Моите постижения, нека ги коментраме

10.09.12
18:18

Искам да погледнете резултатите ми от по-разбиращите хора и да кажат мнение защото незнам вече имам ли постигнато нещо .
Тренирам 1 година и 1 месец, пил съм само 1кг гейнер.

ЛЕГ - 95kg X 10/ 120KG X 2
Прав Лост за Бицепс  50x9 / 45x12
Крив Лост за Бицепс  50x10
Тяга не правя
набирания - около 15
трапец 110x8
———————————————————————————————————————————————————-
години 26, тегло 86кг, ръст 179см
стаж - 1год 1 месец.
ръка студена 40см
гръдна обиколно 118см

Пич, не го публикуваш достатъчно. Създай по една тема във всяка част на форума, за да го видят всички и да коментират. Така само на три места да го постнеш не си е работа. :/

10.09.12
18:34

Добре, явно трябва на още, мерси че ми каза

10.09.12
18:36

Не се притеснявай, все ще те нахрани някой... особено с тия 110 за трапец. :D

10.09.12
18:37

За една година двойка на 120 лег е добре но къде са другите постижения ? И от какво ниво си почнал ?

10.09.12
18:38

Много зле, мой.

10.09.12
18:46

How much did you squat ?  :D ,че не видях....

10.09.12
18:48

Напиши килограмите на клека,раменна преса,коремни преси.

Мнението беше редактирано от Georgi Atanasov на 03.12.12 00:35.

10.09.12
18:57

Ходя на смени на работа и нямам време за тренировки на цялото тяло, клякам рядко, ходя колело да карам, бягам.
Тяга не правя, страх ме е от херния. Тоя гейнер ейтака го написах пил съм 1кг на Биогейм, не че нещо ми е помогнал, с една дума нищо не съм пил.
Тренирам 1ви ден - гърди рамена
2ри ден  - гръб, крака
3ти ден  - бицепс. трицепс
2 дена почивка и после пак така
2 седмици се редуват, обаче след това 6-7 дена няма време да тренирам около седмица защото съм на работа почти цял ден.
След това пак се редуват тия тренировки
Тренирал съм преди около 5 години  - около година тренировки.
Явно 110кг за трапец е малко, незнам не съм наясно с много неща

Мнението беше редактирано от Ghost4o на 10.09.12 18:58.

10.09.12
19:06

ами ти тренираш цялото тяло без краката. Това за мен означава че сам не си вярваш какво правиш. Една кръгова за цялото тяло ти е не повече от 40 минути а тези билдърски идиотщини ти отнемат поне час.

10.09.12
19:09

Нямаш време да клекнеш 4,5 серии,но имаш време да вдигаш за бицепс 5 упражнения по 20 серии омфг :X

ПС. и аз ходя на работа,но си намирам време за клека

10.09.12
19:13

Тренирам вкъши с хоумейд неща и няма нищо друго освен да клякам за краката. Какви серии и повторения ще предложите за начинаещи крака. С 50кг клякам около 12 пъти.

10.09.12
19:16

казано от Special на 10.09.12, 19:09:

Нямаш време да клекнеш 4,5 серии,но имаш време да вдигаш за бицепс 5 упражнения по 20 серии омфг :X

ПС. и аз ходя на работа,но си намирам време за клека

То не е защото няма време , просто го е страх да не стане “too big”

10.09.12
19:24

Аз едно не разбрах,не клякаш,вероятно и напади не правиш и казваш че тренираш у вас - 2ри ден гръб/крака..какво аджеба правиш за крака.И друго при 3 тренировки/2 почивки,вместо за правиш кръгови или да комбинираш голям/малък мускул,ти правиш в един ден гръб и крака,а имаш отделен ден за бицепс и трицепс.Пълна трагикомедия.

10.09.12
19:29

Затова обяснете как да комбинирам нещата

10.09.12
19:37

Не обираш медалите, но сигурно си наясно, щом си пуснал тази тема.
Постигнал си. Много, малко, задоволително? Ти как се преценяваш?

Можеш и повече.

10.09.12
19:48

Преценям се, че от 2 месеца на лежанката немога да си мрадна постиженията... другото е добре засега, расте силата.

10.09.12
19:55

:D (nhappy)

10.09.12
21:17

И какво като не прави тяга и клек, пак ще порасне! Темата беше за постиженията му (да се коментират), а не защо не тренира крака! Като не тренира крака, просто ще бъде смешен, защото голям торс с малки крака е смешно, а не че няма да му пораснат ръцете, ако не тренира крака...

10.09.12
21:19

И за теб ще има нещо бе пичага. (nhappy)

10.09.12
21:23

Тая тема на комикси ли я направихте, като няма да пишете по темите не влизайте в форумите

10.09.12
21:27

Някой път прекалявате с иронията,хубаво,че не е сериозен форум,иначе до сега да са Ви баннали всичките барабар с мен някой път ;) Смешно е на всеки пост да питате дали кляка или прави тяга и да пускате глупави картинки.. Като не кляка и не прави ,да не прави..Като расте ,да не прави,като не може да си вкарва и да гледа дали има резултат или квото в крайна сметка му е яко на него.....

10.09.12
21:32

“Тяга не правя, страх ме е от херния”

Има потребител тук, който стана републикански шампион по силов трибой с 200кг тяга при лично тегло 66.7 кг с херния. Жена.

10.09.12
21:42

Прав е Old Timer да храни. За какви постижения да говорим като тоя гларус тренира половин тяло? Ми коментирайте моите постижения, сгъвам за бицепс с лява ръка с 1000кг, дясна не тренирам щото си б*я чи*ии с нея и я натоварвам достатъчно... Другите части на тялото не ползвам, та не ми трябва да ги тренирам.

казано от Ghost4o на 10.09.12, 21:23:

Тая тема на комикси ли я направихте, като няма да пишете по темите не влизайте в форумите

А ти недей да ми казваш кой къде да влиза и кво да пише. След като си писал малоумни постове в публичен форум ще си сърбаш попарата или който каквото там ти сипе. Има правила на форума, никой до тук не ги е нарушил. Ако не ти изнася бегай в Тийнпроблем.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 10.09.12 21:43.

10.09.12
21:53

Един въпрос. Как правиш лег-а ? Спазваш ли цялата амплитуда на движението ( опираш ли щангата всяко повторение в гърдите) ?Ако да, постиженията ти са добри.  Ако не, не мога  да коментирам.

Мнението беше редактирано от Digger на 10.09.12 21:54.

10.09.12
22:01

К’во искаш сега от нас? В 3 теми досега сподели твоите постижения -ок всеки който тренира е достоен за похвала. Ти вече прекаляваш, има и по-яки и по-добре изглеждащи във форума от теб. Не го разбирай това като хейт, разбирай го като градивна критика, за в бъдеще да не пускаш такива теми (не че ми пречи просто изглежда жалко :) ).
Айде жив и здрав, много успехи в залата и до година двойно повече кг да дигаш.

10.09.12
23:40

казано от Old Timer на 10.09.12, 21:19:

И за теб ще има нещо бе пичага. (nhappy)

Аз тренирам по 5 или 6 пъти седмично като правя и тяга и клек ;) Мисълта ми беше, че момчето пита за едно, а вие съвсем друго му казахте...!!

11.09.12
01:38

Попитах точно някои неща написани в първия пост!. Не да викна някой да посади цветя,а той да ми засее краставици. Ако имам некви постижения в тежи упражнения които правя - ок, ако - не. Аз не искам да ми казвате какви упражнения да правя и кога имам свободно време и кога не, че можело да се отдели време за крака. Ако ходите на работа от 6:00 до 22:30, работа - тежка, вечерта ще клякате ли ?

11.09.12
07:42

Я пусни някой клип.

П.С Ако съвсем случайно не пуснеш клип, с оправдания, че няма кой да те снима и така нататък, да знаеш, че и малко да дигаш, но имаш ли хъс то се толерира от другите. Не е нужно да лъжем и за годините нали... :D. Все пак, колкото и да си малък няма проблем, всеки е минал през пубертета, а някой още и минават :D. If u known what i mean :D.

11.09.12
08:53

казано от Ghost4o на 11.09.12, 01:38:

Попитах точно някои неща написани в първия пост!. Не да викна някой да посади цветя,а той да ми засее краставици. Ако имам некви постижения в тежи упражнения които правя - ок, ако - не. Аз не искам да ми казвате какви упражнения да правя и кога имам свободно време и кога не, че можело да се отдели време за крака. Ако ходите на работа от 6:00 до 22:30, работа - тежка, вечерта ще клякате ли ?

Айде стига глупави оправдания бе. Ходел на работа, тежка му била... Само ти работиш, само ти си изморен. Ходиш 3-4-5 пъти седмично на фитнес, а нямаш време за крака. Има хора дето с по две тренировки седмично тренират цяло тяло. И за да изпреваря следващото ти оправдание тренировката им е под един час продължителност. Както се казва, който има желание търси начин, който няма желание намира оправдание.
относно въпросите за постиженията ти ето къде можеш да си свериш часовника:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55683/P40#p-673224
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55101

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 13.09.12 23:17.

11.09.12
09:00

Приятелю, ако си до 22:30 на работа само последния коментар беше да можеш да напишеш....

казано от Veso Pervazov на 11.09.12, 08:53:

казано от Ghost4o на 11.09.12, 01:38:

Айде стига глупави оправдания бе. Ходел на работа, тежка му била... Само ти работиш, само ти си изморен. Ходиш 3-4-5 пъти седмично на фитнес, а нямаш време за крака. Има хора дето с по две тренировки седмично тренират цяло тяло. И за да изпреваря следващото ти оправдание тренировката им е под един час продължителност. Както се казва, който има желание търси начин, който няма желание намира оправдание.
относно въпросите за постиженията ти ето къде можеш да си свериш часовника:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55683/P40
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55101

Е Веско не така ще се изпочупи някой, какви са тия критерии. :D… Това са за функционалност. Ако е билдър са съвсем къде по така критериите..
1. Можеш ли да правиш 8 повторения с 100кг. от лег. (без значение техниката и кривенето)
2. Можеш ли да клекнеш с 100кг. (клек силно казано 5 сантиметра ход на долу е много добре)
3. Имаш ли 40 санта ръка.(може и без връх)
4. Някой плочка въжда ли се на кореме... (може с леко изпъване на кожата с помоща на някоя от ръцете)
Ако отговаряш на 4те критерия... Значи спокойно може да смяташ, че имаш добър прогрес и вече не си начинаещ...
Ако някой от тях липсва продължавай да тренираш....
П.С. Това цялото не е насочено точно и конкретно към автора на темата... Просто беше хубаво да се разграничи функционалното от плажното :)... Подчертавам плажното, защото бодъбилдинга си го уважам и то доста...

11.09.12
13:18

казано от Ghost4o на 10.09.12, 19:13:

Тренирам вкъши с хоумейд неща и няма нищо друго освен да клякам за краката. Какви серии и повторения ще предложите за начинаещи крака. С 50кг клякам около 12 пъти.

Абе сигурен ли си в килограмите на тия ‘хоум мейд’ неща.. правиш 10-ка на 100кила лег и 12 с 50 на клек?? Там където клякаш може и верно да си ги премерил..

11.09.12
14:05

казано от FaceOff на 11.09.12, 13:18:

казано от Ghost4o на 10.09.12, 19:13:

Абе сигурен ли си в килограмите на тия ‘хоум мейд’ неща.. правиш 10-ка на 100кила лег и 12 с 50 на клек?? Там където клякаш може и верно да си ги премерил..

Да сигурен съм, защото 2ка на 120 го направих миналата седмица на зала и ми беше много странно всичко особенно тясната пейка на лежанката немога да свикна

11.09.12
14:55

Чудесно, май мен. Сега остава да качиш и по едно клипче, за да ни затвориш устите на всички, представяш ли си как ще се почувстваме, аз лично ще си посипя главата със сол.. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1