Напред.

Темата е заключена.
no name

08.02.12
02:01

Здравейте!
76,5 кг. 164 см.
Опит с безмислени диети и така стигнах до тук :)

Първа цел: 70кг
Втора цел: 65кг
Трета цел: 60кг
Четвърта цел: 55кг

Темата беше редактирана от no name на 01.09.12 10:39.

08.02.12
03:19

Напиши в момента как протича деня ти, най-вече упражнения и хранене.. ;)

08.02.12
06:54

Здравей,
В изданието има доста написано за това как да се храним и тренираме, но нека те улесня: тренировка за начинаещи + включвай по малко кардио в 2 отделни дни, защото не си фит. Трябва да развиеш малко сърцето и издържливостта.
Хранене: прочети за РБД (равномерно балансирана диета). Също така потърси с търсачката какво сме препоръчвали тук за начинаещи. Нали се сещаш, че не си първата, появила се с такива въпроси тук.
Хайде успех и този път без глупави диети ;)

no name

09.02.12
12:51

вчера:
з: голяма зелена ябълка
о: 2 фил. пълнозърнест хляб (едната с маргарин) 50г. сирене ,1/2 домат
м.з: ябълка
в: печена пилешка пържола,1/2 краставица,варено яйце
Разтягане ,5мин.скачане на въже
днес:
з: голяма зелена ябълка
о: 2 варени картофа, 1/2 краставица
м.з: сигурно ще е ябълка
в: варен картоф и домат или краставица най-вероятно
Разтягане ,6-7 мин. въже..
Мисля ,че започнах неусетно 90 днвената диета ..не знам дали е добра алтернатива..вероятно сте чували за нея
Четейки постовете ми ви моля за съвети и ако не правя нещо както трябва моооля ви за поправка!

Здравей, искам да те попитам първо какви цели гониш ?

09.02.12
13:37

Здравей и от мен! Аз пък да попитам дали прочете статията, която ти е посочила Anelia? Добре е да попрочетеш също така и материали относно по-здравословното хранене. Искам да кажа, че няма как да получиш всичко наготово, а след това да очакваш да заработи на 100 %. Добре е сама да придобиеш поне обща представа за тези неща т.е да прочетеш, да осмислиш и след това да формулираш конкретни въпроси във връзка с това, което не ти е ясно. Разбирам, че търсиш “съветчета” и “лил’ хелп”, но обикновено постигането на целта отнема време. За това искам да те попитам до колко си склонна да подходиш сериозно към бъдещите ти режим на хранене и физическа активност? :)

Мнението беше редактирано от Мари А. на 09.02.12 13:44.

09.02.12
18:55

казано от Петър Попинов на 09.02.12, 13:20:

Здравей, искам да те попитам първо какви цели гониш ?

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58869#p-729436

Т. Тодорова

10.02.12
00:28

Здравей !
Относно 90-дневната диета - зарежи я,моля те.Правила съм я,имаше ефект.Майка ми я прави - имаше ефект.Но идеята ти,надявам се,не е свързана с временни и нездравословни постижения,нали?Яд ме е и ми е неудобно,че е имало случаи,в които съм препоръчвала този режим на други хора.И ми е неудобно от самата мен,че съм си губила времето с каквито и да е краткотрайни диети.
И аз съм новобранец,тепърва ще се мъча да ставам човек :) , но откакто чета по-стабилно,храня се ...е,не мога да кажа,че се храня кой знае колко правилно,но се чувствам окей за момента,а и вървя към постигане на целите си.
Помисли си дали да продължиш 90-те дни - има по-полезни и приятни начини за сваляне на килограми /ако това е целта ти,разбира се/.
Желая ти успех ! :)

no name

01.09.12
10:52

Какво пропуснахте..
От 16ти миналият месец ходя на фитнес до сега (от които 9 дни бях на море :D)
Правя адското кардио по час и 10-20 минути.Първите 4 дни свалих 1 кг.Не мога да се засека с треньора ,защото вече идва много рядко и няма към кой да се обърна там и затова реших да пиша тук и докато не разбера какво да правя ще се занимавам на пътечката,степера,колелото за почивка и велоаргометъра. Един път първата седмица беше дошъл и ми каза когато съм на степера на всяка 1 минута да вдигам с по 1 нивото на напрежението докато не стигна до 18та степен и спирам -много пот падна :D На морето нищо не качих ,за което много се радвам.Сутрин тичах по 15 минути на много бавно темпо. От днес въглени само на закуска и след трен по 1 банан,не ям месо за жалост.Нямам възможност всеки ден да си приготвям хубава храна и ям каквото има в хладилника ,общо взето винаги намирам нещо хубаво :)
Въпрос- Ще умра ли ,ако я карам така с кардиото? :D

9:30: 2 пълнозърнести филии, кьоополу ,50г. сирене

Мнението беше редактирано от no name на 01.09.12 10:54.

01.09.12
11:08

казано от no name на 01.09.12, 10:52:

Правя адското кардио по час и 10-20 минути.

Има ли смисъл да се чете след това изречение?

no name

01.09.12
11:13

like i said не съм сигурна какво точно правя :с иииииииии реших ,че щом ще отслабвам ще трябва повече кардио
в момента чета и мисля че си харесах програма и мисля да си взема л-канитин
п.с. човек на крайностите съм :(

Аз спазвах 90ДД. Всичко е временно, ако не поддържаш няма да запазиш постигнатото, вярно уж ядеш всичко и т.н. Сваляш и качваш. Мазнинките си седят и все едно се въртиш в омагьосан кръг. Не че не съм доволна от нея, но всичко е временно не го ли запазиш.  Просто има и по-здравословен начин особено за 15г.
Просто храни се 3-4 пъти на ден, месо,яйца, маслени млечни продукти ( с мазнини ще победиш мазнините), добави в менюто си повече зеленчуци, по-малко плодове до 2-3, добави сурови ядеки. М.з може да ти бъде ядки, а не ябълки и т.н.
Тренировките относно тях прави HIIT
http://www.bb-team.org/articles/1408_izgaryane-na-maznini-s-intervalni-trenirovki
Вдигай и тежести помага. Особено като е съчетано с кардио.
Прави по-кратки тренировки. Монотонното кардио с продължителност 30-40 минути, интервални 10-20 минути.
Пробвай http://www.bodyrock.tv/  http://warriorz.us/zwow/z10/ 
Успех, дано съм ти полезна :))

no name

02.09.12
11:14

аз си избрах програма ( http://www.bb-team.org/workout/4370_sistema-za-konditsiya-ili-otslabvane-pri-dami ) ,но се чудя с какво мога да заместя следното:
-Повдигане на коленете от стенд
-Лицеви опори на пейка
-Пълна гръбна екстензия (Бек екстензии на стенд)

Най -вече заради теглото. Нужно ли е да променяш програмата си често?
Днес храната е лоша.Вчера беше горе -долу добре.

9:30: 2 пълнозърнести филии, кьоополу ,50г. сирене
15:00: картофено пюре, 1 варено яйце ,50г. сирене
18:00: 5-6 пържени картофа ,1 каша активия , 50-60 г сирене (бях на гости :( )

60 г (Берлински натурален ..подарък е :Д )шоколад за сега -___-
В останалата част от деня всичко ще е на ред :)

Мнението беше редактирано от no name на 02.09.12 11:16.

no name

02.09.12
17:56

12:30: овче месо ,кьоополу ,чушки
тренировка - 40 минути на пътечката (Редувах 1 мин. бягане(8км/ч.) 1 мин.ходене (6,3км/ч.) ,последните 3 мин.бързо (9км/ч.))
16:30: грозде
18:00: 2 яйца,чушки,сирене в тефлоновия тиганец
Утре започвам с програмата.

no name

04.09.12
09:22

Как да си затворя дневничето? Открих ,че ми трябва повече информация отколкото просто дневник. :)

06.09.12
07:49

Продължавай с дневника, а информацията ще е получаваш впоследствие. Вписвай си редовни тренировки и хранене, за да може да си виждаш както грешките,така и напредъка и да получаваш повечко съвети. Успех и скоро ще направим една тренировка заедно :P

no name

06.09.12
13:34

Хихи ,добре де ти ме разубеди.

Малко кардио из квартала в 5 сутринта. :D По програмката -пробвах всички ,само бек екстензиите не ги направих от В(нямаше кой да ми придържа краката)
Понеделник - Ден А
Вторник - 30-40 мин. монотонно кардио
Сряда - Ден В
Четвъртък - 30-40 мин. монотонно кардио < до тук съм ^__^
Петък - Ден А
Събота - 30-40 мин. монотонно кардио
Неделя - Ден В

кльопачка:
- 2фил. със сирене
- картофено пюре ,1 варено пилешко бутче

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1