Какво ще кажете за тази програма?

08.09.12
22:12

Тренирам от 6 месеца , но без програма , просто отивах и малко по малко покачвах тежестите.Реших ,че е време да си създам програма и хранителен режим.Хранителния режим си го спазвам вече 2 седмица , без проблем , остана само програмата.

Години - 16
Килограми - 75
Височина - 180

Това е програмата ми във фитнеса , кажете как е :

Понеделник - [Почивка]
Вторник - бицепс + трицепс + корем
Сряда - рамо + гръб + трапец
Четвъртък - [Почивка]
Петък - Бицепс + гърди + корем
Събота - трицепс + предмишница
Неделя - рамо + гръб + трапец

След всяка тренировка за бицепс , правя по 3 серии по 16 набирания , за бицепс.
След всяка тренировка за гърди , правя 3 серии по 13 набирания с широк хват пред врат.
3 пъти в седмицата , след всяка тренировка , правя 30 минути бягане на стадиона + 10 минути скачане на въже.
В свободното си време , извън фитнеса , ритам поне по 1:30 , 2 часа.
Преди това , съм тренирал 2 години Хандбал.

Темата беше редактирана от Atanas Georgiev на 08.09.12 22:17.

AS

08.09.12
22:23

1.Защо тренираш 3 поредни дни без почивка?
2.Защо тренираш ръцете 2 пъти в седмицата?
3.Защо не тренираш крака??Това,че играеш футбол не ти пречи да направиш 3 серии по 30 клека примерно на тренировка.

08.09.12
23:26

казано от Atanas Georgiev на 08.09.12, 22:12:

Това е програмата ми във фитнеса , кажете как е :

абсурд
Препоръчвам ти преди всичко четене. Започни с тази тема.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 08.09.12 23:33.

09.09.12
03:33

Значи да намаля бицепса и трицепса на веднъж на седмица . Също така от 5 дена тренировка да мина на 4.

А краката ... не знам тренирах ги в началото , после спрях , и аз не знам защо.Но , добре , разбрах , включвам и тренировка за крака.Един въпрос за краката - Казаха ми ,че след денят в ,който тренираш крака , трябва задължително да се почива, има ли нещо вярно?

09.09.12
04:40

Не е луд ,продължавай да тренираш така,ама опиши и какви упражнения изпълняваш да стане пълна комедия.А да и след 3-4 месеца очаквам ново влючване с тема “Що не качвам ? “

казано от Atanas Georgiev на 09.09.12, 03:33:

Казаха ми ,че след денят в ,който тренираш крака , трябва задължително да се почива, има ли нещо вярно?

Това са глупости. Именно в деня след краката мускулите, които тренираш се възстановяват най-добре и се напомпват повече.

09.09.12
17:07

Според мен няма нищо НАРЕД в тази програма :D
Понеделник - [Почивка]
Вторник - бицепс + трицепс + корем
Сряда - рамо + гръб + трапец
Четвъртък - [Почивка]
Петък - Бицепс + гърди + корем
Събота - трицепс + предмишница
Неделя - рамо + гръб + трапец

2 пъти в седмицата Бицепс и трицепс,и два пъти в седмицата рамо,гръб и трапец?Що за извратена логика е това?Мускулите няма да пораснат ако ги тренираш по-често,а точно обратното,те имат нужда от почивка ;)

Понеделник - Гърди + Бицепс + Корем
Сряда -  Гръб + Трицепс
Петък - Крака + Рамо + Трапец + Корем
Ето така трябва да изглежда програмата ти горе/долу,3 дни според мен са напълно достатъчни...

09.09.12
18:24

Ясно ми стана . Прочетох доста теми из форума и много от фитнес програмите , и виждам къде ми е грешката.Просто отскоро ходя , и не знаех как трябва да изглежда една програма.Ако ви е било смешно...

Мерси много на тия ,които ми помогнаха.Ще продължа да чета из форума и ще хвана някой инструктор да ми обясни някои неща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1