18.08.05
00:00
та извинявам се че отварям нова тема за протеина но искам да питам на нутрим pure whey pro добър ли е при положение че съм 1.82 70-71кг и искам да кача още маса пък нямам мно пари за по-добър :D и ако може някои да ме светне ква точно е разликата между протеин и гейнър и кое е по-добре? до сеа пих super mass gain с комбинация креатин и качих 5кг ама нз дали от гейнъра или креатина :wink:
пп пак се извинявам че отварям нова тема :)
така според мене си вземи mass gainer !
а ако искаш суроватачен си вземи hi fit!и двата съм ги пил и то не по една кутия и са добри!
разликата между протеин и гейнер както ти се изрази!за мене лично и двете саси протеин просто в гейнера има въглехидрати!
качил си килата от ядене а не от гейнър или креатин!
18.08.05
00:35
HiFit не беше ли растителен + млечно-яйчен белтък + трибулус или се лъжа :roll:
pure whey на нутрим не е зле ...колкото до останалото хвани и прочети на мене лично почна да ми писва едни и същи въпроси всеки ден да гледам тука...
18.08.05
01:49
аз знам че по принцип гейнара е по-доброто а като гледам е по евтин от протеина за кво така? :lol: westsa под mass gainer подразбираш super mass gainer нали? :D бтв верно съм качил от ядене но гейнара не е ли помогнал ? къв е смисала от него тогава :wink: говорим за чисти кг
да за super mass gainer става въпрос!
гейнера е само добавка пробвай един ден на 100 грама гейнер да видиш колко гот ще се чустваш!само плюскане му е майката-както са казвали старите прабългъри!!!
18.08.05
01:57
значи пак да си купя “супер масс гаин”(хах яко е на бг ;)) така ли? ще ми се да пробвам тоя хай-фит да вида бабините заби мой да стана жребец - полов атлет :D 8)
18.08.05
02:01
кво подразбираш под смесване да ги редувам ли кво ама да си кажа не ми се дават пари и за 2та :) викаш масс гаин-а а ? а бтв тоя мас гайн няма никаф вкус и тва не ме кефи ;) хаи фита как ? вкусен ли е