09.09.12
13:35
Ами здравейте,преди около месец и половина незнайно защо бях започнал всеки ден да правя лицеви и да увеличавам с по 1 всеки изминал ден,започнах от 20 и така стигнах до 30+ бройки и един ден нз защо,явно бях претренирал не можах да направя повече от 16-17,после ходих на море и не съм правил и сега вмомента на 15тата умирам.Не ми е спаднал мускулния обем отпреди,но просто нямам сила за повече.Ако може ме посъветвайте нещо
При мен се случва същото всяко лято. Когато отида на плаж и след това силата ми спада в следващите няколко тренировки. Не знам на какво се дължи. Дали на морската вода, понеже съдържа разни микроелементи и соли. Или от припичането на слънце и обезводняване. Двама в нашата зала се оплакваха от същото като мен,безсилие след плажа. Но бавно и постепенно силата се възстановява. Продължи както досега,имаш цяла година до следващото лято. :)
Само да уточня. “Продължи както досега”-имах предвид постепенно да увеличаваш бройката. Но иначе лицеви опори всеки ден без почивка със сигурност ще доведе до претрениране. Нека пишат и други,отдавна не съм правил лицеви опори. Сега карам само в залата :)
Мнението беше редактирано от Миро на 09.09.12 14:10.
Само лицеви ли правиш ? На колко години си ? Какво целиш ? Как се храниш ? Дай малко информация за себе си, с това което си написал не вярвам някой да се вкючи да ти обяснява защо, какво и как.
Претренирал от 30 лицеви (nhappy)
Внимавай утре да не тръкнеш пишката два пъти повече от необходимото, че тежко ти на предмишницата :D
09.09.12
22:57
Ми на 16 съм,гледам да се храня здравословно,имам 6-7 месеца стаж във фитнеса,но сега лятото съм на дъмбели и тренировки със собствено тегло.Като ми се случи тва с лицевите бях болен и не се хранех много