ех този протеин ;) плс маничко внимание

18.08.05
00:00

та извинявам се че отварям нова тема за протеина но искам да питам на нутрим pure whey pro добър ли е при положение че съм 1.82 70-71кг и искам да кача още маса пък нямам мно пари за по-добър :D и ако може някои да ме светне ква точно е разликата между протеин и гейнър и кое е по-добре? до сеа пих super mass gain с комбинация креатин и качих 5кг ама нз дали от гейнъра или креатина  :wink:

пп пак се извинявам че отварям нова тема :)

18.08.05
00:23

така според мене си вземи mass gainer !
а ако искаш суроватачен си вземи hi fit!и двата съм ги пил и то не по една кутия и са добри!
разликата между протеин и гейнер както ти се изрази!за мене лично и двете саси протеин просто в гейнера има въглехидрати!
качил си килата от ядене а не от гейнър или креатин!

HiFit не беше ли растителен + млечно-яйчен белтък + трибулус или се лъжа  :roll:

18.08.05
00:40

точно така manson :wink:

18.08.05
01:37

pure whey на нутрим не е зле ...колкото до останалото хвани и прочети на мене лично почна да ми писва едни и същи въпроси всеки ден да гледам тука...

18.08.05
01:49

аз знам че по принцип гейнара е по-доброто а като гледам е по евтин от протеина за кво така?  :lol: westsa под mass gainer подразбираш super mass gainer нали?  :D бтв верно съм качил от ядене но гейнара не е ли помогнал ? къв е смисала от него тогава  :wink: говорим за чисти кг

18.08.05
01:53

да за super mass gainer става въпрос!
гейнера е само добавка пробвай един ден на 100 грама гейнер да видиш колко гот ще се чустваш!само плюскане му е майката-както са казвали старите прабългъри!!!

18.08.05
01:57

значи пак да си купя “супер масс гаин”(хах яко е на бг ;)) така ли? ще ми се да пробвам тоя хай-фит да вида бабините заби мой да стана жребец - полов атлет  :D 8)

18.08.05
01:59

земи си ги и двата ако ме питаш мене и си ги миксвай!!!

18.08.05
02:01

кво подразбираш под смесване да ги редувам ли кво ама да си кажа не ми се дават пари и за 2та :) викаш масс гаин-а а ? а бтв тоя мас гайн няма никаф вкус и тва не ме кефи ;) хаи фита как ? вкусен ли е

18.08.05
02:05

смесване означава например ако зимаш преди тренировка 4 лъжици
2 от тях с mass а другите 2 с hi fit!!!и след тренировка пак така :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1