил да се дуе тук :)
Него лесно мога да го проверя - поне е от София !
Утре имам тренировъчен ден - любезно го каня да се видим някъдe и да отидем да тренираме заедно .
Там ще се види кой какво може :)
natural VS steroid power .
Ако си навит човече - прати едно лично за подробностите
PS - Ако всичко стане и тренираме заедно - ще пиша в темата как е било и какви постижения е имало ;)
18.08.05
00:31
Добре поне като не си го казал ти да ти обясня - значи тези вени които ги виждаш по ръцете и краката са свързани със тези,които не виждаш та значи ако външните се разширяват значи и тяхната основа го прави(вътрешните),когато приемаш стимуланти на хормоните ти или самите хормони тялото ти расте изцяло във всяка една клетка.Разширяват ти се кръвоносните съдове,камерите на сърцето,дробовете и всичко заедно общо расте.Като ти се разшири една камера на сърцето ,се разширява и отсновата на тази камера оттам и останалите части.Тялото ти изисква повече ресурси за попълване на увеличилите се клетки,които чрез стимулиране се уголемяват.Започваш да ядеш като пощурял и да вдигаш нон стоп защото растеж постоянно и бързо,докато се дозираш със химия,затова растеж изцяло,като първо растеж от най-малката част от теб-клетката.Тя съставя тъкан после органи,системи и т.н.Попрочети някоя книжка преди да се назобаш.За мен човек да започне трябва доста добре да познава човешката анатомия и най-вече неговата и това как собственото му тяло може да реагира на такива неща.Аз съм изчел много неща за химията въпреки че не зобам просто ако реша някой ден да знам какво правя и да оценявам риска,а това че човек знае винаги е в плюс.За твоята лекарка ще кажа - или ти не си я разбрал правилно(може и да си запомнил нещо и другото да си го доизмисляш)или ако си запомнил точно това което ти е казала тя - те съветвам повече да не посещаваш този лекар,иди при нея и я удари с тапоята по главата и я питай(от мен) като са ходили на лекции тя къде се е еб..а през това време.И още нещо ако пак ти го каже това ще ми дадеш имената и всички лични данни,за да и пратя една инспекция на тая жена и ти казвам тя като лекар повече никога няма да работи за тия прости изказвания.Ако ми беше лекар на мен щях да я застрелям.И да кажа че човек с тренировъчен стаж повече от 10 години и правил Х на брой цикли спокойно може да спори с лекар и е нормално да знае 3 пъти повече.
Това е единствния начин PROMPT разчитаме на теб да установиш нещата и да ги постнеш някъде
Лелее ако ни види някой мод или админ как наспамихме иначе хубавата тема ще ни откъсне главите
PROMPT
това е много добра идея!
само че според мен ще ти откаже!
а ако не ти откаже ти предлагам да тренирате-гърди-бицепс-предмишница!!! :idea:
ЗА як бик
ти батка не си добре как може някой културист който е правил цикли да знае повече от лекаря!
18.08.05
00:36
[quote author=“westsa”]PROMPT
това е много добра идея!
Аз утре и без това имам гърди
и бицепс ще правя ако трябва - нищо че днес го тренирах ,ще се жертвам ;)
Джорджио - като има резултат го поствам веднага - съмняваш ли се ?
спирам спама - як стана вярно е :(
18.08.05
00:45
[quote author=”Чукундур”][quote author=“qk_bik”]Тук във враца ако някой се е назобал като тебе трябва да знаеш че го гледаме как се променя с дни.Бионабол 50 млг. ретаболил,омнадрен,тестостерон и един куп добавки+ядене - брато спри се - това ако е малко здраво му кажи.
qk_bik не ги разправяй тия неща, точно за Врачани. Защото може да не са много, но и от форума има хора който знаят за какво става въпрос. То и Цветко сигурно заради антибиотиците влезе в болница.
За протокола има много хора, който са стигали до 2мг, на ден (няма да споменавам и колко Врачани има в това число), но съм чувал и за хора до 3мг :shock: .
Хайде и от чукундур глупости тая вечер.Първо говорим за грамове не за мг. И второ във Враца няма такъв който е зобал над 300 млг. на ден.Някой те е излъгал много истински.Много те моля да ми кажеш кой ти каза тая глупост,защото незнам такъв човек във враца,а ги познавам всичките.3 грама,ама само си чул има много глупости които се говорят.Не вярвай на тия простотии.Колко приема са това.Или тоя човек си ги бърка с пасатор и си прави сокче. :? :!:
18.08.05
00:47
[quote author=“westsa”]PROMPT
това е много добра идея!
ЗА як бик
ти батка не си добре как може някой културист който е правил цикли да знае повече от лекаря!
Точно заради това :!: :!: :!:
За 3-те грама не ставше въпрос за Врачанин, не се впрягай толкова. Обаче и там се въртят грамовете, няма какво да говориш врели некипели. В противен случай или лъжеш или не познаваш никой и не знеш нищо за съгражданите си, или си прекалено глупав (нищо лично).
18.08.05
10:53
[quote author=“PROMPT”]Абе тоя пич май е поредния който е решил да се дуе тук :)
Него лесно мога да го проверя - поне е от София !
Утре имам тренировъчен ден - любезно го каня да се видим някъдe и да отидем да тренираме заедно .
Там ще се види кой какво може :)
natural VS steroid power .
Ако си навит човече - прати едно лично за подробностите
PS - Ако всичко стане и тренираме заедно - ще пиша в темата как е било и какви постижения е имало ;)
Неразбрах за мен ли става дума????
Ако да нещо си в сериозна грешка... аз нямам коплекси за избиване, че да тръгна да ви подбивам вашето крехко самочуствие.. Някои хора съм забелязал че трудно преживяват това че другите са нещо повече от тях.. С нищо не съм опитвал да се “дуя”.. просто видях че всеки си казва данните и постиженията (нали все пак е такъв форума) затова казах и аз мойте.. но явно примитивни чуства като завист и лицемерие върлуват и в наши дни..
Мерси за любезната покана ама така и не каза от кой квартал си (аз съм от центара) и къде тренираш?
Още нещо кво искаше да кажеш с това “natural VS steroid power”??? Ти на зоб ли си.. щото аз съм от 2 години на чисто ако имаш мен в предвид под “steroid power”...
Иначе с удоволствие ще ти приема поканата, но има една подробност, ако си ми изчел всичките постове би трябвало да знаеш че от един месец изобщо не съм тренирал (бях в лятна почивка..) сега почнах този понеделник, така че ми дай поне 2 седмици да влезна във форма, все още съм целия в мускулна треска, трябва да си възвърна тонуса. След това може да направим тренировка заедно, ако го знаеш фитнеса флайс на веслец (между “искър” и “екзарх йосиф”) може там да се видим, прилично е фитнесчето, само дето е малко скъпо 4 лв тренировката.. ако кажеш може и някъде другаде нп.
На пича дето ме пита дали става въпрос за Кирил Илиев, да за него става въпрос..
На модератора се извинявам, това беше последното ми мнение в тази тема (просто бях длъжен да отговоря).. Моля да не се трие.
Благодаря!
Вие сами си почнахте темата. Сега си пишете в нея и всички да я видят.
по-здрави
БТВ аз сравнително правилни повторения максимално с 85кг. съм правел бицепс. Един приятел правеше със 100 и то сравнително чисто и при лично тегло 105г. Виждал съм го и гарантирам :) Но то гърба поеме яко тежеста :)
по-здрави
18.08.05
13:27
Хора в преговори съм с GOD-а на лична ,да тренираме в събота заедно - тогава ще се види как и с колко вдига .
А може и момчето наистина да ги е вдигало навремето тези кила ?
Всеки има силна група - но е невероятно наистина и то доста .
EDIT - Ще е хубаво и бика да дойде - Враца е близо от сега си точа шивашкия метър за него и всичко що е под 50.5см съм го изтрил със спирт ;)
18.08.05
13:56
Уф, момчета.
Няколкото тона постове обърнаха представите на целия свят.
Тъй, значи.
По общата част:
Киро с 240 на лежанка не е повече от Иво с 255-260 на лежанка без екипировка. Освен това ми се струва, че на съни бийч категорите бяха малко по - разкрепостени + това се е разрешавало ползването на налакътници, нещо 100% забранено във федерацията и никой от спортистите там не е тренирал така.
Всъщност, аз знам и други в категорията на Иво, вдигащи 240 на лежанка. Но 240 е доста далеч от 260, вярвайте ми.
Метаболизмът и чудните думи генетика и т.н. са всъщност едно нещо.
Не генетика го викат, а хормонален баланс.
Ако си вкарал повечко стеероиди, NowIAmYourGod, жлезите ти с времето са преминали към хипофункция, собственият ти тестостерон е намалял, повечкото храна и креатина са дали път на инсулина. Организмът установява траен хормонален баланс. И там, докъдето си стигнал, свършва всичко. Виновна за забавянето на метаболизма ти е не “напредналата” ти възраст(25 години), а най - вероятно -стероидните цикли.
Психическата настройка има голямо значение във вдигането. Обаче значението й е - поне аз както го виждам - текущо. Т.е. Ако вдигаш 200 да речем, психическата настройка може да те вкара в колебание от +10 до - 20 кг. днес. Не и обаче да те настрой да вигнеш 150% или 200% от предишния си макс. Естествено, че и мускулната сила и организма като цяло са лимитиращ фактор. След 5 години, ако не си тренирал, реалната ти сила да кажем е паднала на 150; е не можеш само с настройка да отидеш и да лупнеш 210, щото добре си си починал.
Четох за някакви квартали и дървета със спринцовки, и честно казано, много се смях... Съжалявам. Ако е вярно това, трябва да направят филм за вашия квартал... Виждам го нещо като “Трейнспотинг”...
Много хора приравниха силата на мускула с размера на ръката. Нещо 100% грешно. За силата на мускула може да има значение като размер единствено напречното сечение на миофибрилните влакна, което е много различно от общия вид на ръката и това, което показва метъра. Другото, което не се мери с метър и има съществено значение, са сигналите на нервната система, които по правило могат да са различни и да накарат двама човека с еднакво или много близко сечение на ръцете да вдигат доста различни килограми. Сечението на миофибрилите показва само максималната допустима сила. т.е. какво ще издържат влакната, преди да се изпокъсат. Реалната сиал е вече нещо съвсем друго.
И като говорихме за мускули, избихте рибата.
Мускули са ви тея по ръцете и краката.
Мускули са ви и артериите и вените.
Разликата е, че бицепсът ви е напречнонабраздена мускулатура, а вената - гладки мускулни влакна и обикновенно не са инервирани за съзнателен контрол от мозъка. Та не знам какви ги пишете и как едното е мускул, другото не е . Преходна форма между двете е сърцето.
Има и нещо друго странно във вашия “научен” спор. Как решихте, че удебеляването на стените на вените увеличава и дебита на кръв? В общи линии логиката ви се върти около това, че сърцето растяло, ама вените не и не можели да поемат дебита му.
Всъщност, растежа на обема на сърцето едва ли има въобще нещо шряко общо с основната функция стероидите, които могат да повлияят само клетките и те да се уголемят, удебелявайки стените по такъв начин например. По - скоро увеличаването на размера е следствие на ускорения дебит, повишеното кръвно налягане и т.н., което са фактори, влияещи и на кръвоносните съдове така, както и на сърцето. А удебеляването на стените на кръвоносните съдове е явление, което ми е много трудно да му дам положителна характеристика, както вие правите с лека ръка.
Ако няма силата, която да накара тези органи да растат, увеличавайки “кухия си обем”, те ще растат само уголемявайки стените си. Т.е. ако влиянието беше само от стероида - щеше да се стигне до това.
А това, че като расте сърцето в един момент атрофира и увисва е въобще най - голямата щуротия, която съм чувал някъде. Респект към такива доктори, ако верно ги говорят тези неща. Смях...
Вените по ръцете и краката са видими от липсата на подкожна мазнина и естествено изпъкват с натоварването и растат с хипертрофията на мускула. Ако вените не можеха да растат, мускулът ви също нямаше да расте. Щото той се храни и расте не от АНАБОЛА а от кръвта.
И т.н. и т.н.
Ужасявам се че има хора с такива - как да ги нарека - повърхностни познания и таквиа дози стероиди.
Но това си е тяхна работа.
Ама поне не пишете теориите и дозите си във форума, че тука четат и деца.
18.08.05
14:32
С това съм абсулютно съгласен !
Децата най-лесно се лъжат - не е хубаво, да се дават подробности ,за химия ,цикли, грамажи и т.н
по-добре, да видят постиженията на Джорджио на чисто - от там има какво да се научи !
Повече статии с медицинско съдържание трябва да има. Но и да има кой да ги чете. Че се ръсат много глупости дори и от НСА се чуват доста простотии.
по-здрави
Евала Дзвер направо ги закопа.А на тва че вените не са мускули пък сърцето ,разбираш ли е..и аз се посмях.За спринцовките забити по дърветата требва наистина да се направи док.филм”Хората от Химическата лаб.”Дайте го малко по-спокойно всички :wink:
18.08.05
15:40
[quote author=“FTF”]Евала Дзвер направо ги закопа.А на тва че вените не са мускули пък сърцето ,разбираш ли е..и аз се посмях.За спринцовките забити по дърветата требва наистина да се направи док.филм”Хората от Химическата лаб.”Дайте го малко по-спокойно всички :wink:
ахаха ми по-скоро е “Хората от Гетото” даже има и такава рап група и двамата тренираха тук (Пешо Кура известен като Ghetto Man и Джуниара :-) ).. странно какво толкова смешно има в спринцовките по дърветата изрисуваните със спрей полусрутени стени и всичката изрудия наоколо.. както и да е.. смейте се деца нема лошо.. Филми има доста, не са снимани от телевизията споко, сами са си ги правили и всички до един са супер изрудски.. ама сигурно ако ви кажа кви неща има пак няма да повярвате, затова нищо няма да говоря... Касетите са в Gheto Man.. бтв цялото действие се развива в края на 90-те, този прословут двор вече не се използва за тренировки.. но някои неща все още стоят...
На дзвера кво да му кажа виждам че е доста начетено момчето, но е от този типаж самозванци дето се мислят за голяма работа всезнаещи и всеможещи... Ти като толкова ги чаткаш батте що не вземеш да се запишеш медицина някъде и да превъзпитаваш учителите... То ако беше така както вие ги обяснявате нямаше да има нито един смъртен случей и нито един инфаркт от химия.... Така че ако ще и цялата медицина да прочетеш, фактите няма да се променят.. Няколко пъти повторих че това което твърдях за сърцето е образно казано и не са мои думи а думи на специалист, а аз мнение от специалист в дадена област (в която нямам тапия) необичам да оспорвам, защото не съм дървен философ, специалист по всичко като някои други хора..
Ок зобете си като ненормални и не се притеснявайте нищо му няма на сърцето, ще живеете вечно!
18.08.05
15:58
смейте се деца
Хм :) Деца....
Батка, само медицина ми липсваше сега да запиша.
Навремето я имаше тая опция пред мен, но се отказах. Сега съм магистър по нещо съвсем друго, имаше си хас и медицина да запиша и да уча още 10 години.
За лекар никъде не съм се писал. Просто обичам такава литература, не нещо друго, реално човекът с такава професия тук е Владо. Което не пречи да виждам реалната щуротия в думите на начетени медици. Отдаван съм се убедил, че при нашите лекари е по - добре да ида и да знам какво ми е и какво да се прави, отколкото да не знам нещо. Но това не ме прави спец, медицината не е хоби.
Що се отнася до сърцето - и кръвоносните съдове, аз кой знае защо казах, че и според мен влиянието на стероидите никак не е добро, но не и по указания от вас начин. Според приказките ви това което се разбираше, е че прякото действие на стероидите е, че увеличават обема на камерите - нещо, което според мен въобще не е вярно. Друг е въпросът, че организмът е система и увеличените нужди водят до увеличаване на дебита, един от начините за което е увеличаване на камерите, а увеличаването им безспорно води до патологични изменения. Само че обяснението което се даде беше нещо като едно деточетох в един друг форум - предавам смисъла: “Не ги слушай тея - като хапнеш белтък то не е като аминокиселината - като хапнеш, аминокиселина тя трябва да се изгражда, а белтъка направо се лепва за клетката!”
Всъщност аз не видях това, с което трябва да поучиш “младите” в този форум. Би ли ми го синтезирал? Разбрах, че 50 мг. бионабол е малко, хората пият и повече, но не можах да си изведа поуки. Не искам да те обиждам. Може и аз да съм чел през пръсти. Помогни ми да ги намеря? Ако не си го направил досега, поне го направи оттук нататък.
18.08.05
16:11
Къде е това за спринцовките по дърветата,и за вените, и за мускулите...?Кой го казва?
[quote author=“D3BEP”]Уф, момчета.
Няколкото тона постове обърнаха представите на целия свят.
Тъй, значи.
По общата част:
Киро с 240 на лежанка не е повече от Иво с 255-260 на лежанка без екипировка. Освен това ми се струва, че на съни бийч категорите бяха малко по - разкрепостени + това се е разрешавало ползването на налакътници, нещо 100% забранено във федерацията и никой от спортистите там не е тренирал така.
Всъщност, аз знам и други в категорията на Иво, вдигащи 240 на лежанка. Но 240 е доста далеч от 260, вярвайте ми.
Да обаче първият опит Киро беше на 240 както и на Иво, и ги вдигна с лекота. И ако не си беше скъсал гърдата на 255 щеше да ги бутне. И не си спомням да съм казвал, че 240 са повече от 255, а казах, че ако Киро нямаше толкова лош късмет Иво щеше да има много сериозна конкуренция.
18.08.05
16:21
[quote author=“largozol”]Къде е това за спринцовките по дърветата,и за вените, и за мускулите...?Кой го казва?
:lol: :lol: :lol:
А Дзвере.. кво да ти кажа баце :-)) сега да тръгна да обяснявам на дълго и нашироко защо е вредна химията ли??? Нямам нито образованието нито намерението да го правя, а и едва ли има нужда... Само ще кажа че имам доста познати и приятели с трайни психически и физически увреждания от вземане на конски дози химии, увредени сърца, дробове, бъбреци и т.н......... Имаше и един който получи цироза на черния дроб, ама при него важна подробност е че освен шишенцето бионабол на закуска, на обед си поркаше по бутикла водка.. Както и да е писна ми да се обяснявам..... а и циклиме само едно и също...
Ебаси.. вчера влезнах във форума и днес вече цяла тема ми отворили.. :-))) Не че не ми се е случвало и в други форуми (по съвсем друг повод..) ама... :-))))
Така, така. Ставаме популярни! :) :) Абе все пак весела тема се получи. Айде всички са поканени на срещата в неделя да продължим дискусията.
по-здрави
18.08.05
16:28
Ебаси.. вчера влезнах във форума и днес вече цяла тема ми отворили..
Еми ти какво очакваш? Аватарът ти е снимка на голо, първият ти пост е колко вдигаш, какви са ти мерките и колко малко си тренирал, първият ти подпис беше реклама на нещо си. Според мен ти привличаш вниманието към себе си, няма за какво другите да обвиняваш за това.
Аз съм от повече от 1 година тук и не го правя това нещо, само по изключение и между другото; ти го правиш още с влизането, а сега си и недоволен, че има внимание към теб и не всички са съгласни с идеите ти?
Аз мога да я изтрия; ама най -доброто, което ти можеш да направиш, е да не пишеш в темата, не да пускаш километрични постове и после да се чудиш защо хората ти отговарят.
Както и да е.