08.09.12
14:00
Здравейте! Имам проблем, който не мога да реша доста време на сам. Ходя си на фитнесс редовно, от доста време се поддържам, но винаги съм имал проблем с гърдите. Едната е по-голяма от другата. И сега, ако някой ми каже, че това е нормално и симетрия е почти невъзможно да се получи и прочие и прочие ще се съглася с него, но тук въпросът , е че лявата ми гърда е супер изваяна, а дясната ми просто има и друга форма( Като ги стегна обаче и двете придобиват една и съща форма). Та това става само като не са стегнати, което е в 99% от времето. Проблемната(дясна гърда) не е оформена в долната част. Като цяло тренирам повече на лежанка за гърди, вместо с дъмбели, но не съм ги отричал или нещо подобно просто ги правя по-рядко. Ако някой е имал сходен проблем и го е изчистил нека сподели. Мерси предварително.
При мен е абсолютно същото. Не знам какво е решението, то ако въобще има такова (ако изключим покачването на повече маса естествено). Сега всички ще ти кажат, да правиш само с дъмбели!!! Нищо няма да се промени, гаранция ти давам ;)
казано от Death__ на 08.09.12, 14:20:
При мен е абсолютно същото. Не знам какво е решението, то ако въобще има такова (ако изключим покачването на повече маса естествено). Сега всички ще ти кажат, да правиш само с дъмбели!!! Нищо няма да се промени, гаранция ти давам ;)
Аз пък ще кажа точно обратното. Имах подобен лек проблем с едната гърда. Тотално изключих дъмбелите и големите килограми и за 2 месеца се оправи някъде. Само лежанка и лост + машини ;)
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 10.09.12 09:21.