Пушите ли (цигари не трева)

Прескочи до:

19.08.05
00:46

Ами имаше някога подобна тема но беше замесен и алкохола та сега искам с тази анкета да видя колко сме пушачите тука във форума
Моля без алкохолища да минем да не го замесваме  и него само за пушене да става въпрос и по колко
Аз пуша стабилно например по 2 кутии Ултра на ден при вас как е щото на мен ми действат релаксиращо и успокояващо
Да не вземете да пропушите обаче това е най голямата грешка в живота ви
НЕ СЕ УЧЕТЕ ДА ПУШИТЕ НИКОГА

PR

19.08.05
00:50

Аиде и аз при комините - кутия и половина на ден някъде :)
Особено след тренировка - кефа е неописуем и след ядене, и с кафенце ,и като мисля ,и като ми е тъпо ,и в компания- да изреждам ли още :))

НЕ СЕ УЧЕТЕ ДА ПУШИТЕ НИКОГА - прав е батко ви Астор
грешка е и пречи на спорта - почнах ги много рано и сгреших !

19.08.05
00:58

Пушил съм преди, но ги отказах отдавна. В момента направо не мога да ги трая и дори се мъча да оттучвам някои приятели.

19.08.05
00:59

Не ;)

LA

19.08.05
01:00

Нее!Абе влече ме,обаче не пуша...Имам дихателни проблеми :cry:

19.08.05
08:57

още няколко отговора според мен трябва да напишеш!
аз запалвам само ако съм поркан и съм на място дето всички пушат и е опушено!преди години пушех бях спрял за една година и след това от време на време! :wink:

ПУШЕНЕТО УБИВА!!!

JI

19.08.05
09:10

от време на време почнах ги много тъпо и преди доста време има няма 2 години .... не ми се разправя сега пуша по цигара  две на 5 6 дена  просто за кеф иначе ако мога и тях няма да пуша .
много правилно казано пушнето убива .....

19.08.05
09:45

Аз също пуша,но не много .Макса ми е една кутийка седмично и то само когато съм на диета пролетта и  лятото:)Зимата не ми се пуши никак.

19.08.05
10:17

Само когато съм пиян  :roll: . Ей и честит ми юбилеен 100-тен пост  :wink:

PO

19.08.05
10:18

не, никога :)

19.08.05
10:18

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами имаше някога подобна тема но беше замесен и алкохола та сега искам с тази анкета да видя колко сме пушачите тука във форума
Моля без алкохолища да минем да не го замесваме  и него само за пушене да става въпрос и по колко
Аз пуша стабилно например по 2 кутии Ултра на ден при вас как е щото на мен ми действат релаксиращо и успокояващо
Да не вземете да пропушите обаче това е най голямата грешка в живота ви
НЕ СЕ УЧЕТЕ ДА ПУШИТЕ НИКОГА

И аз кат тебе 1-1.5 кутии на ден.Абе писах като Кремиковски комин :cry:

19.08.05
10:58

Отговорих с НЕ, ама наистина трябваше да сложиш малко повече отговори (например рядко...) Аз например запалвам когато ми е супер гадно, когато съм пиян (тогава обаче пуша по много - не знам колко точно) или когато всички около мен пушат.

DO

19.08.05
11:29

ами аз не пуша ... не мисля и да пуша
в живота си да съм изпушил 10 цигари /и то не от желание за пушене ми от веселба :) /
не пушете еййй!

19.08.05
11:41

Припалвам само в компания и ако играя карти :D Иначе като съм си вкъщи нямам никаква нужда от цигари. Верно и при нервна ситуация паля, въпреки че цигарата не ме успокоява много-много.

19.08.05
11:44

Пуша понякога, но не ми е навик. Мога и без тях, и по някога с месеци не запалвам. Мен лично цигарата много ме успокоява. Но като привикна, спират да действат и ефекта не е същия, затова много радко прибягвам. Не гласувах, защото нямаше такъв отговор.

RO

19.08.05
12:01

Не пуша.Пушенето пречи на спорта  :lol:

19.08.05
12:33

Не пуша.

Никога през живота си не съм запалвал цигара. Няма и да го направя!
Покрай тренировките спрях и пиенето за 9 месеца - дори бира не бях близвал, обаче установих, че пиенето вреди САМО ако имаш тренировка на следващия ден и за съжаление пак взех да си позволявам тва онова  :twisted:

19.08.05
13:32

Преди пушех като пия, но вече изобщо не ми се пуши...Айде и аз идвам към графа да не съм луд? :wink:

19.08.05
16:19

М дааа аз си тренирам в домашни условия и си пуша даже докато тренирам отпуска ме но си е гадна работа пушенето който пуши чат пат да внимава че всички така сме почнали

19.08.05
16:25

Да си кажа и аз... не пуша  :D По 1 време запалвах като подпиина... но явно беше от пубертета  :wink: . Сега дори ми става неприятно като някой пуши около мен!

19.08.05
16:50

Не!  Все пак се водя за bodybuilder,a не bodydestoyer   :D

19.08.05
17:19

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]М дааа аз си тренирам в домашни условия и си пуша даже докато тренирам отпуска ме но си е гадна работа пушенето който пуши чат пат да внимава че всички така сме почнали

Аз пуша от много малък и пушех по-много. Но покрай начина ми на живот ги бях отказал за 6 години. Но сега понякога имам прекалено много грижи, а те помагат. Лошото е когато ти стане навик, но аз съм минал през това. Сега дори мога и да не пуша.

19.08.05
17:35

С риск да ядосам някой,но забелязвам че малко по-възрастничките/около 27-30 и нагоре/пушат а по малките не.Е сега е на мода друго :wink: Не ми се сърдете де

[quote author=”Миле”]С риск да ядосам някой,но забелязвам че малко по-възрастничките/около 27-30 и нагоре/пушат а по малките не.Е сега е на мода друго :wink: Не ми се сърдете де

За мен това е непонятно! Ако от приятелите ми взема да броя от 30 поне 17-18 ще пушат!!(до 17 години говорим)

Мразя я тази отрова! Аз имам странен поглед върху нещата - ако ще си вредя няма да е с цигари или алкохол, а с АС .. поне няма да вредя на другите и ще правя нещо за себе си!

19.08.05
18:13

[quote author=“manson”][quote author=”Миле”]С риск да ядосам някой,но забелязвам че малко по-възрастничките/около 27-30 и нагоре/пушат а по малките не.Е сега е на мода друго :wink: Не ми се сърдете де

За мен това е непонятно! Ако от приятелите ми взема да броя от 30 поне 17-18 ще пушат!!

Мразя я тази отрова! Аз имам странен поглед върху нещата - ако ще си вредя няма да е с цигари или алкохол, а с АС .. поне няма да вредя на другите и ще правя нещо за себе си!

Та да си дойдем на думата. Всеки чковек си трови здравето с нещо и само той си знае защо. В доста от случайте някой вобще незнаят защо. Но някой предпочитата да го правят със стереоиди, знейки защо (не всички разбира се). А когато някой се разболее от рак на белите дробове никой не казва д...а тиа пушачи и т.н. А когато някой спортист по една или друга причина заболее от нещо и всеки гръмогласно се надига.....!
Пак истърканата тема, но в този случай се опитвам да се оправдая :.oops:

19.08.05
18:19

Аз не пуша.

_M

19.08.05
18:57

От 2 години и аз не пуша и смятам ,че този порок е най-голямата глупост.мен не ме успокояваха а напротив палех цигара от цигара и когато не пушех бях нервен.

а колкото до това
[quote author=”Миле”]С риск да ядосам някой,но забелязвам че малко по-възрастничките/около 27-30 и нагоре/пушат а по малките не.Е сега е на мода друго :wink: Не ми се сърдете де

почти всички мои приятели на възраст 16-18 пушат,изключение правят само някой от тези които се занимават с бодибилдинг и предполагам ,че затова повечето от по-малките :lol:  които влизат във форума не пушат

19.08.05
19:17

Хвала , Хвала на младежите не им е интересен този порок не като на нас някога с тоя скучен живот цигарите направо си бяха на мода както каза Миле и е много много прав ,щото по малките не знаят какво е да живееш в шибания комунизъм дето строехме

NO

19.08.05
19:17

Aз ги отказах преди доста време и сега не мога да ги понасям цигарите.
А по въпроса за младите забелязвам, че все по-малко момчета пушат обаче момичетата от 13-14 годишни почти всичките пушат.

PR

19.08.05
19:34

off/
[quote author=”Чукундур”]Пак истърканата тема, но в този случай се опитвам да се оправдая :.oops:

Чукундур ти си се оправдал отдавна приятелю !
За състезател и високи спортни успехи за съжаление си трябва това - онова !
Поне при теб целите са ясни и знанията са на лице - та да знаеш от кое как и по колко да вземаш !
Чукундур - очакваме да мачкаш по състезанията братле
Фокса е слаба ракия ;)
/off

Относно цигарите - при по-възрастните кат нас, да се пуши беше гъзария навремето !
Интересното е ,че като натиснах спорта - увеличих и цигарите !
След тренировка - веднага паля , преди да взема още вафлата и аминото - правете сметка какво е ,като се закачиш - отврат !

При някой интензивни и тежки тренировки - направо си кашлям между сериите  !
И не се лъжете с това 3-4 цигари на ден и аз не съм почнал директно с кутия !

19.08.05
20:29

Не пуша, но ако вечерта (и нощта :D ) е алкохолна ми се е случвало и кутия да изпафкам. Това ми се случва все по-рядко обаче 8)

19.08.05
20:40

Не!
Казват , че от почти всяка отрова в малки дози има полза. От никотина и в малки и в големи количества полза никаква.:evil:
  Освен това - всеки е започнал от келешлик. Да ме извиняват сериозно пушещите, ама така си е :!:

19.08.05
20:48

мнооого рядко по купони иначе твърдо нйе :D

19.08.05
20:54

Не ти се сърдиме! Това е добре че от малки знаем, че не е хубаво! За вас не знам, от възрастта ли е, какво е (сори бъзик) :lol:

И аз не Пуша, мразя цигарите!

JI

19.08.05
20:59

имам май що годе склонен опит с чукундур били са ми навик и тн но почти ги отказах и аз от много малък се научих , но не от гъзария никога не съм 
палил за гъзария ... по едно време имахй мноо проблеми някъде около 14
години и тогава ги почнах пуших половин година и ги спрях
и от 15 нататък карам а по цигара 2 за 5 6 дена :)
хубавото е че от малък си бягам и тренирам и не са ми са отреазили нито на издражливостта нито на нищо .

19.08.05
21:32

Цигари не пуша. Пушил съм кутия-две максимум за цял живот и от като се понапия. И това до преди 2 години сигурно. По начало не ми понасят.
Иначе лятото ми се случва да си вземим с приятелите по пура и да удимим дискотеката. Но това е веднъж на седмица максимум. Глупава гъзария...  :twisted:

19.08.05
23:08

[quote author=“largozol”]Нее!не пуша...Имам дихателни проблеми :cry:

и аз така..

19.08.05
23:35

[quote author=“JiVk0”]хубавото е че от малък си бягам и тренирам и не са ми са отреазили нито на издражливостта нито на нищо .

А белия дроб не мислиш ли че на него не му е добре то и аз тренирам яко но белия ми дроб сигурно му е зле от тия папироси

PR

19.08.05
23:40

Определено много му е зле за дроба - след тежките серии яко кашлям !

19.08.05
23:56

пичове вие сте луди.. как може да пушите.. нали сте спортисти..
Промпт- разочарова ме в това отношение..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1